Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kaliakman είπε

Γιατί έχεις ξενερώσει;

Το hype που υπάρχει δεν μπορεί να το φτάσει (δεν ξέρω αν κάποιο παιχνίδι μπορεί) αλλά άμα είναι "απλά" πιο πολύ hollow knight εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει 

Άμα είναι απλά πιο πολύ hollow knight τότε καλοδεχούμενο αλλά δεν γίνεται να κάνεις 7 χρόνια να το κυκλοφορήσεις και το χειρότερο να μην επικοινωνείς καθόλου για το παιχνίδι.

30 λεπτά πριν, Basilisc είπε

Ρε μάγκες τι ώρα θα κυκλοφορήσει στο Switch;  Δεν υπάρχει καν στα coming soon. 

Όπως αναφέρει ο improvgreek από πάνω στις 5 θα γίνει διαθέσιμο για όλες τις πλατφόρμες.Είχε πει η team cherry πως δεν θα έχει preorder-preload .

Δημοσ.

Η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό τους σημείο και φαίνεται, ωστόσο στην ανακοίνωση της τιμής που είχαν κάνει στις αρχές της εβδομάδας ανέφερε ώρες για όλα τα time zones.

https://x.com/TeamCherryGames/status/1962330350681735642

Για εκπροσώπους τύπου πάντως δεν θα τους προτιμήσουμε, αν ποτέ χρειαστούμε. 😋

Δημοσ.

Έχουν ανακοινώσει κάτι για Physical? 

Επειδή το θέλω σε κασέτα, αν είναι να βγει σύντομα να περιμενω και να το παίξω στο gamepass

Δημοσ.
25 minutes ago, imr said:

Επειδή το θέλω σε κασέτα, αν είναι να βγει σύντομα να περιμενω και να το παίξω στο gamepass

Επιβεβαίωση δεν πιστεύω πως υπάρχει, απλά αιωρείται μια φήμη για 2026.

Τώρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό, κανείς δεν γνωρίζει και αν κρίνουμε από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, μάλλον δεν θα μάθουμε μέχρι την εβδομάδα της physical κυκλοφορίας. 😆

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, Charismo said:

Επιβεβαίωση δεν πιστεύω πως υπάρχει, απλά αιωρείται μια φήμη για 2026.

Τώρα τι ακριβώς σημαίνει αυτό, κανείς δεν γνωρίζει και αν κρίνουμε από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, μάλλον δεν θα μάθουμε μέχρι την εβδομάδα της physical κυκλοφορίας. 😆

Οπότε αν πάει τόσο μακρυά απλά θα πάρω digital να τελειωνουμε

Δημοσ.
Just now, imr said:

Οπότε αν πάει τόσο μακρυά απλά θα πάρω digital να τελειωνουμε

Φέτος πάντως το θεωρώ απίθανο να βγει, οπότε αν βιάζεσαι η digital είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, imr said:

"Early 2026".

Ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ειδικά για την Team Cherry. 😅

Πρακτικά αδύνατο να δούμε physical έκδοση πριν την αλλαγή του έτους.

xxx

Μία επισήμανση καθώς είμαστε μισή ώρα πριν το Silksong γίνει διαθέσιμο:

Όσοι έχετε Nintendo Switch και Nintendo Switch 2, συνιστώ να αγοράσετε την έκδοση του Switch η οποία παίρνει δωρεάν αναβάθμιση σε Switch 2 έκδοση (με ένα επιπλέον download, μετά τη λήψη του Switch game).

Ένα επιπλέον μικρό θετικό, η δυνατότητα δανεισμού του virtual game card στη δεύτερη κονσόλα με αποτέλεσμα να μπορείτε να παίζετε το παιχνίδι και στις 2 κονσόλες ταυτόχρονα, έχοντας τη μία από τις 2 συσκευές σε flight mode.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
Δημοσ.

Οfftopic, αλλά όσοι έχετε ΧΒΟΧ μην ξεχνάτε ότι μπαίνει day 1 και gamepass. Ναι δεν μπορείς να το παίξεις στο switch μέσω gamepass (ακόμα), αλλά εγώ εκεί παίζω το 1 και εκεί θα παίξω και το silksong όταν έρθει η ώρα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...