Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ αγορά θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 

1) πόσο είναι η ελάχιστη παραγγελία απο temu και αν έχω κάποια έκπτωση στην 1η παραγγελία

2) έρχεται τριγωνικά η παραγγελία μέσω Ευρώπης ή υπάρχει περίπτωση να πληρώσω εκτελωνισμο?

3) στον τρόπο αποστολής για να έρθει με box now.τι πρέπει να επιλέξω και πως επιλέγω το box now locker της επιλογής μου?

Ευχαριστώ!!

• Απαντ. 448
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

πόσο είναι η ελάχιστη παραγγελία απο temu

20 ευρώ

και αν έχω κάποια έκπτωση στην 1η παραγγελία

Πολύ πιθανό. Σου στέλνουν συνέχεια random προσφορές

υπάρχει περίπτωση να πληρώσω εκτελωνισμο?

Όχι

στον τρόπο αποστολής για να έρθει με box now.τι πρέπει να επιλέξω και πως επιλέγω το box now locker της επιλογής μου?

Δεν επιλέγεις, αποφασίζουν αυτοί αν έρθει με boxnow ή ελτά courier. Προσωπικά εκτός από μία όλες μου έχουν έρθει με box και σε locker δίπλα μου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παίδες, ενώ στο καλάθι φαίνονται κανονικά τα προϊόντα χωρίς πρόβλημα όταν πατάω σε ένα - ένα από αυτά με πηγαίνει σε μια σελίδα που γράφει 

Αυτό το είδος έχει εξαντληθεί.

Δείτε παρόμοια είδη.

Τι παίζει;

Δημοσ.
On 22/04/2025 at 10:51, Nabuko said:

20 ευρώ

Δεν επιλέγεις, αποφασίζουν αυτοί αν έρθει με boxnow ή ελτά courier. Προσωπικά εκτός από μία όλες μου έχουν έρθει με box και σε locker δίπλα μου.

Πάντως σε εμένα έκανα πρόσφατα την πρώτη παραγγελία, το ελάχιστο ήταν στα 10 Ευρώ.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Πάντως σε εμένα έκανα πρόσφατα την πρώτη παραγγελία, το ελάχιστο ήταν στα 10 Ευρώ.

Πιθανόν στην πρώτη να είναι τόσο. Αλλά γενικώς είναι στα 20. (σε εμένα τουλάχιστον 😄)

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πιθανόν στην πρώτη να είναι τόσο. Αλλά γενικώς είναι στα 20. (σε εμένα τουλάχιστον 😄)

Έχεις πιο βαρύ πορτοφόλι για αυτό θέλουν 20άρικο από εσένα :P 
Και σε εμένα 10αρικο είναι αλλά παραγγέλνω πολύ σπάνια (αν τύχει κάτι να είναι πιο φθηνό από aliexpres) μπορεί για αυτό. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Billator είπε

Έχεις πιο βαρύ πορτοφόλι για αυτό θέλουν 20άρικο από εσένα :P 
Και σε εμένα 10αρικο είναι αλλά παραγγέλνω πολύ σπάνια (αν τύχει κάτι να είναι πιο φθηνό από aliexpres) μπορεί για αυτό. 

Mου φάνηκε περίεργο και μπήκα να βάλω στο καλάθι κάτι στην τύχη για να το ξαναδώ και μου λέει 20 ευρώ. Και στο μπανεράκι αυτό γράφει. Δεν ήξερα ότι η ελάχιστη είναι διαφορετική για τον καθένα.

Μήπως έκανες παραγγελίες από διαφορετικό λογαριασμό/email και φαινόταν σαν πρώτη?

temu.jpg.ee6dad71e528f5be8355fdecfc973397.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Τα δικά μου τα έστειλαν και τα περιμένω. Στο mail αναφέρουν ότι θα περάσουν τελωνείο, να περιμένω εκπλήξεις;

12 πραγματάκια 21€ το δέμα.

Δημοσ.
Στις 26/4/2025 στις 1:35 ΜΜ, Nabuko είπε

Mου φάνηκε περίεργο και μπήκα να βάλω στο καλάθι κάτι στην τύχη για να το ξαναδώ και μου λέει 20 ευρώ. Και στο μπανεράκι αυτό γράφει. Δεν ήξερα ότι η ελάχιστη είναι διαφορετική για τον καθένα.

Μήπως έκανες παραγγελίες από διαφορετικό λογαριασμό/email και φαινόταν σαν πρώτη?

temu.jpg.ee6dad71e528f5be8355fdecfc973397.jpg

Όχι με τον ίδιο λογαριασμό. Ίσως φταίει που σβήνω το app και με κάνει reset ως returned customer. Δεν με βλέπει σίγουρα ως νέο χρήστη πάντως μιας και υπάρχει και το ιστορικό παραγγελιών. 

• Like 1
Δημοσ.

3η παραγγελία από temu κ δε βλέπω φως προς το παρών.. Η πρώτη κ η δεύτερη πήγαν καλά 11 μέρες η μία κ 9 έκανε η άλλη να έρθει. Παραγγελία από 27 Απρίλιου την επόμενη 28 έγραψαν απεστάλη κ πάει για αποθήκη του αεροδρομίου Κίνας 

Ακόμα εκεί έχει μεινει σε αυτή την ένδειξη, αυτό σημαίνει δύο πράγματα  η έχασαν το πακέτο η κάτι άλλο

Μ έστειλαν ένα μήνυμα π λέει ότι υπάρχει καθυστέρηση με τους συνεργάτες της μεταφορικής τους

Αν δεν έρθει σε πόσες μέρες θα μπορώ να πάρω τα χρήματα μ πίσω αν γνωρίζεται? 

Έχουν περάσει ήδη 6 χωρίς ενημέρωση άλλη 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αυτές οι προσφορές που πετάει συνεχώς στα social media για την πρώτη παραγγελία σε συγκεκριμένα προϊόντα με τιμή €0,01 ισχύουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...