Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως τα αγοράζεται από Ιαπωνια και Αφρική βρε παιδιά? Υπάρχει καθόλου κίνδυνος να μπαναριστει η κονσόλα? Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να μου πει τι να κάνω! 

• Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Πως τα αγοράζεται από Ιαπωνια και Αφρική βρε παιδιά? Υπάρχει καθόλου κίνδυνος να μπαναριστει η κονσόλα? Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να μου πει τι να κάνω! 

Και μενα😛😛

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

6 λεπτά πριν, FrankyGR είπε

Και μενα😛😛

Υπάρχει θέμα

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Το input lag στο προ1, οπως και η μεγαλη διαδρομη στα κουμπια το εκαναν πολυ δυσκολο, μονη λυση ηταν χεράτο. Πως παει το προ2;

Εντυπωση μου κανει που το παιζεις με το προ κοντρολ

Μια χαρά άνετο είναι.Υπόψιν δεν καταλαβαίνω κάποιο input lag .Εδώ το hollow knight που το έπαιζα με το pro controller 1 δεν είχα κάποιο θέμα αλλά θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί κάτι για input lag

37 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Τα Joycons 2 έχουν την ίδια ένταση και αίσθηση ως προς το HD Rumble 2 ή είναι κατώτερα συγκριτικά με το Pro Controller 2;

Επίσης με τα παιχνίδια του NS1 τι γίνεται; Είναι ισχυρότερη η ένταση όταν τρέχουν στο NS2;

Θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω σπίτι.

Δημοσ.
12 hours ago, dekulinkgr said:

Να πω και κάτι που με χάλασε το οποιο έχει να κανει με το εικαστικο του πραγματος.Πρόκειται για  ενα άλλο ability που πραγματικα φαινέται άθλια,αστεια η hornet οταν το χρισηνοποιεις.Απορώ πως το άφησαν έτσι.

Εννοείς το

Spoiler

Glide;

Γιατί εμένα είναι από τα αγαπημένα μου animations. 😂

Γενικά η κίνηση και το flow του παιχνιδιού μου φαίνεται αρκετά ανώτερο από το πρώτο. 

Διασχίζεις τον χάρτη ευκολότερα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Εννοείς το

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Glide;

Γιατί εμένα είναι από τα αγαπημένα μου animations. 😂

Γενικά η κίνηση και το flow του παιχνιδιού μου φαίνεται αρκετά ανώτερο από το πρώτο. 

Διασχίζεις τον χάρτη ευκολότερα.

Nαι αυτό λέω.Καθόλου δεν μου αρέσει οπτικά.Για την κίνηση ναι πλέον είναι απόλαυση λόγου 

Spoiler

του dash.

.Πριν απο αυτό όμως δεν με είχε ενθουσιάσει.

@mansa2k ίδιο ακριβώς είναι το hd rumble  και στα joycon.

Όσο αφορά τα switch 1 παιχνίδια νομίζω ότι είναι ίδια ακριβώς όπως ήταν.Δεν είδα κάποια νέα διαφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 minutes ago, dekulinkgr said:

Nαι αυτό λέω.Καθόλου δεν μου αρέσει οπτικά.

Εγώ πάλι το λατρεύω. 😛

Η Hornet από το πρώτο παιχνίδι είχε αυτή τη σοβαροφάνεια που συνεχίζει και στο Silksong, οπότε κάθε φορά που τη βλέπω 

Spoiler

να αιωρείται με φουσκωμένη τη φούστα και να είναι ακίνητη σαν το αγγούρι στον αέρα το βρίσκω πολύ αστείο. 

Μου θυμίζει κάτι anime που ένας από τους σοβαρούς πρωταγωνιστές έχει μια γελοία και awkward σκηνή εκτός χαρακτήρα.

Εν τω μεταξύ οι επιρροές από Souls είναι πιο εμφανείς από το πρώτο.

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι στις πρώτες περίπου δέκα ώρες το θεωρώ ευκολότερο από το original.

Σου δίνει περισσότερους τρόπους να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Charismo είπε

Εν τω μεταξύ οι επιρροές από Souls είναι πιο εμφανείς από το πρώτο.

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι στις πρώτες περίπου δέκα ώρες το θεωρώ ευκολότερο από το original.

Σου δίνει περισσότερους τρόπους να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους.

Εως τώρα έχω πεθάνει περισσότερες φορές σε σχέση με το hollow knight πάντως.Το hollow knight βεβαια δεν το θεωρούσα και κανένα δύσκολο παινχίδι.

Αυτό που παρατηρώ  είναι ότι στο θέμα λεφτών κάνανε real life simulation.Κάνεις αρκετό κόπο να μαζέψεις λεφτά και εξαφανίζονται αμέσως.Άσε που έχει και ένα σωρό vendors για αγορά.

Τώρα μιας και πλησιάζει ,με βάση τις φήμες πάντα,το direct την ερχόμενη εβδομάδα,ο switchforce που είχε διαρρεύσει τα δύο προηγούμενα direct ,είπε πως το direct αυτό θα έχει τρία παιχνίδια  με το 7 στον τίτλο.Σιγούρα το ένα θα είναι το FF7 .Εμένα πήγε το μυαλό μου στο killer7 για το gamecube nso.Αλλοι αναφέρουν το black ops 7(το νέο cod).

Άντε όμως να μάθουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Metroid prime 4.

Δημοσ.
26 minutes ago, dekulinkgr said:

Εως τώρα έχω πεθάνει περισσότερες φορές σε σχέση με 

Αυτό που παρατηρώ  είναι ότι στο θέμα λεφτών κάνανε real life simulation.Κάνεις αρκετό κόπο να μαζέψεις λεφτά και εξαφανίζονται αμέσως.Άσε που έχει και ένα σωρό vendors για αγορά.

Βασικά είναι πολύ βελτιωμένο στο θέμα λεφτών και για μένα που έχω κάνει 2-3 φορές rage quit Και παράτησα τελείως Το hollowknighr οταν πέθανα 2η φορά και έχασα όλα τα λεφτα ( χώρις να τα έχω στην τραπεζα) 

Τώρα μπορείς  να τα μαζέψεις σε buds από την αρχή που είναι τεράστιο θετικό. 

Επίσης μου φάνηκε πιο εύκολο να μαζέψεις λεφτά για τους πρώτους χάρτες και compass σε σχέση με το πρώτο 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Βασικά είναι πολύ βελτιωμένο στο θέμα λεφτών και για μένα που έχω κάνει 2-3 φορές rage quit Και παράτησα τελείως Το hollowknighr οταν πέθανα 2η φορά και έχασα όλα τα λεφτα ( χώρις να τα έχω στην τραπεζα) 

Τώρα μπορείς  να τα μαζέψεις σε buds από την αρχή που είναι τεράστιο θετικό. 

Επίσης μου φάνηκε πιο εύκολο να μαζέψεις λεφτά για τους πρώτους χάρτες και compass σε σχέση με το πρώτο 

Για τους χάρτες και πυξίδα εύκολα μαζέυεις λεφτα.Για τους υπόλοιπους πωλητές αναφέρομαι.Έχει να κάνει με το ότι ορισμένοι εχθροί αφηνούν shards ένω άλλοι εχθροί λέφτα.Σε αντίθεση με το hollow knight που αφήναν μόνο geo.

Δημοσ.

Εμένα μου τη δίνει που όταν κάνεις τα ροζάρια strings χάνεις 20 ροζάρια. Το κατάλαβα τη δεύτερη φορά που το έκανα και το σταμάτησα. 😛

• Haha 1
Δημοσ.
8 hours ago, Charismo said:

Εμένα μου τη δίνει που όταν κάνεις τα ροζάρια strings χάνεις 20 ροζάρια. Το κατάλαβα τη δεύτερη φορά που το έκανα και το σταμάτησα. 😛

Όντως? Νόμιζα ότι είναι δωρεάν... 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, imr said:

Όντως? Νόμιζα ότι είναι δωρεάν... 

Όχι φαντάζομαι ότι είναι κάτι σαν φόρος, από τη στιγμή που τα αποθηκεύεις.

Το ίδιο ισχύει και για τα σπαστικά shrines που στην αρχή τα περνούσα για παγκάκια που συναντάς στο δρόμο. Δίνεις 80 ροζάρια και φτιάχνεις ένα string των 60. Την έχω πατήσει 2-3 φορές και με αυτά και εκνευρίστηκα. 😂

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...