Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ant_ είπε

Στην φωτογραφια αν φορατε γυαλια αλλα οχι παντα

Την βγαλατε με τα γυαλια η δεν αφηνουν?

τα βγαζεις ετσι ειπαν στον αδερφο μου

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ant_ είπε

Στην φωτογραφια αν φορατε γυαλια αλλα οχι παντα

Την βγαλατε με τα γυαλια η δεν αφηνουν?

Εγω την τραβηξα με γυαλια κανονικα.

Δημοσ.

Εμενα μου ζητησε στο τμημα ο αστυνομος να τα βγαλω για τη φωτο και το ιδιο ακουσα να λεει και στο προηγουμενο ραντεβου οσο περιμενα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2025 στις 6:32 ΜΜ, djuan1988 είπε

Σε εμένα έχουν περάσει πάνω από 48 ώρες από την παραλαβή και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά η ταυτότητα. Ούτε στο gov.gr wallet, ούτε στην ΑΑΔΕ. 

Σε πόσο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε σε εσάς;

Μετά από 48 ώρες εμφανίσθηκε στην ΑΑΔΕ και μπόρεσα να ενημερώσω τις τράπεζες μέσω των εφαρμογών.

Στο gov.gr wallet, πρέπει να καταργήσεις την παλιά και να ανεβάσεις την καινούρια. 

Επεξ/σία από Free Bird
Δημοσ.
6 minutes ago, Free Bird said:

Μετά από 48 ώρες εμφανίσθηκε στην ΑΑΔΕ και μπόρεσα να ενημερώσω τις τράπεζες μέσω των εφαρμογών.

Στο gov.gr wallet, πρέπει να καταργήσεις την παλιά και να ανεβάσεις την καινούρια. 

Δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Στο gov wallet μου λέει ότι δεν υπάρει ΑΔΤ στο μητρώο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, djuan1988 είπε

Δεν έχει εμφανιστεί πουθενά. Στο gov wallet μου λέει ότι δεν υπάρει ΑΔΤ στο μητρώο.

Εάν έχεις παραλάβει τη νέα ταυτότητα, δε μπορεί να καταργείς την παλιά μέσω του gov,gr wallet και να μη βρίσκει το σύστημα την καινούρια. 

Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο, η υπάρχει κάποιο θέμα. 

Θα σου πρότεινα να στείλεις ένα e-mail στο [email protected] και να τους κάνεις ένα ερώτημα. 

Δημοσ.

5 minutes ago, Free Bird said:

Εάν έχεις παραλάβει τη νέα ταυτότητα, δε μπορεί να καταργείς την παλιά μέσω του gov,gr wallet και να μη βρίσκει το σύστημα την καινούρια. 

Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο, η υπάρχει κάποιο θέμα. 

Θα σου πρότεινα να στείλεις ένα e-mail στο [email protected] και να τους κάνεις ένα ερώτημα. 

image.png.1e07e9a0a7c395a2ca184b7fbab0162d.png

Θα στείλω ένα mail στην υποστήριξη.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, actorius είπε

Εμενα μου ζητησε στο τμημα ο αστυνομος να τα βγαλω για τη φωτο και το ιδιο ακουσα να λεει και στο προηγουμενο ραντεβου οσο περιμενα.

Κι εμένα μου ζήτησαν να τα βγάλω 😢 και έτσι βγήκα πιο σκατα από ποτέ. Ποιό το νόημα να τα βγάλω αφού είμαι απ' αυτούς που τα φοράνε πάντα;;;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, hrlenhelen100000 είπε

Αν κάποιος χασει την νεα τσυτοτητα του, πως μπορει να αποδειξει οτι την εχει βγαλει και θα πρεπει να κανει τις ιδιες διαδικασιες  που εκανε οταν την  εβγαλε την πρωτη φορα; 

Αν κάποιος χασει την νεα τσυτοτητα του, πως μπορει να αποδειξει οτι την εχει βγαλει και θα πρεπει να κανει τις ιδιες διαδικασιες  που εκανε οταν την  εβγαλε την πρωτη φορα; 

Τώρα αυτό ειναι σοβαρή ερώτηση;

Δημοσ.
16 minutes ago, hrlenhelen100000 said:

Δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι, είναι δηλωμένο στο σύστημα της αστυνομίας.

Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση, πρέπει να κάνεις τα παρακάτω και πληρώνεις παράβολα λόγω απώλειας.

https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Αντικατάσταση_δελτίου_ταυτότητας_λόγω_απώλειας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...