tzitzikas2 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Καλημέρα! Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ αγορά θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) πόσο είναι η ελάχιστη παραγγελία απο temu και αν έχω κάποια έκπτωση στην 1η παραγγελία 2) έρχεται τριγωνικά η παραγγελία μέσω Ευρώπης ή υπάρχει περίπτωση να πληρώσω εκτελωνισμο? 3) στον τρόπο αποστολής για να έρθει με box now.τι πρέπει να επιλέξω και πως επιλέγω το box now locker της επιλογής μου? Ευχαριστώ!!
Nabuko Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε πόσο είναι η ελάχιστη παραγγελία απο temu 20 ευρώ 3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε και αν έχω κάποια έκπτωση στην 1η παραγγελία Πολύ πιθανό. Σου στέλνουν συνέχεια random προσφορές 3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε υπάρχει περίπτωση να πληρώσω εκτελωνισμο? Όχι 3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε στον τρόπο αποστολής για να έρθει με box now.τι πρέπει να επιλέξω και πως επιλέγω το box now locker της επιλογής μου? Δεν επιλέγεις, αποφασίζουν αυτοί αν έρθει με boxnow ή ελτά courier. Προσωπικά εκτός από μία όλες μου έχουν έρθει με box και σε locker δίπλα μου. 1
alejsalonica Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Παίδες, ενώ στο καλάθι φαίνονται κανονικά τα προϊόντα χωρίς πρόβλημα όταν πατάω σε ένα - ένα από αυτά με πηγαίνει σε μια σελίδα που γράφει Αυτό το είδος έχει εξαντληθεί. Δείτε παρόμοια είδη. Τι παίζει;
iliata2410 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου ο΄ταν σε ένα προιόν λέει σχεδον έχει εξαντληθεί τί σημαίνει; Δέν είναι διαθέσιμο;
VonLoutsos Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου On 22/04/2025 at 10:51, Nabuko said: 20 ευρώ Δεν επιλέγεις, αποφασίζουν αυτοί αν έρθει με boxnow ή ελτά courier. Προσωπικά εκτός από μία όλες μου έχουν έρθει με box και σε locker δίπλα μου. Πάντως σε εμένα έκανα πρόσφατα την πρώτη παραγγελία, το ελάχιστο ήταν στα 10 Ευρώ.
Nabuko Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 18 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Πάντως σε εμένα έκανα πρόσφατα την πρώτη παραγγελία, το ελάχιστο ήταν στα 10 Ευρώ. Πιθανόν στην πρώτη να είναι τόσο. Αλλά γενικώς είναι στα 20. (σε εμένα τουλάχιστον 😄) 1
Billator Δημοσ. 26 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 18 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πιθανόν στην πρώτη να είναι τόσο. Αλλά γενικώς είναι στα 20. (σε εμένα τουλάχιστον 😄) Έχεις πιο βαρύ πορτοφόλι για αυτό θέλουν 20άρικο από εσένα Και σε εμένα 10αρικο είναι αλλά παραγγέλνω πολύ σπάνια (αν τύχει κάτι να είναι πιο φθηνό από aliexpres) μπορεί για αυτό. 1 1
Nabuko Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Billator είπε Έχεις πιο βαρύ πορτοφόλι για αυτό θέλουν 20άρικο από εσένα Και σε εμένα 10αρικο είναι αλλά παραγγέλνω πολύ σπάνια (αν τύχει κάτι να είναι πιο φθηνό από aliexpres) μπορεί για αυτό. Mου φάνηκε περίεργο και μπήκα να βάλω στο καλάθι κάτι στην τύχη για να το ξαναδώ και μου λέει 20 ευρώ. Και στο μπανεράκι αυτό γράφει. Δεν ήξερα ότι η ελάχιστη είναι διαφορετική για τον καθένα. Μήπως έκανες παραγγελίες από διαφορετικό λογαριασμό/email και φαινόταν σαν πρώτη? 1
alejsalonica Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου Τα δικά μου τα έστειλαν και τα περιμένω. Στο mail αναφέρουν ότι θα περάσουν τελωνείο, να περιμένω εκπλήξεις; 12 πραγματάκια 21€ το δέμα.
Nabuko Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 56 λεπτά πριν, alejsalonica είπε Στο mail αναφέρουν ότι θα περάσουν τελωνείο, να περιμένω εκπλήξεις; Όχι 1
Billator Δημοσ. 27 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου Στις 26/4/2025 στις 1:35 ΜΜ, Nabuko είπε Mου φάνηκε περίεργο και μπήκα να βάλω στο καλάθι κάτι στην τύχη για να το ξαναδώ και μου λέει 20 ευρώ. Και στο μπανεράκι αυτό γράφει. Δεν ήξερα ότι η ελάχιστη είναι διαφορετική για τον καθένα. Μήπως έκανες παραγγελίες από διαφορετικό λογαριασμό/email και φαινόταν σαν πρώτη? Όχι με τον ίδιο λογαριασμό. Ίσως φταίει που σβήνω το app και με κάνει reset ως returned customer. Δεν με βλέπει σίγουρα ως νέο χρήστη πάντως μιας και υπάρχει και το ιστορικό παραγγελιών. 1
2half Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου 3η παραγγελία από temu κ δε βλέπω φως προς το παρών.. Η πρώτη κ η δεύτερη πήγαν καλά 11 μέρες η μία κ 9 έκανε η άλλη να έρθει. Παραγγελία από 27 Απρίλιου την επόμενη 28 έγραψαν απεστάλη κ πάει για αποθήκη του αεροδρομίου Κίνας Ακόμα εκεί έχει μεινει σε αυτή την ένδειξη, αυτό σημαίνει δύο πράγματα η έχασαν το πακέτο η κάτι άλλο Μ έστειλαν ένα μήνυμα π λέει ότι υπάρχει καθυστέρηση με τους συνεργάτες της μεταφορικής τους Αν δεν έρθει σε πόσες μέρες θα μπορώ να πάρω τα χρήματα μ πίσω αν γνωρίζεται? Έχουν περάσει ήδη 6 χωρίς ενημέρωση άλλη
georgep800 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Καλησπέρα, Αυτές οι προσφορές που πετάει συνεχώς στα social media για την πρώτη παραγγελία σε συγκεκριμένα προϊόντα με τιμή €0,01 ισχύουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα