Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch 2 (2025)

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Vagosman,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χρειαστεί κάμποσος καιρός ώστε οι developers να αρχίσουν να αξιοποιούν τις δυνατότητες του συστήματος. Το καλό είναι πως τα εργαλεία που προφέρει είναι συμβατά και σχετικά γνώριμα.

Spoiler

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, mansa2k said:

Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν η Ν έχει κάποιον τίτλο έκπληξη για φέτος που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Για φέτος κι εγώ δεν νομίζω να δούμε κάποιο major game. Ίσως κανένα remaster μόνο (fingers crossed για MP2 και MP3), αν ανακοινώσει μεγάλο τίτλο θα είναι από το Q2 του 2026 και μετά.

Λογικά θα δείξουν ημερομηνία για το MP4 και επιπλέον ποντάρω σε MKW DLC'S. 

Δημοσ.

Είναι κρίμα να μην πάρουν ένα patchάκι για resolution τα Dread και MP1 Remaster πάντως. Τρέχουν ήδη στα 60fps και θα ήταν ένα easy win για όλους.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Malthador είπε

Για φέτος κι εγώ δεν νομίζω να δούμε κάποιο major game. Ίσως κανένα remaster μόνο (fingers crossed για MP2 και MP3), αν ανακοινώσει μεγάλο τίτλο θα είναι από το Q2 του 2026 και μετά.

Λογικά θα δείξουν ημερομηνία για το MP4 και επιπλέον ποντάρω σε MKW DLC'S. 

Δεν νομίζω να δείξουν dlc του mkw ακόμα αλλά κάποια βασικά updates που λείπουν από το παιχνίδι.

Μακάρι να δούμε MP2 .Σίγουρα θα δείξουν κάτι σε mario .Θα είναι το επόμενο μεγάλο 3d mario όμως;;;Μην ξεχνάμε ότι του χρόνου βγαίνει το sequel της ταινίας mario οπότε θα έχει κάποιο παιχνίδι να συμπέσει με την ταινία.

Ελπίζω αύριο να δούμε  το mario galaxy 2 .

Σίγουρα θα δούμε  resi remakes.

Θα δείξει η fromsoft το duskbloods;;;;

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

@dekulinkgr

Αυτό νομίζω σου λύνει την απορία γιατί κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο παιχνίδι day one σε όλες τις πλατφόρμες.

Ειναι πολλά τα ..... κουκιά :D 

image.png.31ccc23ef4bb9831c74b32c1774c377f.png

Αν εξαιρέσουμε το game pass μιλάμε για  4 εκατομμύρια πωλήσεις.Μια χαρά είναι οι πωλήσεις για το είδος.Είπαμε δυστηχώς τα metroidvania δεν είναι εμπορικά παιχνίδια.Οσο παιχνιδάρα και να είναι,που είναι μέχρι εκεί που έχω παίξει

Εδώ η σειρά metroid δεν έχει τις ανάλογες πωλήσεις με βάση την ποιότητα των παιχνιδιών που έχει κυκλοφορήσει.Μακάρι να πάρει και τις πωλήσεις που του αξίζει.Αρκεί βέβαια να μην γίνει  αλλοιώση τις σειράς για να το επιτύχει αυτό(όπως έγινε με τo zelda botw/totk)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Εδώ η σειρά metroid δεν έχει τις ανάλογες πωλήσεις με βάση την ποιότητα των παιχνιδιών που έχει κυκλοφορήσει.Μακάρι να πάρει και τις πωλήσεις που του αξίζει.Αρκεί βέβαια να μην γίνει  αλλοιώση τις σειράς για να το επιτύχει αυτό(όπως έγινε με τo zelda botw/totk)

Τις πωλήσεις με την πολύ καλή έννοια τις αναφέρω. Είναι πολύ υψηλά νούμερα για indie παιχνίδι.

Οσο για τα metroid, δεν βοηθάει και η τιμή πολύ + οτι θέλει παραπάνω σπρώξιμο από Nintendo.

Αλλο 15 και 20ευρώ του Hollow Knight, και άλλο 60ευρώ το πιο πρόσφατο Dread.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Τις πωλήσεις με την πολύ καλή έννοια τις αναφέρω. Είναι πολύ υψηλά νούμερα για indie παιχνίδι.

Οσο για τα metroid, δεν βοηθάει και η τιμή πολύ + οτι θέλει παραπάνω σπρώξιμο από Nintendo.

Αλλο 15 και 20ευρώ του Hollow Knight, και άλλο 60ευρώ το πιο πρόσφατο Dread.

Καλα εννοείται αυτό.Παιχνιδάρες τα hollow knight & silksong αλλά αν είχαν τιμή 40 ευρώ τότε τις μισές πωλήσεις θα έκαναν λογικά.

Βλέπει κάποιος τα hollow knight & silksong σε σύγκριση με το dread και  θα πει οτι είναι πανακριβο το dread  και εν μερει θα έχει και ένα δικιο.

Ίσως τα 2d metroid να πρέπει να τα κοστολογήσει διαφορετικά η nintendo.Τα prime οκ μπορουν να δικαιολογήσουν τα 60 ευρω.

Όσο για το σπρώξιμο που λες δυστηχώς δεν πουλάει ότι και να κάνει η nintendo.Ολη η σειρα metroid έχει πουλήσει κόντα 22 εκατομμυρια με το έπος super metroid μόλις 1.42 εκατομμυρια .Πραγματικά άδικο για αυτό το έπος.

Επίσης :

Να δουμε αύριο και trailer για την επερχόμενη ταινία το θέωρω δύσκολο αλλά λογικά θα γίνει καποια αναφορα.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Charismo said:

Διέρρευσαν τα νέα που θα ανακοινωθούν στο direct.

Να μείνει μεταξύ μας

Hide contents

IMG_6372.jpeg.9b443a34ac64d439dd22b890d8f90d0b.jpeg

Για το Mia Khalifa's Big Adventure! θα έδινα άνετα 80άρι πάντως.

• Like 2
Δημοσ.

Σύμφωνα με τις φήμες η ταινία θα έχει υπότιτλο Galaxy. Δύο στοιχεία από την πρώτη ταινία ήταν η κωμική παρουσία του Luma και στο τέλος το εκκολαπτόμενο αυγό Yoshi. Πλέον βγάζει νόημα που το Super Mario 3D All-Stars δεν περιλαμβάνει το Galaxy 2 γιατί προφανώς η Ν στόχευε να το συνδυάσει με την ταινία. 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν πρόκειται για απλή μεταφορά ή remake. Επίσης ίσως να περιέχει και έχτρα περιεχόμενο, κάτι αντίστοιχο με το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

Δημοσ.

Νέο Fire Emblem!!! Υπέροχα νέα. Όλοι λέγανε για remakes αλλά τελικά νέο game. Τέλεια. Από άποψη παραγωγής φαίνεται επίσης απροσδόκητα εντυπωσιακό. Κρίνοντας και από το tease στο τέλος συνδέεται με το three houses από ότι φαίνεται?? Ενδιαφέρον.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...