Charismo Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Αν είναι στα 20€ η digital, θα το αγοράσω τώρα για να το ζήσω παράλληλα με το hype του release και θα πάρω τη physical του χρόνου, η οποία λογικά θα βγει στα 40€. Τα 15€ του πρώτου το 2017, αν αναλογιστεί κανείς το content που είχε, ήταν ήδη «ανωμαλία» στο χώρο του gaming. Αν επαληθευτεί η τιμή των 20€, σημαίνει πως δεν εκμεταλλεύτηκαν την επιτυχία τους προσπαθώντας να ξεζουμίσουν το κοινό τους με το δεύτερο παιχνίδι τους. Γι’αυτό θα επιλέξω να τους στηρίξω. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου Μέλος Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου Δεν είναι ότι δεν θέλησαν να εκμεταλλευτούν το κοινό τους, business strategy είναι. Ένας από τους βασικούς λόγους που το Hollow Knight πέτυχε τόσο πολύ σε ένα τόσο υπερκορεσμένο genre ήταν και η τιμή του σε σχέση με αυτά που προσέφερε. Έδινες μόνο 10-15 ευρώ για να παίξεις ένα game των 30 ωρών (τουλάχιστον) με ιδιαίτερη αισθητική, όμορφο σενάριο/σύμπαν και με το καλύτερο gameplay του είδους. Δεν είχε λόγο να μην το αγοράσει όποιος ήθελε να το βιώσει, θα έκοβε τρεις καφέδες και θα έκλεινε τον μήνα του. Δεν αλλάζει η στρατηγική τους με το δεύτερο και είναι λογικό, αν κάτι δεν έχει χαλάσει δεν το φτιάχνεις. Συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο, απόλυτα λογικό από επιχειρηματικής πλευράς. 3
Charismo Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Και πάλι πιστεύω πως με το hype που είχε δημιουργηθεί, ακόμα και στα 30€ θα το αγόραζαν οι περισσότεροι και δεν θα δεχόντουσαν μεγάλο πλήγμα στις πωλήσεις. Ενδεχομένως τα κέρδη τους θα ήταν αρκετά μεγαλύτερα, ακόμα και με μικρότερο αριθμό πωλήσεων. 3
Swimmer21 Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου Έχουν βγάλει τόσα εκατομμύρια που οριακά δεν τους νοιάζει
imr Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Εχει ο κοτσοβολος παλι το 2+1 δωρο. Αυτη τη φορα εχει συγκεκριμενα πραγματα και δεν εχει τις κονσολες αλλα εχει βλεπω διαθεσιμα sd cards, βγαινουν 46 το ενα αν ενδιαφερεται καποιος
NickTG Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Αν και δεν ήθελα να δώσω άλλα λεφτά αυτό το μήνα ήταν αρκετά καλή προσφορά οπότε μπήκε μια παραγγελία για Donkey Kong, Cyberpunk και κάρτα μνήμης.
dekulinkgr Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Direct την εβδομαδα 8 με 12 Σεπτέμβρη.Λογικά θα μάθουμε και ημερομηνία κυκλοφορίας metroid prime 4. 1
dekulinkgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τελικά κάνανε την έκπληξη.. Επίσης είπαν δεν θα έχει preorder . Προφανώς θα το αγοράσω την πέμπτη αλλά με βάση το τελευταίο trailer έχω κάποιες αμφιβολίες για το πόσο "φρέσκο" θα είναι. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από dekulinkgr
Charismo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 10 minutes ago, dekulinkgr said: Τελικά κάνανε την έκπληξη.. Επίσης είπαν δεν θα έχει preorder . Προφανώς θα το αγοράσω την πέμπτη αλλά με βάση το τελευταίο trailer έχω κάποιες αμφιβολίες για το πόσο "φρέσκο" θα είναι. Σε vibe και ατμόσφαιρα φαίνεται ίδιο, αλλά με τα mechanics που φαίνεται να έχει η Hornet (silk gauge, νέα όπλα, skills κτλ.) θα καταφέρει να διατηρηθεί φρέσκο πιστεύω. Μόνο και μόνο που θα είναι σε νέο "βασίλειο" με νέο lore και θα "καιγόμαστε" πάλι να καταλάβουμε τι γίνεται γύρω μας, εμένα μου αρκεί. Μου έχουν λείψει όλες αυτές οι θεωρίες που έβγαιναν στο internet όσον αφορά την ιστορία του πρώτου παιχνιδιού και οι εικασίες που διαβάζαμε για χρόνια μετά το release.
Brazhlias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Σε ότι αφορά την τιμή του Silksong. Προφανώς έχουν κάποια τακτική και αυτός είναι ο λόγος που βάζουν τόσο χαμηλή τιμή. Μπορεί να έχουν ένα μικρότερο κέρδος ανά τεμάχιο, αλλά από την άλλη, σε τέτοιες τιμές είναι πολύ εύκολο να πουλήσεις ακόμα και σε ανθρώπους που τέτοιου είδους παιχνίδια δεν τους αρέσουν. Έτσι θα δημιουργηθεί και κάποιου είδους «ντόρος», οπότε οποιοσδήποτε χρήστης γίνεται και εν δυνάμει αγοραστής. Το παραπάνω ως disclaimer. Όμως το παιχνίδι, τουλάχιστον το πρώτο μέρος που έχουμε παίξει οι περισσότεροι, κοιτάει στα ίσια τους ανταγωνιστές του. Δεν είναι «Ένα καλό παιχνίδι σε σχέση με την τιμή του». Είναι ένα παιχνίδι από τα καλυτέρα της προηγούμενης γενιάς. Με αυτό το σκεπτικό, κατά την άποψη μου πάντα, δεν θα μπορούσα να τους κατηγορήσω ακόμα και αν το έβγαζαν στα 60€. Ναι, σίγουρα θα έπεφτε κράξιμο, όμως εφόσον είναι καλύτερο παιχνίδι από αυτά που κυκλοφορούν, γιατί να μην πωλείται και στην ίδια τιμή με τα υπόλοιπα; Δεν λέω να αυξήσουν την τιμή, αλλά θεωρούσα δεδομένο πως το παιχνίδι θα κόστιζε τουλάχιστον 30€ στο launch, τιμή για την οποία δεν θα έλεγε και κανένας τίποτα. Παρόλα αυτά πήγαν στο εικοσάρικο. Από εμένα respect στο στούντιο, πρώτα απ’ όλα για την ποιότητα και μετα για την οικονομική πολιτική που ακολουθούν. Υ.Γ. Όλα αυτά στην περίπτωση που το Silksong ανταποκριθεί στην προσδοκίες. Αν έχουν φτιάξει μια «πατάτα», ακυρώνονται όλα τα παραπάνω που έγραψα.😅
cubilone Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Η Team Cherry «χαλάει την πιάτσα» με μια τόσο χαμηλή τιμή, όταν άλλα παιχνίδια στις ίδιες πλατφόρμες και από πρωτοκλασάτους publishers κυκλοφορούν day one με τετραπλάσια τιμή και λιγότερο value. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μετά από όλο αυτό τον χαμό με το Silksong, προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Θα το αγοράσω, αλλά οι προσδοκίες μου είναι εξαιρετικά χαμηλές. 1
Charismo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Εγώ πάλι ενώ δεν είχα κανένα hype, εδώ και μερικές ημέρες το περιμένω πώς και πώς, σε βαθμό να βλέπω κάθε ημέρα βίντεο στο Youtube για να θυμηθώ το lore του πρώτου. 1
Te0sX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Malthador said: Μετά από όλο αυτό τον χαμό με το Silksong, προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Θα το αγοράσω, αλλά οι προσδοκίες μου είναι εξαιρετικά χαμηλές. Κράτα μεγαλύτερο! 😁 Θα αξίζει, ειδικά με όσα μάθαμε την τελευταία εβδομάδα. Το μόνο θέμα μου μέχρι να το τερματίσω και να δω όλα τα τέλη, θα ειναι πως να αποφύγω εντελώς τα σποιλερσ και τους youtubers που θα γινει ο κακος χαμός. 1 hour ago, Charismo said: Εγώ πάλι ενώ δεν είχα κανένα hype, εδώ και μερικές ημέρες το περιμένω πώς και πώς, σε βαθμό να βλέπω κάθε ημέρα βίντεο στο Youtube για να θυμηθώ το lore του πρώτου. Ο mossbug έκανε εχθές μια μεγάλη αναλυση και υποθέσεις, οπου πολλα βγάζουν πολύ νόημα και φαίνεται εξαιρετικό σενάριο/α για το παιχνίδι. Κλασσικά 1 ώρας. Εν το μεταξύ, εαν πέσει εστω λίγο μέσα, δεν μπορεί, θα ειναι ενας τύπος κοντά στην team cherry γιατι το παλικάρι εχει με διαφορά τα πιο βαθιές εξηγήσεις όλου το τεράστιου lore του Ηοllow Knight. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα