meletis_m Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 4 ώρες πριν, yiankap είπε Σταμάτησε εντελώς το μοτέρ. Ποιά πατέντα με φανελάκι? Βάζεις παλιο φανελάκι ανάμεσα στο μοτέρ / κούμπωμα και προστατεύεις το μοτέρ . Μοτέρ εάν αξίζει δες και σε κατάστημα ανταλλακτικών. 1
The_Judas Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου https://www.lidl-hellas.gr/p/silvercrest-epanafortizomeni-skoypa-cyclone/p10053088?srsltid=AfmBOoqin-juO6F45Laj67GModKklRX0LvOSxXzPXGh9bqipezDCfkVn αξιζει η σκουπα στικ ;
111111 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Στις 22/3/2025 στις 7:22 ΜΜ, yiankap είπε Καλησπέρα σας. Έχω μια σκούπα στάχτης Parkside η οποία σταμάτησε να λειτουργεί. Από την εξυπηρέτηση των Lidl μου έδωσαν το 800491800674 για να μιλήσω, αλλά μιλάει συνέχεια και δεν μπορώ να βγάλω γραμμή. Έχει κάποιος εμπειρία με το service των Parkside και να έχει κάποιο εναλλακτικό αριθμό επικοινωνίας; στείλε προσωπικό μήνυμα στο facebook της lidl ελλας , θα εξηγήσεις ότι θέλεις το σερβις της parkside, θα σου ζητήσουν τα στοιχεία σου και θα σε παρουν τηλέφωνο απο το servis. 3 λεπτά πριν, 111111 είπε στείλε προσωπικό μήνυμα στο facebook της lidl ελλας , θα εξηγήσεις ότι θέλεις το σερβις της parkside, θα σου ζητήσουν τα στοιχεία σου και θα σε παρουν τηλέφωνο απο το servis. 1
ekrepali Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Άμα δε σηκώνουν τηλέφωνα, υπάρχει και η λύση του email [email protected] 1
rose from hell Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Εγώ 2 φορές που τους χρειάστηκα και τις 2 απαντήσανε σχετικά γρήγορα 00800491800674 Είχα πρόβλημα με έναν ψεκαστηρα πλάτης parkside, μου στείλανε καινούργιο 1
rose from hell Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου αλυσοπριονο βενζινης εφερε φετος στα lidl? η όχι ακόμα?
ATmega Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Parkside® Ηλεκτρικό ακονιστήρι τρυπανιών PBSG 95 F6 Το έχει δοκιμάσει κανένας? Κάνει δουλειά?
papoys1 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 πμ Εχει αυτή τη βδομάδα ένα κλαδευτικό βενζίνης 25cc στα 80 ευρώ, Ειχα ενα παρόμοιο κινέζικο που τα έπαιξε , κυκλοφορούν στην αγορά παρόμοια με 55-60 ευρώ αλλά είναι αμφιβόλου λειτουργία και φυσικά ανευ εγγύησης αν χαλάσουν. Το είδα στο lidl γραφει made in germany σίγουρα στην Κίνα κατασκευάζεται και ενδεχομένως με κάποιες καλύτερες προδιαγραφές από τα κλασικά φτηνα κινέζικα. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και 3ετή εγγύηση. Το έχει παρει κανείς να μας πει εντυπώσεις;;; Βενζίνης και όχι ρευματος που κρατάει η μελαχροινούλα.😜 https://www.lidl-hellas.gr/l/el/fyladia/04-09-lidl-food-nonfood/view/flyer/page/40
chios Δημοσ. Δευτέρα στις 04:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:25 μμ 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Εχει αυτή τη βδομάδα ένα κλαδευτικό βενζίνης 25cc στα 80 ευρώ, Ειχα ενα παρόμοιο κινέζικο που τα έπαιξε , κυκλοφορούν στην αγορά παρόμοια με 55-60 ευρώ αλλά είναι αμφιβόλου λειτουργία και φυσικά ανευ εγγύησης αν χαλάσουν. Το είδα στο lidl γραφει made in germany σίγουρα στην Κίνα κατασκευάζεται και ενδεχομένως με κάποιες καλύτερες προδιαγραφές από τα κλασικά φτηνα κινέζικα. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και 3ετή εγγύηση. Το έχει παρει κανείς να μας πει εντυπώσεις;;; Βενζίνης και όχι ρευματος που κρατάει η μελαχροινούλα.😜 https://www.lidl-hellas.gr/l/el/fyladia/04-09-lidl-food-nonfood/view/flyer/page/40 Το έχω πάρει εγώ περίπου 2 χρόνια του πίνω το αίμα και δεν έχει κάνει κιχ, εκτός από μια καλή αλυσίδα που του έβαλα. Να ξέρεις είναι λίγο βαρύ σε σχέση με κάτι άλλα πολύ πιο ακριβά που κυκλοφορούν. 1
papoys1 Δημοσ. Τρίτη στις 01:03 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:03 πμ 8 ώρες πριν, chios είπε Το έχω πάρει εγώ περίπου 2 χρόνια του πίνω το αίμα και δεν έχει κάνει κιχ, εκτός από μια καλή αλυσίδα που του έβαλα. Να ξέρεις είναι λίγο βαρύ σε σχέση με κάτι άλλα πολύ πιο ακριβά που κυκλοφορούν. Νασαι καλά ναι το είδα ότι είναι λίγο βαρύ κοντά στα τέσσερα κιλα. Μάλλον θα το παρω αλυσίδες έχω από το άλλο που τα επαιξε. Με το ένα χέρι μπορείς να το δουλέψεις ή είναι πολύ βαρύ για κάτι τέτοιο;;
m3ltd0wn Δημοσ. Τρίτη στις 09:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:05 πμ (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! ερώτηση, πήρα εχθές από τα lidl αυτό το δράπανο (PSBSA 20-Li C3): https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-parkside-epanafortizomeno-drapanokatsavido-psbsa-20-li-c3/p10061354#searchTrackingMasterId=Product.10061354&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingTitle=Parkside®+Επαναφορτιζόμενο+δραπανοκατσάβιδο+PSBSA+20-Li+C3&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPos=19&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingChannel=GR&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.10061354&list=undefined όχι ακριβώς αυτό το κουτί γιατί ήταν χωρίς μπαταρία και φορτιστή στα 25€, σφραγισμένο. Δεν με χάλασε γιατί μπαταρία και φορτιστή έχω εγώ από άλλα parkside. Ένα τελευταίο τεμάχιο μεταξύ άλλων κουτιών που ενώ φαίνονταν ίδια αλλά δεν είχαν την κόκκινη πλαϊνή λαβή και ήταν στα 19.90€ Είναι καλή επιλογή για ελαφριές εργασίες στο σπίτι (ελαφρύ τρύπημα σε τούβλο, βίδωμα σε ξύλο, κλπ); Επίσης, βλέπω σπίθες στο πίσω μέρος, κυρίως όταν φρενάρει (φρενάρει αμέσως και με ωραίο τρόπο) είναι φυσιολογικό αυτό; Επεξ/σία Τρίτη στις 10:59 πμ από m3ltd0wn
cpc464 Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 πμ 20 minutes ago, m3ltd0wn said: Είναι καλή επιλογή για ελαφριές εργασίες στο σπίτι (ελαφρύ τρύπημα σε τούβλο, βίδωμα σε ξύλο, κλπ). Επίσης, βλέπω σπίθες στο πίσω μέρος, κυρίως όταν φρενάρει (φρενάρει αμέσως και με ωραίο τρόπο) είναι φυσιολογικό αυτό; Για ερασιτεχνική χρήση ναι είναι πολύ καλό,τα αξίζει τα λεφτά του,και ναι οι σπίθες είναι φυσιολογικές. 1
cthulhucarbide Δημοσ. Τρίτη στις 03:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:02 μμ 5 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Καλημέρα σε όλους! ερώτηση, πήρα εχθές από τα lidl αυτό το δράπανο (PSBSA 20-Li C3): https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-parkside-epanafortizomeno-drapanokatsavido-psbsa-20-li-c3/p10061354#searchTrackingMasterId=Product.10061354&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingTitle=Parkside®+Επαναφορτιζόμενο+δραπανοκατσάβιδο+PSBSA+20-Li+C3&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPos=19&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingChannel=GR&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.10061354&list=undefined όχι ακριβώς αυτό το κουτί γιατί ήταν χωρίς μπαταρία και φορτιστή στα 25€, σφραγισμένο. Δεν με χάλασε γιατί μπαταρία και φορτιστή έχω εγώ από άλλα parkside. Ένα τελευταίο τεμάχιο μεταξύ άλλων κουτιών που ενώ φαίνονταν ίδια αλλά δεν είχαν την κόκκινη πλαϊνή λαβή και ήταν στα 19.90€ Είναι καλή επιλογή για ελαφριές εργασίες στο σπίτι (ελαφρύ τρύπημα σε τούβλο, βίδωμα σε ξύλο, κλπ); Επίσης, βλέπω σπίθες στο πίσω μέρος, κυρίως όταν φρενάρει (φρενάρει αμέσως και με ωραίο τρόπο) είναι φυσιολογικό αυτό; Άμα είναι αυτό που έχει και κρούση για να τρυπάς τοίχο και έχει 1650 στροφές τότε είναι καλή επιλογή. Το προηγούμενο που έφερναν δεν είχε κρούση και είχε μόνο 1400 στροφές οπότε αυτό είναι βελτιωμένο. Θα ήταν τέλειο αν είχε 2000 στροφές αλλά οκ. Οι σπίθες είναι φυσιολογικές γιατί είναι με καρβουνάκια 1
m3ltd0wn Δημοσ. Τρίτη στις 03:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:11 μμ 7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Άμα είναι αυτό που έχει και κρούση για να τρυπάς τοίχο και έχει 1650 στροφές τότε είναι καλή επιλογή. Το προηγούμενο που έφερναν δεν είχε κρούση και είχε μόνο 1400 στροφές οπότε αυτό είναι βελτιωμένο. Θα ήταν τέλειο αν είχε 2000 στροφές αλλά οκ. Οι σπίθες είναι φυσιολογικές γιατί είναι με καρβουνάκια Ναι ναι αυτό είναι. Φαίνεται πολύ καλή κατασκευή και σαν αίσθηση στιβαρό. Αντικαθιστώ ένα bosch του πατέρα μου 20 ετών (το οποίο ακόμα δουλεύει αλλά είναι με καλώδιο). Έχω κάποιες εργασίες να κάνω και το ασύρματο βολεύει πάρα πολύ. Έχω και μπαταρίες τις σειράς πρόχειρες. Επίσης στα 25 ευρώ δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να βρω, πραγματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα