Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε βρει παιχνίδι, πχ το Donkey Kong Bananza κουτάτο κάτω από 70 ευρώ; ; Και από εξωτερικό κιόλας. Και ας αργήσει. Απλά μην κάνει κανένα μήνα για να έρθει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nkarafo είπε

Έχετε βρει παιχνίδι, πχ το Donkey Kong Bananza κουτάτο κάτω από 70 ευρώ; ; Και από εξωτερικό κιόλας. Και ας αργήσει. Απλά μην κάνει κανένα μήνα για να έρθει...

https://theconsoleclub.gr/proionta/video-games-5189/donkey-kong-bananza-ukv-nintendo-switch-2-new-9789606236358-detail

Δημοσ.

Οκ, ευχαριστώ. Ε και με το γαλλικό βγαίνει 67 ευρώ τελική τιμή, άρα δεν συμφέρει για 2-3 ευρώ διαφορά που θα αργήσει κιόλας να τα στείλουν. Καλύτερα από το console club..

Δημοσ.
13 minutes ago, xrist0s92 said:

legit;

Από Amazon πωλείται και αποστέλλεται, προφανώς είναι legit.

Απλά η συσκευασία είναι στα Γαλλικά. Αν δεν σε πειράζει αυτό το χτυπάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά , μια ερωτηση μιας και τωρα με το NS2 ανακαλύπτω τον κοσμο της Nintendo. 

Εχω κανει τη συνδρομη Online και μπορω να παρω το voucher των 100€ για 2 παιχνιδια. 

Η ερωτηση μου ειναι , ας πουμε οτι αγοραζω 2 παιχνιδια. Οταν ληξει η συνδρομη μου Nintendo Online θα έχω κανονικά προσβαση στα παιχνίδια αυτά; Θα είναι μόνιμα στη βιβλιοθήκη μου ή θα πρέπει να υπάρχει συνδρομή για να τα παίξω;

Ευχαριστώ πολύ.

Nintendo Switch Game Vouchers 1

Επεξ/σία από dimitrissa
  • Like 2
Δημοσ.
12 minutes ago, dimitrissa said:

Οταν ληξει η συνδρομη μου Nintendo Online θα έχω κανονικά προσβαση στα παιχνίδια αυτά; Θα είναι μόνιμα στη βιβλιοθήκη μου ή θα πρέπει να υπάρχει συνδρομή για να τα παίξω;

Είναι κανονική αγορά. Μένουν για πάντα στο λογαριασμό ανεξάρτητα με τη συνδρομή. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimitrissa είπε

Καλησπέρα παιδιά , μια ερωτηση μιας και τωρα με το NS2 ανακαλύπτω τον κοσμο της Nintendo. 

Εχω κανει τη συνδρομη Online και μπορω να παρω το voucher των 100€ για 2 παιχνιδια. 

Η ερωτηση μου ειναι , ας πουμε οτι αγοραζω 2 παιχνιδια. Οταν ληξει η συνδρομη μου Nintendo Online θα έχω κανονικά προσβαση στα παιχνίδια αυτά; Θα είναι μόνιμα στη βιβλιοθήκη μου ή θα πρέπει να υπάρχει συνδρομή για να τα παίξω;

Ευχαριστώ πολύ.

Nintendo Switch Game Vouchers 1

Πρόσεξε μόνο, γιατι τα Vouchers ισχύουν μονο για τα παιχνίδια του Switch 1. Δεν μπορείς να πάρείς αποκλειστικό Switch 2 τίτλος όπως το Bananza ή το Mario με αυτά

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, dimitrissa είπε

Δηλαδή αν βάλεις έναν μήνα συνδρομή με 4€, σου δίνει αυτά τα vouchers;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...