Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 hours ago, dekulinkgr said:

Λογικά είναι αύριο η ανακοίνωση ημερομηνιας......

Το demo θα μπορεί να το δοκιμαζει ο κόσμος λογικά σε λίγες ώρες από το event, και επιτέλους θα βγάλει ανακοίνωση και η ίδια η Team Cherry όπου λογικά θα μάθουμε πολύ περισσότερα όπως και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

• Like 3
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, kundi said:

Δεν είχα ασχοληθεί ξανά με switch. , μετά από ψάξιμο  ,  υπάρχει κανένα άλλο που πρέπει να παιχτεί  ?

image.png.046cbd206b28b07ed446c6182f34b389.png

image.png

Παιχνίδια που αξίζουν εάν δεν τα έχεις παίξει στο παρελθόν: Τα 2 kirby, το prince of persia, resident evil 4, super mario wonder (δεν το έχω παίξει ακόμη), mario odussey, alien isolation, astral chain, bayonetta 3 (δεν το έχω παίξει ακόμη), luigis mansion 3, zelda totk, xenoblade X.

Δημοσ.
1 hour ago, kundi said:

Δεν είχα ασχοληθεί ξανά με switch. , μετά από ψάξιμο  ,  υπάρχει κανένα άλλο που πρέπει να παιχτεί  ?

image.png.046cbd206b28b07ed446c6182f34b389.png

image.png

Είμαι τεράστιος fan του Hollow Knight, Hades και Dead Cells και είναι ιδανικά για handheld. Εάν συνηθίσεις λίγο το Dead Cells μπορείς να φας εκατοντάδες ώρες. Στα παραπάνω θα έβαζα ΣΊΓΟΥΡΑ το Donkey Kong Tropical Freeze. Κατά την γνώμη μου πολύ ανώτερο από σχεδόν όλα τα παραπάνω παιχνίδια της εικόνας. Δεν θυμάμαι πόσες φορές το τερμάτισα 200%. Επική σχεδίαση κάθε νησιού και πίστας.

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, mansa2k said:

Προς πάντα ενδιαφερόμενο:

πολύ χαριτωμένο και χαλαρό παιχνίδι με ωραία ατμοσφαιρα και παζλ. Το εχω τερματίσει πολλες φορες και σιγουρα θα το ξανα παιξω. Απο οσο θυμαμαι εχει και 3 ωραία arcade games μεσα χεχε. 

Δημοσ.

Προσωπικά το Kirby Air Riders το βρήκα αδιάφορο και οριακά αχρείαστο.

Δεν μπορείς στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας της κονσόλας να κυκλοφορείς δύο παρόμοια παιχνίδια και να μην έχεις ακόμα επίσημη ημερομηνία για το Metroid Prime 4.

Το θεωρώ κάπως κακή κίνηση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Charismo είπε

Προσωπικά το Kirby Air Riders το βρήκα αδιάφορο και οριακά αχρείαστο.

Δεν μπορείς στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας της κονσόλας να κυκλοφορείς δύο παρόμοια παιχνίδια και να μην έχεις ακόμα επίσημη ημερομηνία για το Metroid Prime 4.

Το θεωρώ κάπως κακή κίνηση.

To Kirby AR είναι μια κατηγορία από μόνο του. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα ασχοληθούν πολλοί λόγω των ιδιαιτεροτήτων του αλλά σίγουρα έχει τις δυνατότητες να πουλήσει καλύτερα από τον προκάτοχο του γιατί το NS2 αναμένεται να αποκτήσει μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση από το NGC και δεύτερον η δυναμική του Kirby ως ip έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια κάτι που επαληθεύεται με το FW που θα επανακυκλοφορήσει σε μια εβδομάδα με έχτρα περιεχόμενο.

Ως προς την ροή των κυκλοφοριών να θυμίσω ότι πλέον αποκλειστικότητες βγάζει μόνο η Ν. Επίσης, ακόμα και έτσι, δεν θυμάμαι να είχαν καλύτερη ροή στους πρώτους 6 μήνες τα τωρινά ps,xb ως προς τις τότε αποκλειστικότητες.
Επιπλέον, μην ξεχνάμε, ότι για πρώτη φορά η Ν εισήλθε στο μοντέλο του οικοσυστήματος όπου διαμοιράζεται την βιβλιοθήκη αλλά και τις υπηρεσίες στα NS1+2. Επομένως μπορούν να δημιουργήσουν μια ομαλότερη μετάβαση όπου ο χρόνος δεν είναι απαραίτητα το ίδιο περιοριστικός όπως παλιότερα. 
Τέλος έχουν δύο μεγάλους εμπορικούς τίτλους MKW,Pokemon, το DK: B που εκεί το στοίχημα είναι αν καταφέρει να εξελιχτεί σε evergreen, το HW (αν κυκλοφορήσει φέτος) που ο προκάτοχος του με πάνω από 4 εκατομμύρια πωλήσεις είναι και ο κορυφαίος της σειράς Warriors (συμπεριλαμβανομένου και των παιχνιδιών της Koei) και τέλος το MP4 που δεν ξέρει κανείς πως θα κυμανθεί. Ελπίζω σε σχεδιασμό στο πλαίσιο προσβασιμότητας όπως στα Zelda του NSW. Ακόμα και αν δεν μας ενδιαφέρουν τα νούμερα θεωρώ την ποσότητα ικανοποιητική. Το Splatoon Raiders το κόβω για το 2026. Δηλαδή μην λέμε και ότι θέλουμε. Υπάρχει και το Hades 2 που θα είναι χρονική αποκλειστικότητα στο NSW στο κομμάτι των κονσολών.

Δηλαδή να φτάσουμε στο σημείο να μας ενοχλεί ότι το Kirby AR είναι στο ίδιο είδος με το MKW (λέμε τώρα) είναι κάπως υπερβολή όταν η ροή είναι αρκετά καλή, ειδικά σε όσα μας είχαν συνηθίσει οι άλλοι δύο. Προσωπικά περίμενα χειρότερη ροή, βέβαια νωρίς είναι ακόμα, έχουμε και το 2026 (μετά τα 27,28,κτλ).🤣 Να θυμίσω ότι την ίδια άποψη έχω για το Kirby AR από το πρώτο επίσημο Direct παρουσίασης του NS2. Αλλά να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ.

Παιχνιδαρα το Indiana Jones.Το τίμησα στο Series X οπότε δε θα το πάρω στο Nintendo αλλά είναι ευκαιρία για όποιον δε το έχει παίξει,να το παίξει στην κονσόλα της Nintendo.Περιμενω καλό port.

Δημοσ.
11 hours ago, Te0sX said:

Το demo θα μπορεί να το δοκιμαζει ο κόσμος λογικά σε λίγες ώρες από το event, και επιτέλους θα βγάλει ανακοίνωση και η ίδια η Team Cherry όπου λογικά θα μάθουμε πολύ περισσότερα όπως και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Είμαστε βέβαιοι πως θα αναφερθούν στο Silksong στο παραπάνω announcement; 😛

• Haha 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Te0sX είπε

πολύ χαριτωμένο και χαλαρό παιχνίδι με ωραία ατμοσφαιρα και παζλ. Το εχω τερματίσει πολλες φορες και σιγουρα θα το ξανα παιξω. Απο οσο θυμαμαι εχει και 3 ωραία arcade games μεσα χεχε. 

Παιχνιδαρος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...