Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά άξιο απορίας πόσο άσχημα το χειρίστηκαν.

Εχεις τους fans σου σε αναμμένα κάρβουνα, σε κατηγορούν πως έχεις παρατήσει το project και ότι μάλλον έφαγε cancel, δεν λες τίποτα ούτε δείχνεις λίγο footage τόσα  χρόνια και ξαφνικά ανακοινώνεις κυκλοφορία σε δύο εβδομάδες;

Τι σκέφτηκαν δεν μπορώ να καταλάβω.

• Like 1
  • Απαντ. 3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Charismo είπε

Πραγματικά άξιο απορίας πόσο άσχημα το χειρίστηκαν.

Εχεις τους fans σου σε αναμμένα κάρβουνα, σε κατηγορούν πως έχεις παρατήσει το project και ότι μάλλον έφαγε cancel, δεν λες τίποτα ούτε δείχνεις λίγο footage τόσα  χρόνια και ξαφνικά ανακοινώνεις κυκλοφορία σε δύο εβδομάδες;

Τι σκέφτηκαν δεν μπορώ να καταλάβω.

image.png.ad6756b1a14084c5fc6993d1c2cd399b.png

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ περίμενα ότι θα δικαιολογήσουν την αργοπορία τους με κάποιο τρόπο, είτε για να προσθέσουν κάτι επιπλέον στο game από αυτό που είχαν αρχικά στο μυαλό τους, είτε κάποια αποκλειστικότητα πχ με την Nintendo, κλπ.

Το ότι τόσα χρόνια δεν είχαν 1 blog post ή post γενικότερα είναι εντελώς αστείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, Swimmer21 said:

Εγώ περίμενα ότι θα δικαιολογήσουν την αργοπορία τους με κάποιο τρόπο, είτε για να προσθέσουν κάτι επιπλέον στο game από αυτό που είχαν αρχικά στο μυαλό τους, είτε κάποια αποκλειστικότητα πχ με την Nintendo, κλπ.

Το ότι τόσα χρόνια δεν είχαν 1 blog post ή post γενικότερα είναι εντελώς αστείο.

Λογικά με τόσο χρόνο που πήραν, να μην δούμε free dlc ανά διαστήματα όπως με το hollow knight, και να έχουν προσθέσει ήδη ο,τι μπορούσαν να φανταστούν. Δεν νομίζω 6 χρόνια να κάνεις μόνο μικροαλλαγές σε χρώματα, κινήσεις κτλ.

Παρόλο που και εμένα με ξενέρωσαν θα το πάρω day one στο switch. Από όσα έχω δει είμαι σίγουρος πως θα μου αρέσει, πολλές νέες λειτουργίες.

https://www.bloomberg.com/news/newsletters/2025-08-21/why-silksong-team-cherry-s-sequel-to-hollow-knight-took-so-long-to-make

Αξίζει μια ανάγνωση για όσους αναρωτιόταν γιατί δεν κυκλοφόρησε νωρίτερα, το οποιο πίστευαν και οι ίδιοι.

Επεξ/σία από Te0sX
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Charismo είπε

Το online του για να κάνεις χαβαλέ σε μερικούς αγώνες είναι φοβερό.

Αλλά έχει τόσους "λιωμένους" που καταντάει γρήγορα βαρετό. Εντάξει είμαι κι εγώ μυρωδιάς, αλλά συνήθως γίνεται το απόλυτο χάος κι ένας δύο έχουν εξαφανιστεί μπροστά κάνοντας σούζες.

εχει σύστημα στην εκκίνηση και αν δεν το μάθεις να παίρνεις boost κατά την εκκίνηση έχουν φύγει μακριά οι πρώτοι αν ούτε αυτό λέει τιποτα γιατί πανεύκολα τους πιάνεις. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω, εγώ πάντως κάπως τους βγάζω το καπέλο που είναι τόσο ΟΥΦΟ και εκτός του hype cycle, ζούνε στον δικό τους κόσμο, πήρανε τον χρόνο τους να κάνουν το παιχνίδι τους... είναι τόσο respect σε όλους τους υπόλοιπους τομείς που δεν μπορώ να τους το κρατήσω μανιάτικο που στο παιχνίδι της επικοινωνίας το χάσανε - που, βασικά, αν κρίνουμε το πώς έγιναν τα πράγματα, ίσως και να ΜΗΝ το χάσανε. Είδατε τι έγινε και με το Switch 2 και το απίστευτο hype που είχε μετά από χρόνια σιγής...

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

To Silksong θα κυκλοφορήσει σε physical και επίσης είναι γνωστό αν θα έχει μέσα όλο το παιχνίδι ή θα είναι key card;

https://www.reddit.com/r/Silksong/s/9p5qpUFozJ

Μου κάνει εντύπωση για αμιγώς NsW2 edition. Δεν ξέρω αν είναι fake, αλλά από λάθος είναι ήδη σε ράφι.

Δύσκολο επίσης να πλήρωσαν 64gb κάρτα για να μπει μέσα τόσο μικρό παιχνίδι.

Δημοσ.
15 minutes ago, Vagosman said:

https://www.reddit.com/r/Silksong/s/9p5qpUFozJ

Μου κάνει εντύπωση για αμιγώς NsW2 edition. Δεν ξέρω αν είναι fake, αλλά από λάθος είναι ήδη σε ράφι.

Δύσκολο επίσης να πλήρωσαν 64gb κάρτα για να μπει μέσα τόσο μικρό παιχνίδι.

Η εικόνα είναι ψεύτικη καθώς οι φυσικές εκδόσεις αναμένονται αρχές του 2026. 

Μόνο digital προς το παρόν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...