mike15 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου οχι δεν ειναι ελληνικο το autodoc,γερμανικο ειναι και εχει και αλλα site antallaktikaonline και ενα ακομα που μου διαφευγει. απο την χωρα που μπαινεις αλλαζει αυτοματα στην γλωσσα της χωρας.εχει και ελληνικη εξυπηρετηση που εχει και εδω κεντρο τηλεφωνικο αλλα και ελληνες στο κεντρο του εξωτερικου. γιαυτο 10 ευρω μεταφορικα. ναι μεν εχει καλυτερες τιμες αλλα με τα μεταφορικα μπορει να σου βγει στην ιδια τιμη μερικες φορες με ελλαδα.αν το βρεις παρτο απο εδω . 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 59 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Πρέπει να αλλάξω το φίλτρο καμπίνας και θέλω να πάρω το Frecious Plus της Mann που γράφεται εδώ ότι είναι τόσο καλό. Μπήκα autodoc, έβαλα τα στοιχεία του αμαξιού και μου έβγαλε 3 επιλογές. Απλό, άνθρακα με 16€ και ένα μάλλον ακόμα καλύτερο με 18€. Νομίζω πολύ καλές τιμές. Όμως η διάσταση του μήκους γράφει ότι είναι 26cm ενώ εγώ προηγουμένως έβγαλα το παλιό φίλτρο από το αμάξι και το μέτρησα και είναι 23,5 (Οι άλλες δύο διαστάσεις είναι εντάξει) Παίζει να υπάρχει ανοχή στο μήκος ή να το μετράνε κάπως αλλιώς στο σάιτ? Το μοντέλο αμαξιού το έβαλα σωστά, παίζει να έχει κάνει λάθος το site ή παίζει κάτι άλλο? 2,5 εκατοστά διαφορά δεν είναι αμελητέα. Βλέπω βέβαια στην φωτογραφία ότι στα πλάγια έχει 2 αφρώδη επιθέματα, μήπως είναι 26 μαζί με αυτά που συμπιέζονται πολύ για να μην παίζει? Επίσης το autodoc ελληνικό site δεν είναι αφού έχει gr? Λέει μεταφορικά 10€ άρα θα πάει στα 28 έτσι απλά? Δεν ειναι ελληνικό το autodoc,γερμανικό είναι. Μπες στο https://www.mann-filter.com/uk-en/catalogue.html ,στο search βάλε vehicle/application και δίπλα την μάρκα και μετά το μοντέλο.Θα σου όλα τα φίλτρα κλπ.Εκεί θα βρεις αυτό που θες,θα σημειώσεις τον κωδικό και μετά θα πας στο autodock να βρεις το ίδιο κωδικό.Ως και οδηγίες πως θα το βάλεις εχει. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Ναι τελικά το βρήκα και από Ελλάδα με ελάχιστη διαφορά στην τιμή. Επίσης αυτό το antallaktikaonline πολύ παραπλανητικό να είναι site του εξωτερικού και να έχει ελληνικό όνομα. Τεσπα. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Μπες στο https://www.mann-filter.com/uk-en/catalogue.html ,στο search βάλε vehicle/application και δίπλα την μάρκα και μετά το μοντέλο.Θα σου όλα τα φίλτρα κλπ.Εκεί θα βρεις αυτό που θες,θα σημειώσεις τον κωδικό και μετά θα πας στο autodock να βρεις το ίδιο κωδικό.Ως και οδηγίες πως θα το βάλεις εχει. Το έκανα αυτό και μου βγάζει τον ίδιο κωδικό. Μήπως η διάσταση του μήκους δεν χρειάζεται να είναι τέλεια μετρημένη επειδή είναι σαν φυσαρμόνικα και παίζει? Πιστεύω ότι για να το προτείνουν θα ταιριάζει πιθανότατα αλλά 2,5cm δεν ξέρω άμα σφηνώνονται Υ.γ. απίστευτες το pdf με τις οδηγίες εγκατάστασης, έχουν βγάλει φωτογραφίες και έχουν φτιάξει γραφικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου! Νομίζω ότι αυτό με κάνει να το εμπιστεύομαι παραπάνω
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ναι τελικά το βρήκα και από Ελλάδα με ελάχιστη διαφορά στην τιμή. Επίσης αυτό το antallaktikaonline πολύ παραπλανητικό να είναι site του εξωτερικού και να έχει ελληνικό όνομα. Τεσπα. Το έκανα αυτό και μου βγάζει τον ίδιο κωδικό. Μήπως η διάσταση του μήκους δεν χρειάζεται να είναι τέλεια μετρημένη επειδή είναι σαν φυσαρμόνικα και παίζει? Πιστεύω ότι για να το προτείνουν θα ταιριάζει πιθανότατα αλλά 2,5cm δεν ξέρω άμα σφηνώνονται Υ.γ. απίστευτες το pdf με τις οδηγίες εγκατάστασης, έχουν βγάλει φωτογραφίες και έχουν φτιάξει γραφικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου! Νομίζω ότι αυτό με κάνει να το εμπιστεύομαι παραπάνω Το μήκος είναι και στο επίσημο site το ίδιο;Γιατί δεν είναι σπάνιο να κάνουν λάθη στις περιγραφές τα ανταλλακτικάδικα. Ολα συνεργάζονται/είναι το autodock με άλλο όνομα,κοίτα https://www.antallaktikaonline.gr/etaireia . 1
achilles_g_ Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πρέπει να αλλάξω το φίλτρο καμπίνας και θέλω να πάρω το Frecious Plus της Mann που γράφεται εδώ ότι είναι τόσο καλό. Μπήκα autodoc, έβαλα τα στοιχεία του αμαξιού και μου έβγαλε 3 επιλογές. Απλό, άνθρακα με 16€ και ένα μάλλον ακόμα καλύτερο με 18€. Νομίζω πολύ καλές τιμές. Όμως η διάσταση του μήκους γράφει ότι είναι 26cm ενώ εγώ προηγουμένως έβγαλα το παλιό φίλτρο από το αμάξι και το μέτρησα και είναι 23,5 (Οι άλλες δύο διαστάσεις είναι εντάξει) Παίζει να υπάρχει ανοχή στο μήκος ή να το μετράνε κάπως αλλιώς στο σάιτ? Το μοντέλο αμαξιού το έβαλα σωστά, παίζει να έχει κάνει λάθος το site ή παίζει κάτι άλλο? 2,5 εκατοστά διαφορά δεν είναι αμελητέα. Βλέπω βέβαια στην φωτογραφία ότι στα πλάγια έχει 2 αφρώδη επιθέματα, μήπως είναι 26 μαζί με αυτά που συμπιέζονται πολύ για να μην παίζει? Επίσης το autodoc ελληνικό site δεν είναι αφού έχει gr? Λέει μεταφορικά 10€ άρα θα πάει στα 28 έτσι απλά? Ποιο αυτοκίνητο έχεις;
meletis_m Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 11 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πρέπει να αλλάξω το φίλτρο καμπίνας και θέλω να πάρω το Frecious Plus της Mann που γράφεται εδώ ότι είναι τόσο καλό. Μπήκα autodoc, έβαλα τα στοιχεία του αμαξιού και μου έβγαλε 3 επιλογές. Απλό, άνθρακα με 16€ και ένα μάλλον ακόμα καλύτερο με 18€. Νομίζω πολύ καλές τιμές. Όμως η διάσταση του μήκους γράφει ότι είναι 26cm ενώ εγώ προηγουμένως έβγαλα το παλιό φίλτρο από το αμάξι και το μέτρησα και είναι 23,5 (Οι άλλες δύο διαστάσεις είναι εντάξει) Παίζει να υπάρχει ανοχή στο μήκος ή να το μετράνε κάπως αλλιώς στο σάιτ? Το μοντέλο αμαξιού το έβαλα σωστά, παίζει να έχει κάνει λάθος το site ή παίζει κάτι άλλο? 2,5 εκατοστά διαφορά δεν είναι αμελητέα. Βλέπω βέβαια στην φωτογραφία ότι στα πλάγια έχει 2 αφρώδη επιθέματα, μήπως είναι 26 μαζί με αυτά που συμπιέζονται πολύ για να μην παίζει? Επίσης το autodoc ελληνικό site δεν είναι αφού έχει gr? Λέει μεταφορικά 10€ άρα θα πάει στα 28 έτσι απλά? Αφού θές Mann Filter μπές στην επίσημη σελίδα τους . Έχουν κατάλογο και βάζεις το μοντέλο σου . Εχω ψωνίσει απο Autodoc αλλα προφανως 1 φίλτρο δε συμφέρει. Υπάρχουν και ελληνικά μαγαζιά με καλές τιμές είτε φυσικά ή Online . Φιλτρα Mann Filter πήρα εδω τελευταία . Εάν είσαι Αθηνα ιδανικά : https://www.laspasfilters.com/information/contact 1
haris_216 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος Αυτά τα φίλτρα καμπίνας που συζητάμε (το ΜΑΝΝ Frecious Plus που με ψήσατε ότι αξίζει ειδικότερα αλλά και πιο γενικά τα φίλτρα καμπίνας) έχουν κάποια ημερομηνία παραγωγής ή, ακόμα πιο σημαντικό, λήξης; Δεν αναφέρομαι στο πότε αλλάζεται (προφανώς μιλάμε για ετήσια αντικατάσταση) αλλά στην διάρκεια "ζωής του" ακόμα και στο ράφι. Δηλαδή στο αν έχει επίπτωση στην αποτελεσματικότητά του το να έχει περάσει Χ χρονικό διάστημα που έμεινε στο κουτί του.
atheatos Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 4 λεπτά πριν, haris_216 είπε προφανώς μιλάμε για ετήσια αντικατάσταση Ή 5000 χλμ , οποίο έρθει πρώτο. Εγω με την χρήση που κάνω περίπου (15000 χιλιόμετρα το χρόνο ) το αλλάζω κάθε 4 μήνες και είναι τιγκα στα σκουπίδια (ίσως γιατί δεν χρησιμοποιώ συχνά την επανακυκλοφορία ). Χρησιμοποιώ φίλτρα της DENSO που τα βρίσκω γύρω στα 13 ευρώ το ένα. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Τελικά παρήγγειλα από todos.gr και θα ενημερώσω από βδομάδα αν ήταν ευτυχής η κατάληξη. Το μήκος ήταν ίδιο και στο site της mann Σκεφτόμουν την επόμενη φορά άμα έπαιρνα από το autodoc να αγόραζα 2-3 φίλτρα ώστε να μειωθεί το κόστος των μεταφορικών, καθώς πρόκειται για κάτι που αλλάζει κάθε χρόνο έτσι και αλλιώς, δεν πιστεύω να έχουν καμιά ημερομηνία λήξης αυτά; 2
meletis_m Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 44 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Τελικά παρήγγειλα από todos.gr και θα ενημερώσω από βδομάδα αν ήταν ευτυχής η κατάληξη. Το μήκος ήταν ίδιο και στο site της mann Σκεφτόμουν την επόμενη φορά άμα έπαιρνα από το autodoc να αγόραζα 2-3 φίλτρα ώστε να μειωθεί το κόστος των μεταφορικών, καθώς πρόκειται για κάτι που αλλάζει κάθε χρόνο έτσι και αλλιώς, δεν πιστεύω να έχουν καμιά ημερομηνία λήξης αυτά; Στο Autodoc συμφέρει και πάλι με σύγκριση εάν πάρεις ποσότητα , και βάλε και την εγγύηση 3€ . Αλλά πλέον εγώ και Ελλάδα βρίσκω με ελάχιστη διαφορά .
phanispal Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου FP1919 μόνο από Todos νομίζω παίζει πλέον, δεν ξέρω τι έχει γίνει, πέρσι το έβρισκα σε αρκετά σκρουτζομάγαζα.
mike15 Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 14 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ναι τελικά το βρήκα και από Ελλάδα με ελάχιστη διαφορά στην τιμή. Επίσης αυτό το antallaktikaonline πολύ παραπλανητικό να είναι site του εξωτερικού και να έχει ελληνικό όνομα. Τεσπα. Το έκανα αυτό και μου βγάζει τον ίδιο κωδικό. Μήπως η διάσταση του μήκους δεν χρειάζεται να είναι τέλεια μετρημένη επειδή είναι σαν φυσαρμόνικα και παίζει? Πιστεύω ότι για να το προτείνουν θα ταιριάζει πιθανότατα αλλά 2,5cm δεν ξέρω άμα σφηνώνονται Υ.γ. απίστευτες το pdf με τις οδηγίες εγκατάστασης, έχουν βγάλει φωτογραφίες και έχουν φτιάξει γραφικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου! Νομίζω ότι αυτό με κάνει να το εμπιστεύομαι παραπάνω 4 ώρες πριν, haris_216 είπε Ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος Αυτά τα φίλτρα καμπίνας που συζητάμε (το ΜΑΝΝ Frecious Plus που με ψήσατε ότι αξίζει ειδικότερα αλλά και πιο γενικά τα φίλτρα καμπίνας) έχουν κάποια ημερομηνία παραγωγής ή, ακόμα πιο σημαντικό, λήξης; Δεν αναφέρομαι στο πότε αλλάζεται (προφανώς μιλάμε για ετήσια αντικατάσταση) αλλά στην διάρκεια "ζωής του" ακόμα και στο ράφι. Δηλαδή στο αν έχει επίπτωση στην αποτελεσματικότητά του το να έχει περάσει Χ χρονικό διάστημα που έμεινε στο κουτί του. το φιλτρο καμοινας το βαζουμε ιδανικα τον μαρτιο ,λογω σκονης,γυρης κυριως και γενικα ξυπνημα της φυσης που στον αερα τρεχουν πολλα αλεργιογονα και εισερχονται στο αυτοκινητο.και αλλαγη καθε χρονο,παρατηρεις και βλεπεις.εγω αλλαζω καθε 2 χρονια γιατι αγοραζω ενα πιο ενισχυμενο ανθρακα.το τσεκαρω ομως και δεν βλεπω επικαθισεις σοβαρες,εχει να κανει και που κινεισαι,εξοχη,πολη, βιομηχανικη περιοχη κ.λ.π. 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Τελικά παρήγγειλα από todos.gr και θα ενημερώσω από βδομάδα αν ήταν ευτυχής η κατάληξη. Το μήκος ήταν ίδιο και στο site της mann δεν ξερω για το συγκεκριμενο φιλτρο,παντως στο φιλτρο αερος μαν που βαζω και μου δινει 2-3 επιλογες ,εχουν διαφορετικα μηκη με την διαφορα που δινεις και εσυ.και επειδη τα εχω δοκιμασει ταιριαζουν ολα. 3 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Σκεφτόμουν την επόμενη φορά άμα έπαιρνα από το autodoc να αγόραζα 2-3 φίλτρα ώστε να μειωθεί το κόστος των μεταφορικών, καθώς πρόκειται για κάτι που αλλάζει κάθε χρόνο έτσι και αλλιώς, δεν πιστεύω να έχουν καμιά ημερομηνία λήξης αυτά; να ξερετε οτι το συγκεριμενο καταστημα εχει και δικες του μαρκες που συνεργαζεται.πολλες φορες κανει το εξης κολπο.εαν το ανταλλακτικο μαρκας που ζητας υπαρχει και στην δικη τους μαρκα ,σου στελνουν το δικο τους και σου λενε οτι εγινε λαθος η' οτι δεν ειχαν αποθεμα ,παροτι μπορει να φαινεται ον λα ιν .και φυσικα αν θελεις να το επιστρεψεις σου λενε να πληρωσεις εσυ τα μεταφορικα.επειδη ξερουν οτι δεν σε συμφερει,ξερουν οτι δεν θα το επιστρεψεις και ετσι κανουν καταναλωση τα δικα τους.αν τωρα βαλεις 2-3 μπορει να σου στειλουν 2 δικα σου και ενα δικο τους.τσεκαρετε πρωτα εαν εχουν της δικης τους μαρκας και προσοχη. 1 ώρα πριν, phanispal είπε FP1919 μόνο από Todos νομίζω παίζει πλέον, δεν ξέρω τι έχει γίνει, πέρσι το έβρισκα σε αρκετά σκρουτζομάγαζα. βλεπω αλλα 3 1
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 4 ώρες πριν, meletis_m είπε Στο Autodoc συμφέρει και πάλι με σύγκριση εάν πάρεις ποσότητα , και βάλε και την εγγύηση 3€ . Αλλά πλέον εγώ και Ελλάδα βρίσκω με ελάχιστη διαφορά . Εγγύηση? 3 ώρες πριν, phanispal είπε FP1919 μόνο από Todos νομίζω παίζει πλέον, δεν ξέρω τι έχει γίνει, πέρσι το έβρισκα σε αρκετά σκρουτζομάγαζα. Αυτό μου φάνηκε περίεργο σε αυτήν την αγορά. Για κάποιο λόγο τα φίλτρα δεν υπάρχουν διαθέσιμα εύκολα εγχώρια. Για τον δικό μου κωδικό μόνο σε ένα μαγαζί βρήκα (ίσως και σε ένα δεύτερο με πολύ αυξημένη τιμή)
meletis_m Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 40 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Εγγύηση? Αυτό μου φάνηκε περίεργο σε αυτήν την αγορά. Για κάποιο λόγο τα φίλτρα δεν υπάρχουν διαθέσιμα εύκολα εγχώρια. Για τον δικό μου κωδικό μόνο σε ένα μαγαζί βρήκα (ίσως και σε ένα δεύτερο με πολύ αυξημένη τιμή) Έχει γραφτεί ότι το Autodoc εάν δε είχε απόθεμα αυτά που ήθελες έβαζε δικές του μάρκες Stark . Με την εγγύηση το επιστρέφεις 2-3€ είναι . Βέβαια 2 παραγγελίες έχω κάνει δε είχα θέμα σε αναλώσιμα . Αλλά πλέον έχω καιρο να ψωνίσω 1
geopro Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το autodoc αξίζει όταν παραγγέλνεις αρκετά πράγματα.Ειδικά από ένα ποσό και πάνω τα μεταφορικά ειναι δωρεάν. Στην εφαρμογή οι τιμές ειναι κατά κανόνα χαμηλότερες από αυτές του web. Υπάρχουν και εκπτωτικές promo discount , μια αναζήτηση θα βοηθήσει. Και να ειναι ενεργή η επιλογή Ασφαλής Παραγγελία προς αποφυγή εκπλήξεων τύπου stark , αν και σε μένα δεν χει τύχει ποτέ. 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Εγγύηση? Αυτό μου φάνηκε περίεργο σε αυτήν την αγορά. Για κάποιο λόγο τα φίλτρα δεν υπάρχουν διαθέσιμα εύκολα εγχώρια. Για τον δικό μου κωδικό μόνο σε ένα μαγαζί βρήκα (ίσως και σε ένα δεύτερο με πολύ αυξημένη τιμή) Ο λόγος ειναι ότι έχει πέσει φτώχεια και τα mann filters δεν ειναι πλέον εμπορεύσιμα. Προτιμούν τις τρελές κινεζιές. Επεξ/σία 10 Μαϊου από geopro 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα