Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο θα ηθελα να μαθω. Εγω ειμαι ο πωλητης.

Επεξ/σία από ppaio
Δημοσ.
9 minutes ago, ppaio said:

Την υποστηρίζει, αλλά μόνο αν είσαι ένα από τα συνεργαζόμενα e-shops με την box now.

Το κόβω να μην είσαι, αν ήσουν θα το ήξερες :)

https://boxnow.gr/payonthego

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ppaio είπε

Αν είσαι e-shop υποστηρίζει κανονικά. Μιλά και μαζί τους όμως. Αυτό είναι το πρώτο που θα έπρεπε να κάνεις. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Εγώ πάντως όσες φορές έχω παραγγείλει από σκρουτσομάγαζο και επέλεξα να μου έρθει με Box Now, η αντικαταβολή δεν υπήρχε διαθέσιμη

Έχει το Σκρουτζ Boxnow? Νομίζω έχει μονο τα Skroutz Point για παραλαβή από θυριδα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Έχει το Σκρουτζ Boxnow? Νομίζω έχει μονο τα Skroutz Point για παραλαβή από θυριδα

Λεει οτι αγορασε απο σκρουτζομαγαζο, δηλαδη καποιο καταστημα απο την λιστα, οχι με το καλαθι.

Και εμενα δεν ειναι διαθεσιμη η συγκεκριμενη επιλογη οταν επιλεγω boxnow. Εχουν οι θυριδες δυνατοτητα πληρωμης ανεπαφα?

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
50 minutes ago, cthulhucarbide said:

Εγώ πάντως όσες φορές έχω παραγγείλει από σκρουτσομάγαζο και επέλεξα να μου έρθει με Box Now, η αντικαταβολή δεν υπήρχε διαθέσιμη

Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη μόνο σε μερικά συνεργαζόμενα e-shops, και όχι γενικά σε όλα τα σκρουτζομάγαζα.

30 minutes ago, SabotazNic said:

Εχουν οι θυριδες δυνατοτητα πληρωμης ανεπαφα?

Όχι βέβαια, στο link που έχω βάλει παραπάνω λέει πως όταν φτάσει το δέμα στο locker σου στέλνουν link για να πληρώσεις από το κινητό σου, και έτσι ξεκλειδώνει για να πάρεις το δέμα.

Δημοσ.

Οπότε καλά το φανταζόμουν ότι τα λόκερς δεν έχουν τρόπο πληρωμής.

Αυτό που πληρώνεις από το κινητό δεν ξέρω αν θα έπρεπε να θεωρείται αντικαταβολή από την στιγμή που γίνεται διαδικτυακά.

Το να έχουν οι θυρίδες όμως την δυνατότητα να πληρώνεις ανέπαφα από το κινητό είναι κάτι που τεχνολογικά είναι πανεύκολο (εδώ μέχρι και αυτόματοι πωλητές για πατατάκια και νερά έχουν πλέον) και αν γινόταν θα καθιστούσε το BoxNow την καλύτερα εταιρεία κούριερ. Δεν θα προτιμούσα καμία άλλη μετά.

Ο λόγος προφανώς είναι ότι ψωνίζω σχεδόν πάντα με αντικαταβολή για πολυσυζητημένους λόγους.

Η ιδέα του Box είναι τέλεια αλλά υστερεί στην ευκολία πληρωμής

Δημοσ.
31 minutes ago, cthulhucarbide said:

Οπότε καλά το φανταζόμουν ότι τα λόκερς δεν έχουν τρόπο πληρωμής.

Αυτό που πληρώνεις από το κινητό δεν ξέρω αν θα έπρεπε να θεωρείται αντικαταβολή από την στιγμή που γίνεται διαδικτυακά.

Το να έχουν οι θυρίδες όμως την δυνατότητα να πληρώνεις ανέπαφα από το κινητό είναι κάτι που τεχνολογικά είναι πανεύκολο (εδώ μέχρι και αυτόματοι πωλητές για πατατάκια και νερά έχουν πλέον) και αν γινόταν θα καθιστούσε το BoxNow την καλύτερα εταιρεία κούριερ. Δεν θα προτιμούσα καμία άλλη μετά.

Ο λόγος προφανώς είναι ότι ψωνίζω σχεδόν πάντα με αντικαταβολή για πολυσυζητημένους λόγους.

Η ιδέα του Box είναι τέλεια αλλά υστερεί στην ευκολία πληρωμής

Δεν μπορώ να καταλάβω τι διαφορά σου κάνει να πληρώσεις μπροστά στο κουτι από το κινητό σου σε σχέση με το να πληρώσεις στο pos του ίδιο του κουτιού. Και στις 2 περιπτώσεις το κουτι θα ανοίξει αφού πληρώσεις 

Δημοσ.

Για λόγους ευκολίας και εργονομίας κυρίως.

Αλλά έτσι και αλλιώς ακόμα και αν ήταν διαθέσιμα και τα δύο δεν βλέπω κανένα λόγο να επιλέξω προπληρωμή (έστω και αν είναι μια ώρα πριν παραλάβω) σε σχέση με ανέπαφη στην θυρίδα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...