metallica 13 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Πως τα αγοράζεται από Ιαπωνια και Αφρική βρε παιδιά? Υπάρχει καθόλου κίνδυνος να μπαναριστει η κονσόλα? Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να μου πει τι να κάνω!
FrankyGR Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 8 λεπτά πριν, metallica 13 είπε Πως τα αγοράζεται από Ιαπωνια και Αφρική βρε παιδιά? Υπάρχει καθόλου κίνδυνος να μπαναριστει η κονσόλα? Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να μου πει τι να κάνω! Και μενα😛😛
Bourdoulas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 15 λεπτά πριν, metallica 13 είπε Πως τα αγοράζεται από Ιαπωνια και Αφρική βρε παιδιά? Υπάρχει καθόλου κίνδυνος να μπαναριστει η κονσόλα? Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να μου πει τι να κάνω! 6 λεπτά πριν, FrankyGR είπε Και μενα😛😛 Υπάρχει θέμα 2
dekulinkgr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 43 λεπτά πριν, Vagosman είπε Το input lag στο προ1, οπως και η μεγαλη διαδρομη στα κουμπια το εκαναν πολυ δυσκολο, μονη λυση ηταν χεράτο. Πως παει το προ2; Εντυπωση μου κανει που το παιζεις με το προ κοντρολ Μια χαρά άνετο είναι.Υπόψιν δεν καταλαβαίνω κάποιο input lag .Εδώ το hollow knight που το έπαιζα με το pro controller 1 δεν είχα κάποιο θέμα αλλά θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί κάτι για input lag 37 λεπτά πριν, mansa2k είπε Τα Joycons 2 έχουν την ίδια ένταση και αίσθηση ως προς το HD Rumble 2 ή είναι κατώτερα συγκριτικά με το Pro Controller 2; Επίσης με τα παιχνίδια του NS1 τι γίνεται; Είναι ισχυρότερη η ένταση όταν τρέχουν στο NS2; Θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω σπίτι.
Charismo Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 12 hours ago, dekulinkgr said: Να πω και κάτι που με χάλασε το οποιο έχει να κανει με το εικαστικο του πραγματος.Πρόκειται για ενα άλλο ability που πραγματικα φαινέται άθλια,αστεια η hornet οταν το χρισηνοποιεις.Απορώ πως το άφησαν έτσι. Εννοείς το Spoiler Glide; Γιατί εμένα είναι από τα αγαπημένα μου animations. 😂 Γενικά η κίνηση και το flow του παιχνιδιού μου φαίνεται αρκετά ανώτερο από το πρώτο. Διασχίζεις τον χάρτη ευκολότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα