nkarafo Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Αγόρασα και εγώ τελικά το pro controller 2 για Switch 2 και ναι τελικά είναι πολύ καλό! Έπαιξα με την μια το puyo puyo tetris για να δοκιμάσω το dpad και το τερμάτισα με την πρώτη το tetris! Άρα το πέρασε για μένα το test! Απλά ήθελα να ρωτήσω: εάν χαρίσω το switch 1 στον αδερφό μου, αυτός μπορεί να παίζει τα ίδια παιχνίδια που είχα στην κατοχή μου και εγώ ταυτόχρονα στο switch 2 χωρίς πρόβλημα;
dekulinkgr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Αναφέρεσαι προφανώς στα digital παιχνίδια,ετσι ; Εφόσον δεν κάνεις transfer το account σου στο switch 2 ,μπορείτε να παίζετε τα ίδια παιχνίδια και στo switch 1 και switch 2.Απλώς θα πρέπει κάθε φορά να κάνετε load τα παιχνιδια απο το ενα switch στο αλλο.
26ska Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Το πήρα κ εγώ το switch 2 μαζι με pro controller 2,τη θήκη της Nintendo,mario kart world και donkey Kong bananaza. Σε σχέση με.το 1 μπορώ να πω είναι πολύ βελτιωμένο.Επιτελους με τραβάει να παίξω handheld.Πολυ καλά τα χρώματα το μαυρο δυστυχώς δεν είναι καλό και ειδικά οποίος έχει συνηθίσει σε oled του φαίνεται. Τόσο το mario όσο και το donkey είναι φοβερά.Ελπιζω να στηριχτεί η κονσόλα και από τους third party γιατί βλέπω βγαίνουν παιχνίδια για το switch 1 και το ίδιο τρέχει κ για το 2.Κατεβασα το shinobi και δυστυχώς είναι κακο οπτικά δεν εκμεταλλεύεται το hardware της κονσόλας.
mansa2k Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, St@th1sm είπε Μεθαύριο στις 16:00 γύρω στα 15 λεπτα @dekulinkgr βγάλτο από μέσα σου τώρα που προλαβαίνεις. Σκέψου ότι μπορεί να ανακοινωθεί αυτήν την φορά και να σου και να μην έχεις γράψει τίποτα! Πάντως youtuber είχε αναφέρει πως θα είναι τρία τα direct, φαίνεται να επαληθεύεται με την ανακοίνωση του indie word. Βέβαια το τρίτο μπορεί να είναι πάνω σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι όπως Metroid. Θα δείξει.... Επεξ/σία 5 Αυγούστου από mansa2k 3
dekulinkgr Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, mansa2k είπε @dekulinkgr βγάλτο από μέσα σου τώρα που προλαβαίνεις. Σκέψου ότι μπορεί να ανακοινωθεί αυτήν την φορά και να σου και να μην έχεις γράψει τίποτα! Πάντως youtuber είχε αναφέρει πως θα είναι τρία τα direct, φαίνεται να επαληθεύεται με την ανακοίνωση του indie word. Βέβαια το τρίτο μπορεί να είναι πάνω σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι όπως Metroid. Θα δείξει.... Δεν λέω τίποτα 😛 Όντως μάλλον και την άλλη εβδομάδα πάμε για direct αλλά πιστεύω να είναι general first party και όχι πάνω σε συγκεκριμένο παιχνίδι. 1
nkarafo Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 21 hours ago, dekulinkgr said: Αναφέρεσαι προφανώς στα digital παιχνίδια,ετσι ; Εφόσον δεν κάνεις transfer το account σου στο switch 2 ,μπορείτε να παίζετε τα ίδια παιχνίδια και στo switch 1 και switch 2.Απλώς θα πρέπει κάθε φορά να κάνετε load τα παιχνιδια απο το ενα switch στο αλλο. Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα πολλές δουλειές. Ε βασικά ναι για τα ψηφιακά ενδιαφέρομαι αλλά το κακό είναι ότι το έχω ήδη κάνει αυτό το transfer. Μου το έλεγε όταν ξεκίνησα το Switch 2. Τώρα δεν υπάρχει επιστροφή; Δηλαδή εάν πρόκειται να παίξω ένα ψηφιακό τίτλο και πάει και ο αδερφός μου να το ανοίξει το ίδιο, θα υπάρχει θέμα; Εκτός και αν για παράδειγμα του πω ποια μόνο να παίζει και τα υπόλοιπα να αγνοήσει. Ρωτάω γιατί θα είναι ωραία φάση να έχει τον χρήστη μου και την βιβλιοθήκη μου δωρεάν.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 4 hours ago, nkarafo said: Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Sorry που άργησα να απαντήσω αλλά είχα πολλές δουλειές. Ε βασικά ναι για τα ψηφιακά ενδιαφέρομαι αλλά το κακό είναι ότι το έχω ήδη κάνει αυτό το transfer. Μου το έλεγε όταν ξεκίνησα το Switch 2. Τώρα δεν υπάρχει επιστροφή; Δηλαδή εάν πρόκειται να παίξω ένα ψηφιακό τίτλο και πάει και ο αδερφός μου να το ανοίξει το ίδιο, θα υπάρχει θέμα; Εκτός και αν για παράδειγμα του πω ποια μόνο να παίζει και τα υπόλοιπα να αγνοήσει. Ρωτάω γιατί θα είναι ωραία φάση να έχει τον χρήστη μου και την βιβλιοθήκη μου δωρεάν. Θα πρέπει να του κάνεις share τα games που θέλει να παίζει. Οδηγίες εδώ. 1
dekulinkgr Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Tελειωσα χθες 100% το DK bananza.H τελευταία πίστα ήταν αρκετά εύκολη πάντως.Ειδικά αν την συγκρίνουμε με τις αντίστοιχες τελευταιες πίστες των άλλων παιχνιδιων από την ίδια ομάδα. Επίσης επαιξα δύο demo ,το ένα ηταν το The Adventures of Elliot το όποιο θυμίσε κάπως τα παλια ωραια 2d zelda.Πέρασα ευχάριστα όσο το έπαιξα αλλά με έκανε να νοσταλγώ τα παλια zelda. Το άλλο ήταν το shinobi :art of vengeance το οποίο με εντυπωσίασε αρκετά. 2
kourt71724 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Και από μένα τέλος το bananza. Μου άρεσε αρκετά. Όχι σαν το odyssey αλλά είναι αρκετά κοντά. Σίγουρα δεν είναι αυτό το super ουαου (για μένα) που διαβάζω παντού, αλλά είναι τίτλος που γενικά θα πρότεινα σε κάποιον που του αρέσουν τα platforms. 2
mansa2k Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Το καλό με το DK:B είναι ότι ανοίγει τον δρόμο και για ένα Country από το ίδιο στούντιο κάτι που εξέφρασαν και οι developers. Προσθέτω και ένα racing πάνω στο ip αφού το σημείο με τον αγώνα δρόμου (Rambi) δίνει τροφή για μια τέτοια υλοποίηση. 1
Charismo Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Το σημείο με τον αγώνα δρόμου πάντως στο Bananza ήταν από τα χειρότερα μου στο παιχνίδι. Ήταν νοσταλγικό λόγω Diddy, Dixie αλλά θεωρώ πως δεν είχε καλή υλοποίηση. Αντιθέτως τα 2D challenges στο στυλ των Country τα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. 1
thagkol Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγώ ξεκίνησα τo Country στο SNES (μέσω NSO) για να μπω στο κλίμα, και μετά τα πρώτα εύκολα επίπεδα συνέχεια χάνω (by the way στην τηλεόραση δεν παλεύεται, αλλά handheld είναι super). Μπορεί να παλεύω 20 φορές το ίδιο σημείο μέχρι να το περάσω, και σκέφτομαι πόσο άπειρο χρόνο είχαμε μικροί και τερματίζαμε τέτοια παιχνίδια με ένα save κάθε 10 επίπεδα, και αν χάσεις φτου κι από την αρχή. Τώρα περνάω ένα δύσκολο σημείο τσουπ save, ευτυχώς που έχουν βάλει το μηχανισμό στο NSO. Τα σημερινά παιχνίδια τελικά όντως τα έχουν κάνει πολύ εύκολα. Λογικό από την άλλη, γιατί παλιά ένα παιχνίδι 5 ωρών max δε γινόταν να το αγοράζεις και να το τερματίζεις σε μία μέρα, έπρεπε να περάσεις χρόνο για να αξίζει τα λεφτά του! Επεξ/σία 7 Αυγούστου από thagkol 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα