Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stormrain είπε

Oχι. Απο τo Temu αγοραζεις μονο, δες το σαν (πολυ)καταστημα, δεν προσφερει χωρο αγγελιων :)

ευχαριστω!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 476
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και ειναι τοπίκ για το temu δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω εδώ την ερώτηση αλλά θα την κάνω και αν είναι λάθος τοπίκ απλά ενημερώστε με σε ποιο τοπίκ πρέπει να την κάνω. 

Κάνα κουπόνι για μη νέους χρήστες του temu παίζει; 

Όσα έχω βρει ειναι μόνο για νέους χρήστες και όλοι για να τότε βάλουμε στην εφαρμογή του temu σε κινητά κανενας για υπολογιστή και για παλιούς χρήστες. 

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Κοίτα, κατά καιρούς στέλνει (βασικά σπάει μπάλες σχεδόν καθημερινά 😁) με κουπόνια και προσφορές του στυλ πάρε αυτά με 90% έκπτωση αρκεί να κάνεις αγορές αξίας τουλάχιστον Χ ευρώ. 

Υπάρχει και αυτό με τους χρήστες που έχουν σβήσει την εφαρμογή για 14 μέρες, νόμιζα ότι ήταν κάποιου είδους hack, αλλά στην τελευταία εγγραφή είδα να το αναφέρουν και ρητά στο site. Αλλά προσωπικά δεν το έχω κάνει ακόμα για να ξέρω αν πρέπει να κάνεις εγγραφή με άλλο email ή με άλλο όνομα ή με άλλο τηλεφωνικό αριθμό ή αν απλά βάζεις τα ίδια ξανά μανά και παίρνεις τα κουπόνια της πρώτης εγγραφής.

Δημοσ.

Καλημέρα,

πήγα να κάνω την πρώτη αγορά εφόσον έκανα εγγραφή και μου έδωσε το αρχικό κουπόνι -90% στα 50€ και ενώ πήγα πίσω στο καλάθι εξαφανίστηκε …

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι αν γνωρίζετε.Πριν από κάνα μήνα αγόρασα κάποια πράγματα από το temu και λόγω καθυστέρησης ενημέρωσης της πορείας του δέματος είχα το δικαίωμα να ζητήσω επιστροφή χρημάτων όπως και έκανα γτ δεν ήξερα αν θα έφτανε το δέμα.Λιγες μέρες αργότερα έμαθα πως το δεμα ήρθε αλλά ζητάνε αντικαταβολή ένα μέρος των χρημάτων για να το παραλάβω το οποίο αφενός είναι μικρότερο οπότε δεν ξέρω αν περιλαμβάνονται όλα όσα είχα παραγγείλει μέσα αφετέρου δε είχα διαβάσει στο temu πως αν σου έρθουν αργότερα όπως έγινε σε εμένα έχεις δικαίωμα να τα κρατήσεις δωρεάν.χει τύχει και σε κάποιον άλλον αυτό; ευχαριστώ.,😒

• Moderators
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Zokat είπε

Ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι αν γνωρίζετε.Πριν από κάνα μήνα αγόρασα κάποια πράγματα από το temu και λόγω καθυστέρησης ενημέρωσης της πορείας του δέματος είχα το δικαίωμα να ζητήσω επιστροφή χρημάτων όπως και έκανα γτ δεν ήξερα αν θα έφτανε το δέμα.Λιγες μέρες αργότερα έμαθα πως το δεμα ήρθε αλλά ζητάνε αντικαταβολή ένα μέρος των χρημάτων για να το παραλάβω το οποίο αφενός είναι μικρότερο οπότε δεν ξέρω αν περιλαμβάνονται όλα όσα είχα παραγγείλει μέσα αφετέρου δε είχα διαβάσει στο temu πως αν σου έρθουν αργότερα όπως έγινε σε εμένα έχεις δικαίωμα να τα κρατήσεις δωρεάν.χει τύχει και σε κάποιον άλλον αυτό; ευχαριστώ.,😒

Ωπα, τι αντικαταβολη, το Τεμου δεν ζηταει αντικαταβολες κλπ. Βεβαιωσου πως η οποια ειδοποιηση ελαβες ειναι legit δεν ειναι αποπειρα scam. Πιθανολογω πως ειναι.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Zokat είπε

ποιος ακριβώς σου ζητάει αντικαταβολή ; δεν παιζει αυτό 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θελω να επιστρεψω ενα δεμα που παρελαβα απο το temu. Ειχα την εντυπωση οτι το δεμα θα πρεπει να το παραδωσω στη dhl. Ομως η ετικετα πανω αριστερα εχει λογοτυπο των ΕΛΤΑ
Η απαντηση ειναι προφανης ομως εγω θελω να βεβαιωθω 100% 
Οι επιστροφες πλεον γινονται στα ελτα?

Δημοσ.

Τελικά κωδικοί/κουπόνια για μη νέους χρήστες δεν παίζουν?

Και δεν εννοώ τα κουπόνια του στυλ 15-25 ευρώ αλλά που δίνουν και σε νέους χρήστες π.χ. 50%, 90% κ.τ.λ.

Δημοσ.
Στις 21/8/2025 στις 8:51 ΜΜ, Zokat είπε

Το αναφέρει και στην σελίδα τους ότι η Temu δεν θα ζητήσει να πληρώσετε ποτέ για αντικαταβολή ή κάτι αντίστοιχο, οπότε μην δίνεις σημασία.  Μπορείς να παρακολουθήσεις την αποστολή σου ακόμη και τώρα με τον κωδικό αποστολής που υπάρχει στην σελίδα της παραγγελίας σου.

Δημοσ.

να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση:

έχω δει ένα πλαστικό αποθηκευτικό χώρο που βολεύει πολύ σε διαστάσεις κ τιμή. ο πωλητής αναφέρει μεν ότι έχει "EU responsible person operator" και μια εταιρεία στη γαλλία (με έναν εργαζόμενο και εάν) για διαμόρφωση με ευρωπαικές προδιαγραφές, αλλά έχει αυτό ουσιώδη σημασία; επειδή ειναι σαν έπιπλο, έχει κάποιο μέγεθος και έχω διαβάσει σχετικα με plastic off-gassing για προιόντα από temu. ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...