Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως τα αγοράζεται από Ιαπωνια και Αφρική βρε παιδιά? Υπάρχει καθόλου κίνδυνος να μπαναριστει η κονσόλα? Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να μου πει τι να κάνω! 

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Πως τα αγοράζεται από Ιαπωνια και Αφρική βρε παιδιά? Υπάρχει καθόλου κίνδυνος να μπαναριστει η κονσόλα? Αν θέλει κάποιος ας μου στείλει ένα pm να μου πει τι να κάνω! 

Και μενα😛😛

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

6 λεπτά πριν, FrankyGR είπε

Και μενα😛😛

Υπάρχει θέμα

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Το input lag στο προ1, οπως και η μεγαλη διαδρομη στα κουμπια το εκαναν πολυ δυσκολο, μονη λυση ηταν χεράτο. Πως παει το προ2;

Εντυπωση μου κανει που το παιζεις με το προ κοντρολ

Μια χαρά άνετο είναι.Υπόψιν δεν καταλαβαίνω κάποιο input lag .Εδώ το hollow knight που το έπαιζα με το pro controller 1 δεν είχα κάποιο θέμα αλλά θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί κάτι για input lag

37 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Τα Joycons 2 έχουν την ίδια ένταση και αίσθηση ως προς το HD Rumble 2 ή είναι κατώτερα συγκριτικά με το Pro Controller 2;

Επίσης με τα παιχνίδια του NS1 τι γίνεται; Είναι ισχυρότερη η ένταση όταν τρέχουν στο NS2;

Θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω σπίτι.

Δημοσ.
12 hours ago, dekulinkgr said:

Να πω και κάτι που με χάλασε το οποιο έχει να κανει με το εικαστικο του πραγματος.Πρόκειται για  ενα άλλο ability που πραγματικα φαινέται άθλια,αστεια η hornet οταν το χρισηνοποιεις.Απορώ πως το άφησαν έτσι.

Εννοείς το

Spoiler

Glide;

Γιατί εμένα είναι από τα αγαπημένα μου animations. 😂

Γενικά η κίνηση και το flow του παιχνιδιού μου φαίνεται αρκετά ανώτερο από το πρώτο. 

Διασχίζεις τον χάρτη ευκολότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...