Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα ξεκινάς με το BotW και αν δεν διαθέτεις πολύ χρόνο, για να δεις τα πάντα μπορεί να σου πάρει και μήνες, όχι μήνα.

Παιχνιδάρες και τα δύο. Must play του Switch αναμφισβήτητα. 

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.

Ξεκίνησα το BotW πριν καιρό στο switch oled αλλά δε με τράβηξε ιδιαίτερα. Γίνεται καλύτερο αργότερα; Είμαι σχετικά στην αρχή, δεν έχω παλέψει ακόμα με κάποιο boss ούτε έχω κάνει κάποιο dungeon εκτός από διάσπαρτα shrines στο χάρτη. Λογικά είμαι στη φάση που τώρα θα μπω στο πρώτο dungeon. 

Ήθελα πολύ να μου αρέσει και μετά να αγοράσω και το totk για το Switch 2 αλλά προς το παρόν δεν. 

Να του δώσω λίγο χρόνο ακόμα;

Δημοσ.

Στην αρχή είχα κι εγώ την ίδια αίσθηση. Δεν με τραβούσε και μου φαινόταν ότι πέθαινα και εύκολα.

Δεν το παράτησα και στη συνέχεια δεν μπορούσα να το αφήσω, μέχρι που έψαξα κάθε γωνιά του χάρτη. 

Αλλά είναι και γούστα. Κάποιους δεν τους τραβάει ποτέ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για μένα παρόλο που δεν είχα προϊστορία με τα Zelda, οπότε δεν υπάρχει ο συναισθηματικός παράγοντας, ίσως είναι και στο top 3 των αγαπημένων μου παιχνιδιών πλέον. Ακόμη δεν έχω ασχοληθεί με το ToTK

Δημοσ.

Εγώ που είχα παίξει πριν 5 χρόνια το botw για αρκετές ώρες έχει κάποιο νόημα να το ξανάπιασω στο swich2 η να πάω κατευθείαν totk που δεν έχω παίξει ποτέ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, Charismo said:

Στην αρχή είχα κι εγώ την ίδια αίσθηση. Δεν με τραβούσε και μου φαινόταν ότι πέθαινα και εύκολα.

Δεν το παράτησα και στη συνέχεια δεν μπορούσα να το αφήσω, μέχρι που έψαξα κάθε γωνιά του χάρτη. 

Αλλά είναι και γούστα. Κάποιους δεν τους τραβάει ποτέ.

Όντως πεθαίνω και πανεύκολα και δε μου αρέσει που πρέπει να κάθομαι να μαζεύω υλικά και να μαγειρεύω ακόμα και απλά health potions, το βαριέμαι αυτό το κομμάτι. Τελοσπάντων, θα παίξω και το πρώτο divine beast / dungeon και βλέπουμε. 

Το περίεργο είναι ότι το Immortals Fenyx Rising πχ που το έχει αντιγράψει σε μεγάλο βαθμό μου άρεσε πολύ

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ το είχα ευχαριστηθεί το Fenyx Rising.

Είναι ο πιο τίμιος Zelda κλώνος. Είναι πιο προσιτό επειδή είναι πολύ πιο εύκολο και σου δίνει την εξέλιξη των quests πιο έτοιμη στο πιάτο, ενώ το Zelda είναι πιο ωμό και πρέπει να ιδρώσεις παραπάνω για να προχωρήσεις.

Από εκεί και πέρα τα θεωρώ τη μέρα με τη νύχτα, αν και έκανα το Fenyx Rising platinum με μεγάλη ευχαρίστηση.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.

το mario kart είναι το απόλυτο διασκεδαστικό game κυρίως στο online του. Μιλάμε ο απόλυτος χαβαλές στους αγώνες και παίζει και κόσμος. Βρίσκεις σχεδόν γεματά τα race 

• Like 3
Δημοσ.

Το online του για να κάνεις χαβαλέ σε μερικούς αγώνες είναι φοβερό.

Αλλά έχει τόσους "λιωμένους" που καταντάει γρήγορα βαρετό. Εντάξει είμαι κι εγώ μυρωδιάς, αλλά συνήθως γίνεται το απόλυτο χάος κι ένας δύο έχουν εξαφανιστεί μπροστά κάνοντας σούζες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thagkol είπε

Όντως πεθαίνω και πανεύκολα και δε μου αρέσει που πρέπει να κάθομαι να μαζεύω υλικά και να μαγειρεύω ακόμα και απλά health potions, το βαριέμαι αυτό το κομμάτι. Τελοσπάντων, θα παίξω και το πρώτο divine beast / dungeon και βλέπουμε. 

Το περίεργο είναι ότι το Immortals Fenyx Rising πχ που το έχει αντιγράψει σε μεγάλο βαθμό μου άρεσε πολύ

Και μένα το μαγείρεμα φαγητών και ελιξιριων ήταν το χειρότερο και πιο βαρετό κομμάτι και μάλιστα δεν σε βοηθάει και ιδιαίτερα το τι πρέπει να κάνεις/συνδυάσεις οπότε πειραματιζεσαι. Ευτυχώς αυτό κρατάει μόνο λίγο για κάθε περιοχή καθώς γρήγορα μπορείς να πάρεις την εκάστοτε στολή που προστατεύει από κρύο,φωτιά,χιόνι, ζέστη και γλιτώνεις τα ελιξίρια και το άγχος αν θα προλάβεις.

Δημοσ.
2 minutes ago, Charismo said:

Δεν μπορεί να είμαι ο μόνος που βλέπει πως δεν αναφέρει έτος;

Screenshot_20250821_175129_Chrome.jpg.61692cc520280ed3f98846b8c785316f.jpg

Σε καμία περίπτωση 🤣

• Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όλες τις πλατφόρμες να προσθέσω.Υστερα απο πολλά μονόευρα 🤪 μάθαμε επιτέλους ημερομηνία.Θα το πάρω day one εννοείται αλλά το trailer που παραθέτω από πάνω με άφησε αδιάφορο.Οκ σε 2 εβδομάδες θα το λιώσουμε αλλά νομίζω το πως το χειριστηκαν επικοινωνιακα το παιχνιδι με ξενέρωσε άσχημα.

Επίσης βγηκε η συνεντευξη των devs με τον scheirer οπου ουσιαστικα αναφερουν οτι δεν ηταν σε development hell το παιχνιδι απλα πηρανε τον χρονο τους .Eε βγειτε και πειτε το βρε.7 χρονια περασαν.

The lengthy production wasn't the result of development challenges or obstacles, they said. They just needed all these years to ensure that Silksong was exactly the game they wanted to make.

Πραγματικά περισσοτερο ανυπομονω για metroid prime 4.

Ναι ναι ξερω οι περισσοτεροι δεν θα με πιστεψετε αλλα δυστηχως με το που τελειωσε το trailer δεν ελεγα αντε να περασουν τωρα οι 2 εβδομαδες .

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 2
Δημοσ.

Πρώτα, μας δίδαξαν πώς είναι να βυθίζεται κάνεις στην απόλυτη παράνοια (descend into madness).

Σήμερα μας ζήτησαν να αναρριχηθούμε από αυτήν ("ascend to the peak of a haunted kingdom").

Είχαν πρόγραμμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...