Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Τι άποψη έχετε για το Bravely Default remaster? Γνωρίζω ότι βγήκε στο 3DS και ότι το στυλ μοιάζει με τα παλιά Final Fantasy…

Ψήνομαι για ένα καλό jrpg στο Switch 2 αλλά δεν θέλω να πέσω στην παγίδα να το πάρω μόνο λόγω ενθουσιασμού με την κονσόλα. Το βάζετε ψηλά γενικά στο genre ή είναι αδιάφορο/μετριο;

Δική μου version review. 

Bravely default: 7/10

Bravely second: 10/10

Bravely default 2: 8/10 

Άποψη μου, μόνο αν βγει και το Bravely second HD remaster θα αξίζει να παίξεις το πρώτο ειδάλλως πέρνα απευθείας στο BV2. 

Οι ιστορία του BV1 (+ BS) είναι μια. Το BV2 ακολουθεί την λογική Final fantasy. Είναι δική του αυτοτελή ιστορία και ουδεμία σχέση έχει με τα προηγούμενα. 

Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς τύπου jrpg ψάχνεις. Τα Bravely default είναι αρκετά ανάλαφρα και χιουμοριστικα στο πρώτο 80% και μετά το γυρνάνε απότομα σε κάτι αρκετά σκοτεινό. 

Είναι όντως final fantasy παιχνίδια στα πάντα όλα τους. Μέχρι και ονόματα αντικειμένων τύπου phoenix down είναι τα ίδια. 

Είναι παρακλάδι από final fantasy heroes of light. Αν ψάχνεις κάτι σε φάση Final Fantasy 7-9 τότε μη φοβάσαι και χώσου. 

• Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, Te0sX said:

ΕΙμαι μεγάλος φαν τους απο οταν βγηκε το Hollow Knight και τους ακολουθούσα στο Youtube στα άμεσα QA βινετάκια που έκαναν, εξηγώντας πράγματα σε εμάς και σχολιάζοντας πτυχές του παιχνιδιού και του development. Δεν είχα την ευκαιρία να γίνω χρηματοδότης μέσω Kickstarter γιατι δεν το γνώριζα, ωστόσο τους έχω δώσει αρκετά χρήματα (εκατοντάδες) και αγοράζοντας το παιχνίδι πανω απο μια φορές, και επειτα παρα πολλα official και μη αξεσουαρ, limited edition κτλ. Για να μην πω για την διαφήμιση που τους έκανα. Και είμαι ένας απο τους πάρα πολλούς εκει έξω.

Ενας σημαντικός λόγος που τους συμπάθησα ήταν το πόσο απλοί και άμεσοι ήταν μαζί μας. Υπήρχε καποια επικοινωνία και ενημέρωση, που μαζι με το απιστευτο μεράκι τους εκαναν αυτο που ειναι το Hollow Knight και το fanbase του.

Ε, πως να μην νιώσεις αηδία με τον τρόπο ομως που μας αντιμετώπισαν μετα το 2019; Βγες πες κάτι βρε άνθρωπε, δείξε μας μια πρόοδο, γράψε όπως παλια με τον λογαριασμο σου στα forum/discord, ή τουλαχιστον κάνε ενα βιντεακι οπως παλια και πειτε 1-2 λογια για το silksong και τις δυσκολίες του. Πριν 3-4 χρονια δεν ξέραμε τελικα εαν επαθε κανείς τους κάτι με την υγεία του ή οχι, μέσω covid, γιατι σταμάτησαν να δίνουν κάθε σημείο ζωής. Άφησαν μόνο τον Leth σαν μαρκετιγκ παπάρα να αφήνει υπονοούμενα πριν απο κάθε Nintendo Direct για να κάνει hype... 3-4-5 χρονια πριν απο την κυκλοφορία του παιχνιδιου..  Εκανε εμφανίσεις σε game events της Microsoft και Nintendo δεν δεν εδινε ξανα σημειο ζωής για χρονια λες και τα σπάσαν...

Τελικώς, κατα την γνώμη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον τρόπο που εξαφανίστηκαν ενώ έχουν τοσο δυνατό και παθιασμένο fanbase του HK. Και το βλέπω ξεκάθαρα πως πολλοί απο τους παλιούς νιώθουν έτσι.

Συμφωνώ και με όσα εγραψαν παραπάνω εδω τα παιδιά. Και ναι, μακάρι να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, αλλά να πάνε να γα*****ν. 👍

Τι να σου πω. Και εγώ το έχω από όταν βγήκε, το έχω αγοράσει 2 φορές, το έχω προτείνει σε κόσμο αλλά δεν θεωρώ πως μου χρωστάνε κάτι. 

Μπορεί κάποια στιγμή να κουράστηκαν, μπορεί να υπήρχε όντως κάποιο θέμα υγείας, μπορεί ακόμα να έβγαλαν τόσα λεφτά όπως γράφτηκε που να ήθελαν να σταματήσουν και να περάσουν καλά.

Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω το λόγο για όλο αυτό. Αν κάποιος θεωρεί πως δεν του φέρθηκαν σωστά δεν αγοράζει το παιχνίδι. 

Ίσως βέβαια το βλέπω μόνο εγώ έτσι. 

Δημοσ.

Όσοι έχετε το pro controller 2 βλέπετε μεγάλη διαφορά η να πάω να πάρω κάνα μεταχειρισμένο pro controller 1με 40 ευρώ; 

Δημοσ.

Επίσης, ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Switch 2. Το παιχνίδι θα κάνει save state πριν πεθάνει από μπαταρία και θα μπορέσεις να ξεκινήσεις από εκεί που σταμάτησε. 

• Like 5
Δημοσ.

Υπάρχει πουθενα καμιά προσφορά που να συμφέρει; Είτε απο εξωτερικό είτε σε κάνα μαγαζί Ελλάδα με τίποτα επιστροφές πόντων και τέτοια;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Υπάρχει πουθενα καμιά προσφορά που να συμφέρει; Είτε απο εξωτερικό είτε σε κάνα μαγαζί Ελλάδα με τίποτα επιστροφές πόντων και τέτοια;

https://nintendonext.gr/product/nintendo-switch-2-console-mario-kart-world-bundle-g-r/

515 το bundle και 475 σκέτο 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Φταίει ο κόσμος που έχει τραβήξει 8 χρόνια το development ενός Metroidvania; Αλήθεια τώρα;

Είμαι ο πρώτος που λέει να κυκλοφορούν οι τίτλοι «when they are ready», αλλά σόρι κιόλας που θέλω να τους παίζω σε αυτή την ζωή και όχι στην επόμενη.

Τι να σου πω ρε @Malthador. Μετεφερα απλα μια αποψη delevoper. Απλα εχετε κατα νου οτι they don't give a single shit για τον κοσμο και το τι λενε στα ιντερνετς και την καψα που βαρανε για να παιξουν εναν τιτλο. Αλλα αυτο φυσικα δεν περιμενες εμενα να στο πω. Το εχει αποδειξει η ιστορια με απειρα παραδειγματα.

Δημοσ.

Παιδιά κανένα link για tempered glass? Ψάχνω το Spigen ezFit αλλά δεν το βρίσκω διαθέσιμο πουθενά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, sheik είπε

Παιδιά κανένα link για tempered glass? Ψάχνω το Spigen ezFit αλλά δεν το βρίσκω διαθέσιμο πουθενά 

switch 2 tempered glass - Buy switch 2 tempered glass with free shipping on AliExpress

Tempered Glass Nintendo Switch 2 Spigen GLAS.tR EZ Fit Αντιχαρακτικό Γυαλί Προστασίας Οθόνης 2 Τεμάχια (AGL09111) • FNET

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, postfire είπε

Ευχαριστώ. Στο FNET είναι εκτός αποθέματος, το είχα τσεκαρει κ γω. Από Ali δεν ψήνομαι γιατί το θέλω άμεσα...Δεν το βρίσκω διαθέσιμο πουθενά.

Εσείς από πού πήρατε, αν πήρατε;

Δημοσ.

Εάν το αφήσουμε έτσι, με το screen protector της μαμάς Nintendo, είμαστε οκ; Δεν είναι και αυτό μια προστασία; Χρειάζεται όντως γυαλάκι; 

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά επειδή το χρησιμοποιώ πολύ φορητά και το βγάζω-βάζω συχνά στο dock θεώρησα πως θα είναι πιο ασφαλές με το τζαμάκι.

Δεν ξέρω αυτή η ταινία της Nintendo σε τι βαθμό προστατεύει από γρατζουνιές.

• Like 1
Δημοσ.

Η κύρια χρήση της μεμβράνης είναι να προστατεύσει από τα θραύσματα της οθόνης και να τα συγκρατήσει όταν αυτή σπάσει. Για αυτό η Ninty προτείνει και να μην αφαιρεθεί. 

Για έξτρα προστασία της οθόνης καλό θα ήταν ένα τζαμάκι. Τώρα αν τη χρησιμοποιείται docked κατά κύριο λόγο την αφήνεται ως έχει.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είδα ότι με το φιλμ που έχουν βάλει γρατζουνιεται για πλάκα (level 2 για όσους βλέπουν jerryRig 😝) θέλω οπωσδήποτε να βάλω τζαμακι ακόμα κι αν η χρήση του θα είναι κυρίως docked. Έχω και γάτα στο σπίτι οπότε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...