Enas11 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, dimitrissa είπε Παιδιά από Mario ποιο προτείνετε; Ειδα ότι έχει το super Mario Deluxe σε έκπτωση, αξίζει ; Γενικά με ενδιαφέρει το παλιό κλασικό Mario! Απο Δευτέρα θα βρίσκομαι διακοπές και θα πάρω μαζί μου το switch για κανα βραδάκι στο δωμάτιο. Ελπίζω να μη σκάσει από τη ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο τη μέρα 😂😂 To odyssey. Έχει πάρει και patch και μαλλον σε θέμα μηχανισμών είναι το καλύτερο 3d platformer όλων των εποχών. Με την ευκαιρία του patch το παίζω μετά από χρόνια και είμαι σχεδόν να το κάνω 100% Επεξ/σία 27 Ιουλίου από Enas11
Snolly Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου δεν θα ήταν τεχνικά πολύ εύκολο όλα τα switch 1 games να παίζουν σε switch 1 docked mode ακόμα και όταν είμαστε σε handheld στο switch 2; ΥΓ: ακόμα περιμένω τo preorder του Bananza από τον Κωτσόβολο.
ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Κάποια παιχνίδια πάντως λάμπουν εκ της απουσίας τους. Γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο π. Χ. Το Disgaea 7 στο store; Τα υπόλοιπα Disgaea είναι εκεί (νομίζω ότι τα είδα όλα) όμως το 7 όχι. Τι έχει τόσο διαφορετικό το 7 ώστε να λείπει; Εκτός και αν λείπει γενικά από το store που δεν μπορώ να γνωρίζω πλέον διότι όλα τα Switch 1 τα έδωσα.
giokol Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 hour ago, ikaruga24 said: ιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο π. Χ. Το Disgaea 7 στο store; Περιμένουμε μέχρι το q4 2025. https://www.releases.com/p/disgaea-7-complete 1
dekulinkgr Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Πιθανόν σήμερα ανακοίνωση για το direct.Αλλίως αύριο το αργότερο,έφοσον ισχύουν οι φήμες για αυτήν την εβδομάδα 2
padoflinos Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες, Ερώτηση: έχει παρουσιάστει σε κάποιον πρόβλημα με το dock και σύνδεση wired ethernet; Ξαφνικά δεν μου δίνει δίκτυο και διαβάζω σε reddit πάρα πολλούς με το ίδιο θέμα.day one αγορά και μέχρι πριν 2 εβδομάδες δεν είχα θέμα. Δοκιμάσα το dock και σε δεύτερο router τίποτα με καλώδιο δεν έπαιρνε δίκτυο. wireless δουλεύει κανονικά όπως και η κονσόλα με usb c hub της anker με κάρτα δικτυου και το ίδιο καλώδιο lan και router παίρνει ip κανονικά. Το έστειλα στο service cdmedia και μου το επιστρέφουν πίσω γιατί σε αυτούς λειτούργησε κανονικά με το dock και η κονσόλα μου με ενσύρματο δίκτυο. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, προς firmware πρόβλημα προσανατολίζομαι. Ενημερωτικά δεν είμαι άσχετος απο δίκτυα και συσκευές.
liakos18 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Quote Play Hollow Knight: Silksong with a new demo – on PC or ROG Xbox Ally X. Xbox @ Gamescon2025 1
dekulinkgr Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Kυκλοφόρησε το mario paint για το nso.Προετοιμάζουν το έδαφος για το mario maker 3 λογικά
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Ιουλίου Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου Έχουμε και νέο system update: https://www.nintendolife.com/news/2025/07/nintendo-switch-2-system-update-20-3-0-is-now-live-here-are-the-full-patch-notes Και προσθήκη mouse support σε κάποια games στο Snes. 2
Lotof Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Παίζει πουθενά το princesses peach showtime σε νορμαλ τιμή ; Ακόμα και σε μεταχειρισμένο δυσεύρετο.
Charismo Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Τι εννοείς normal τιμή, γιατί στο Σκρούτζ μου φαίνονται κανονικές οι τιμές. MSRP. 1
p07apo Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 23/7/2025 στις 10:16 ΠΜ, Malthador είπε Γιατί να αγοράσεις από κλειδάδικο όταν υπάρχει επίσημο authorized κανάλι που πουλάει κλειδιά στην μισή τιμή απ' ότι τα βρίσκεις εδώ; Δεν βλέπω καλύτερες τιμές από το amazon προσωπικά. Σε ποιο κανάλι αναφέρεστε ρε παιδιά; Έχασα λίγο τη συζήτηση. Με ενδιαφέρει κι εμένα. Μπορούμε να αγοράζουμε πλέον κλειδιά για κονσόλες όπως αγοράζουμε για pc;
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 11 minutes ago, p07apo said: Σε ποιο κανάλι αναφέρεστε ρε παιδιά; Έχασα λίγο τη συζήτηση. Με ενδιαφέρει κι εμένα. Μπορούμε να αγοράζουμε πλέον κλειδιά για κονσόλες όπως αγοράζουμε για pc; Από το γιαπωνέζικο αμαζον μπορείς να αγοράζεις κανονικά digital goods. Έχω δώσει εδώ αναλυτικές οδηγίες για αγορά NSw1 vouchers με αγορά gift cards, τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω για serials. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα