Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά τα ευρα μας θα τα κρατήσουμε. Μέσα στο μπουκάλι της coca cola η μία μου λίρα. 

Το καινούργιο Secret of mana της SqE δείχνει απλά υπέροχο! Αδύναμο direct γενικά με ορισμένες εξαιρέσεις αλλά με μια έκπληξη που δεν ήξερα ότι ήθελα και ψήθηκα άσχημα! 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/7/2025 στις 9:50 ΜΜ, sheik είπε

Ρε παιδιά μη με παρεξηγησετε αλλά γιατί τέτοιος χαμός με το hollow knight ; Προσπάθησα να παίξω το 1ο στο PS5 και το έβγαλα στο 2ωρο...Δεν μου άρεσε καθόλου και είμαι και φαν metroidvania... Τι να πω 😝

Ένιωσα ακριβώς τό ίδιο. Το ξανάπιασα μετά από διάστημα γιατι είχα διαβάσει ένα σχόλιο ότι μόλις πάρεις ένα αρχικό power up ξεκλειδώνει η λογική του παιχνιδιού. Και όντως ισχύει. Τό θεωρώ εκ των κορυφαίων στον είδος του 

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, gtsoui said:

Διαβασα εδω οτι ηταν μουφα το direct.... 

Μετα κατα τυχη ειδα οτι ανακοινωσαν Octopath 0 και το adventures of elliot.... 

Πραγματικά, αποδεικνύει πόσο μεγάλο ρόλο παίζουν τα γούστα σε τέτοια show, αλλά κι εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση πως δεν συζητήθηκαν πολύ.

Αν κάποιος απλά διαβάσει τα σχόλια στο internet θα νομίζει πως δεν έδειξαν απολύτως τίποτα εκτός από ports και remakes.

Και τα δύο παραπάνω είναι ίσως τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια μου από τη στιγμή που είδα το direct.

Τα προηγούμενα Octopath τα είχα λιώσει και το Adventures of Elliot μου φάνηκε πολλά υποσχόμενο. Δεν θυμάμαι αν είχαμε ξανά HD-2D ARPG.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άσχετο, παρατηρώ πως μερικές φορές όταν κατεβάζω κάτι online στην κονσόλα (games ή updates), τρώει ένα σκάλωμα κάπου στο 73% και μένει εκεί μέχρι να κάνω ένα on/off στο airplane mode ή restart. Μετά όλα είναι οκ!

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είχα ποτέ θέμα με software download και τα updates τα κάνει αυτόματα χωρίς να κολλάει.

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, billdanos said:

Άσχετο, παρατηρώ πως μερικές φορές όταν κατεβάζω κάτι online στην κονσόλα (games ή updates), τρώει ένα σκάλωμα κάπου στο 73% και μένει εκεί μέχρι να κάνω ένα on/off στο airplane mode ή restart. Μετά όλα είναι οκ!

Εμένα κολλούσε αν την ώρα που κατέβαζε παιχνίδι ταυτόχρονα έκανα περιήγηση στο online shop. Μάλιστα μία φορά μετά από το forced restart δεν μου αναγνώριζε την SD card και έπρεπε να την κάνω format από την αρχή χάνοντας ό,τι είχα κατεβάσει.

Μετά από αυτό δεν έχω ποτέ το shop ανοιχτό όταν κάνει κάτι download. Αφήνω την κονσόλα στο home menu και δεν πειράζω τίποτα μέχρι να τελειώσει. Πάντως δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με το Switch 1.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Super Moderators
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Εμένα κολλούσε αν την ώρα που κατέβαζε παιχνίδι ταυτόχρονα έκανα περιήγηση στο online shop. Μάλιστα μία φορά μετά από το forced restart δεν μου αναγνώριζε την SD card και έπρεπε να την κάνω format από την αρχή χάνοντας ό,τι είχα κατεβάσει.

Μετά από αυτό δεν έχω ποτέ το shop ανοιχτό όταν κάνει κάτι download. Αφήνω την κονσόλα στο home menu και δεν πειράζω τίποτα μέχρι να τελειώσει. Πάντως δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα με το Switch 1.

Νομίζω πως κάπου το αναφέρει πως αν την ώρα που κατεβάζεις κάτι, κάποια άλλη εφαρμογή ζητήσει πρόσβαση στο web, θα σταματήσει το download. 

Δημοσ.
Στις 31/7/2025 στις 4:55 ΜΜ, dekulinkgr είπε

Το ίδιο έχω και εγώ.Μιά χαρά λειτουργεί και στο switch 2.Εγώ χρησιμοποιω το dualsense(ps5).Δεν έχει καμία διαφορά λογικά.

Επειδή έχει περάσει καμία 3τια ποu το βαλα. Είναι plug n play? Η κάνεις κάποια αναβάθμιση μέσω pc? 

Δημοσ.

Δοκίμασα το demo του Adventures of Elliot στο store και το βρήκα εξαιρετικό.

Μου θυμίζει μια μίξη των κλασικών Zelda με τα παλιά Ys όποιος έχει παίξει.

Είναι ακριβώς το στυλ που μου αρέσει και επίσης ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείς τη νεράιδα που έχεις ως companion είναι ουσιαστικός και είναι απαραίτητη σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού μέσω των abilities που έχει.

Με κέρδισε εύκολα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 1/8/2025 στις 9:59 ΠΜ, billdanos είπε

είναι θέμα των server της nintendo και αρκετές φορές δημιουργούν προβλήματα. 

Δες και με κάποια αλλαγή dns μήπως στρώσει 

Δημοσ.

Έχει αγοράσει κανείς από Lost in Cult να μου πει αν πλήρωσε τελωνείο; Το Lost in Cult είναι σαν το limited run, με ενδιαφέρει να πάρω το Animal Well σε φυσική έκδοση για το Switch. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Charismo είπε

Δοκίμασα το demo του Adventures of Elliot στο store και το βρήκα εξαιρετικό.

Μου θυμίζει μια μίξη των κλασικών Zelda με τα παλιά Ys όποιος έχει παίξει.

Είναι ακριβώς το στυλ που μου αρέσει και επίσης ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείς τη νεράιδα που έχεις ως companion είναι ουσιαστικός και είναι απαραίτητη σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού μέσω των abilities που έχει.

Με κέρδισε εύκολα.

Συμφωνώ, έχω παίξει και εγώ το demo και είναι τρομερό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...