alexiskrp Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:15 πμ 13 hours ago, imr said: Έχει κάποιος την spigen dual grip? Πως είναι? Κυρίως με ενδιαφέρει αν γίνεται καλύτερο το κράτημα και να χωράει στο dock Ναι χωράει στο dock ίσα ίσα, οπότε θα πρότεινα τζαμάκι ή προστασία για αποφυγή όποιας γρατζουνιάς. Κράτημα είναι σαφώς καλύτερο από το τίποτα αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες θήκες. Σίγουρα δεν είναι επιπέδου χειριστηρίου στυλ Xbox/ps. 1
Charismo Δημοσ. Τρίτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:19 πμ Τέλος το story του Bananza και πάω τώρα για το 100%. Από κάποιο σημείο και μετά το πήγα τρένο, γιατί ήθελα να δω τίτλους τέλους και μετά με την ησυχία μου να πάω για σκούπα. Το ευχαριστήθηκα πολύ αν και το πρώτο μισό του παιχνιδιού είναι απίστευτα εύκολο. Το δεύτερο ανεβαίνει κάπως σε δυσκολία, όχι σε βαθμό να κολλάς και να μην μπορείς να προχωρήσεις, αλλά αν δεν προσέξεις πεθαίνεις εύκολα. Μπορεί να είναι unpopular opinion, αλλά Spoiler με κούρασε το τέλος του. Θεωρώ πως το τράβηξαν αρκετά παραπάνω απ’όσο έπρεπε. Η αλήθεια είναι πως ήταν το κάτι διαφορετικό από το υπόλοιπο παιχνίδι και εκτίμησα την ποικιλία, αλλά νομίζω πως τα sponge bosses δεν ταίριαζαν και τα θεωρώ «φθηνό» τρόπο για να τραβήξεις λίγο παραπάνω το story. Πάντως έχει ακόμα πολύ ψωμί και έχοντας πλέον και όλες τις δυνάμεις ο δρόμος για το 100% θα είναι απολαυστικός. 1
Lotof Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:41 μμ Για εμένα είναι must αγορά για τους κατόχους switch 2 και μάλιστα σε τιμή χώμα. Και αγόρασα και αυτό που δεν το είχα παίξει στο switch 1 και κάπου διάβασα ότι θα πάρει update. 1
sheik Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ 2 ώρες πριν, alexiskrp είπε Ναι χωράει στο dock ίσα ίσα, οπότε θα πρότεινα τζαμάκι ή προστασία για αποφυγή όποιας γρατζουνιάς. Κράτημα είναι σαφώς καλύτερο από το τίποτα αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες θήκες. Σίγουρα δεν είναι επιπέδου χειριστηρίου στυλ Xbox/ps. Την ήθελα μέχρι που είδα ότι κολλάει πάνω στην κονσόλα οπότε έφαγε άκυρο . Μόλις πριν λίγο μου ήρθαν τα παρακάτω από Temu τα οποία μπορώ να πω είναι παραπάνω απο τιμιοτατα για τα λεφτά τους. Θα μείνω σε αυτά προς το παρόν 1
Se7en92 Δημοσ. Τρίτη στις 07:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:43 μμ Τι ακριβώς γίνεται με τα used games κ το switch 2
sheik Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:45 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Se7en92 είπε Τι ακριβώς γίνεται με τα used games κ το switch 2 Τι γίνεται ; Εχω ήδη πάρει και παίξει 2 μεταχειρισμένα του Switch 1 Επεξ/σία Τρίτη στις 10:45 μμ από sheik
Psycho_Warhead Δημοσ. Τρίτη στις 10:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:57 μμ Από allkeyshop αγοράζουμε κανονικά ή κινδυνεύουμε με ban ; 1
Moderators Malthador Δημοσ. χθες στις 01:15 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. χθες στις 01:15 πμ 2 hours ago, Psycho_Warhead said: Από allkeyshop αγοράζουμε κανονικά ή κινδυνεύουμε με ban ; Ban δεν νομίζω ότι θα φας, αλλά γιατί να αγοράσεις από εκεί;
SPANK Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Στις 21/7/2025 στις 3:39 ΜΜ, Malthador είπε Ο λογαριασμός στο ιαπωνικό amazon ούτως ή άλλως δεν είναι shared, όπως είναι στα ευρωπαϊκά. Μπορείς να κάνεις νέο λογαριασμό με ακριβώς τα ίδια στοιχεία, αυτό έχω κάνει εγώ. Το ότι είναι business το account δεν παίζει ρόλο. Για εμένα προσωπικά δεν έχει ξεπεραστεί ούτε σε gameplay: Είχε δύο χαρακτήρες που έπρεπε να εναλλάσσονται προκειμένου να προχωρήσει το game. Ο Diddy ήταν ταχύτερος, ενώ η Dixie με το hover glide έδινε διαφορετική διάσταση στον τρόπο προσέγγισης της κάθε πίστας. Αν δεν μάθαινες και τους δύο χαρακτήρες, δεν ολοκλήρωνες το game, δεν ήταν απλά reskins οι χαρακτήρες. Στα δύο DKCR ο δεύτερος Kong έμοιαζε περισσότερο με υποστηρικό sidekick, παρά με main character. O Rambi, ο Squitter, ο Squawks και ο Enguarde έδιναν δικό τους ύφος στις πίστες τους, είχαν τα δικά τους gameplay twists, ενώ και αυτοί ήταν απαραίτητοι για τον δεύτερο τερματισμό. Στα επόμενα της σειράς, τα ζώα απλοποιήθηκαν κατά πολύ. Οι πίστες στα DKCR έμοιαζαν περισσότερο σαν παραλλαγές του ίδιου concept, παρά την δυσκολία τους. Στο DKC2 οι πίστες ήταν μία προς μία μοναδικές. Και δεν μιλάω μόνο για το οπτικό κομμάτι, αλλά και gameplay-wise: σε κάθε μία έπρεπε να συντονιστείς με τους διαφορετικούς μηχανισμούς κάθε φορά. Ακόμα και τα bonus βαρελάκια δεν ήταν της μορφής «σπάσε όλα τα κουτιά» ή «μάζεψε όλα τα κέρματα». Απαιτούσαν καλή γνώση του χειρισμού των δύο Kongs και εν τέλει επιβράβευαν τους παίκτες που πραγματικά έψαχναν εξονυχιστικά κάθε γωνιά της πίστας. Σε γενικότερο πλαίσιο ο τίτλος (και τα άλλα δύο παλιά DKC for that matter) δεν ήταν αγώνας δρόμου, ήταν μαραθώνιος, έπρεπε να παρατηρείς, να σκέφτεσαι και να συγχρονίζεσαι με το περιβάλλον, πολύ περισσότερο από τα δύο τελευταία. Το pacing ήταν μοναδικό, είχε ρυθμική ένταση και δεν απαιτούσε συνεχές τρέξιμο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρία πράγματα που με χαλάνε στα new-age platformers σε ότι αφορά στο gameplay τους, τα οποία τα ακολουθεί σε αρκετό βαθμό και το Bananza: Υπερβολικά πολλά collectibles. Στο DKC2 δεν το είχαμε αυτό, ήταν κουκιά μετρημένα: ένα coin σε κάθε bonus βαρελάκι, ένα DK coin σε κάθε πίστα και τέσσερα γράμματα. Στο Bananza γίνεται ο χαμός από collectibles, νιώθω λες και παίζω Banjo-Kazooie. Το καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για open-world τίτλο ουσιαστικά, but still. Υπερβολικά πάρα πολλές κινήσεις. Περίμενα καλύτερη διαχείριση από το team που έφτιαξε το Mario: Odyssey, όπου ουσιαστικά έπαιζες με τρία κουμπάκια. Εδώ μιλάμε γίνεται πανικός από τα combo που μπορείς να βγάλεις, λες και παίζουμε Bayoneta είναι η φάση. Η απλότητα θα έδινε μεγαλύτερο βάθος στον τίτλο, κατά την γνώμη μου. Στοιχεία RPG for the sake των στοιχείων RPG. Θα προτιμούσα να ξεκλείδωναν νέες κινήσεις με τα skill points, παρά να ακολουθούσαν την αριθμολαγνική οδό με τα «60% μεγαλύτερο range στο scan» και «30% γρηγορότερο κολύμπι». Δεν μου αρέσει να βλέπω νούμερα σε τέτοιου είδους games, κι εδώ θα το ήθελα απλούστερο. Μην παρεξηγηθώ όλα τα DK είναι απίστευτα games και πλησιάζουν πολύ στην τελειότητα. Αλλά αν έπρεπε να βάλω μόνο ένα δεκάρι σε κάποιο, τότε αυτό θα ήταν ασυζητητί το DKC2. Τα υπόλοιπα έπονται. Αφού βάζω κανονικά την ελληνική κάρτα οταν πάει να κάνω την αγορά ( digital ) μου ζητάει να βάλει διεύθυνση japan , επίσης αλλη μια ερώτηση αφου πάρουμε τον κωδικό πρέπει κατι να κάνουμε στο nintendo account οσο αφορά το region ή απλα περνάμε τον κωδικό στο δικό μας ?
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 hour ago, SPANK said: Αφού βάζω κανονικά την ελληνική κάρτα οταν πάει να κάνω την αγορά ( digital ) μου ζητάει να βάλει διεύθυνση japan , επίσης αλλη μια ερώτηση αφου πάρουμε τον κωδικό πρέπει κατι να κάνουμε στο nintendo account οσο αφορά το region ή απλα περνάμε τον κωδικό στο δικό μας ? Ότι έχω γράψει εδώ για τις gift cards, ισχύει και για τις digital αγορές, δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να βάλεις μια ιαπωνική διεύθυνση, έτσι είναι. 1 1
BillT Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Απ΄ότι διαβάζω, ban από μεταχειρισμένο παιχνίδι κινδυνεύεις να φας στην περίπτωση που ο προηγούμενος κάτοχος έχει κάνει τις τσαχπινιές του και έχει δημιουργήσει αντίγραφο του παιχνιδιού και συνεχίζει να το χρησιοποιεί κανονικά. Βέβαια λένε ότι με επικοινωνία με την Nintendo, και αφού τους αποδείξεις ότι έχεις το φυσικό παιχνίδι το ban ακυρώνεται. Οι αναφορές αυτές βέβαια είναι κυρίως από Αμερικάνους χρήστες, αλλά φαντάζομαι ότι κάπως έτσι θα λειτουργεί και εδώ. Θέλει προσοχή από που γίνεται η αγορά του μεταχειρισμένου για να μην μπεις σε μπελάδες. Επίσης σχεδόν βέβαιο είναι και το ban σε περιπτώση αγοράς έτοιμου Nintendo account από κλειδάδικα, καθώς οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί περιέχουν παιχνίδια που μπορεί να έχουν αγοραστεί με παράνομο τρόπο, πχ κλεμμένες πιστωτικές κτλ. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από BillT
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 8 ώρες πριν, Malthador είπε Ban δεν νομίζω ότι θα φας, αλλά γιατί να αγοράσεις από εκεί; Για καλύτερες τιμές.
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 17 ώρες 47 minutes ago, Psycho_Warhead said: Για καλύτερες τιμές. Γιατί να αγοράσεις από κλειδάδικο όταν υπάρχει επίσημο authorized κανάλι που πουλάει κλειδιά στην μισή τιμή απ' ότι τα βρίσκεις εδώ; Δεν βλέπω καλύτερες τιμές από το amazon προσωπικά.
Moderators Malthador Δημοσ. πριν από 15 ώρες Μέλος Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες Η Skull & Co έβγαλε GripCase πριν λίγο στο ύφος του παλιού μοντέλου. Δυστυχώς, η τιμή είναι πολύ υψηλή για αυτό που προσφέρει, ενώ παράλληλα έχουν αφαιρέσει την κάλυψη στα shoulders και στα triggers. Από εμένα η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή παραμένει η πρόταση της PlayVital στα 25 ευρώ κομπλέ (το γερμανικό άμαζον δεν έχει μεταφορικά). Έχω παραγγείλει ωστόσο το μικρό carrying case της Skull & Co (μαζί με το pseudo D-PAD), όταν έρθει θα ενημερώσω αν χωράει μέσα το grip της PlayVital.
Psycho_Warhead Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Το Bananza δεν με βολεύει καθόλου σε handheld mode, είναι τέρμα χαοτικό και ''χάνομαι''. Θα περιμένω να έρθει το controller για να το παίξω στην TV. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα