Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

το δευτερο δεν το πολυκαταλαβαινω. εχουμε λινκ?

https://www.eea.europa.eu/en/analysis/indicators/co2-performance-of-new-passenger/average-co2-performance-of-pools

βάσει των πωλήσεων που κάνει κάθε εταιρία και του μ.ο. βάρους των οχημάτων της ή κάτι τέτοιο έχει έναν στόχο CO2 που πρέπει να πιάσει (πορτοκαλί τελεία). Για το 2023 αυτές οι εταιρίες είχαν πετύχει τον στόχο (όσο πιο χαμηλότερα η πράσινη μπάρα τόσο καλύτερα).

11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

...

wtf?

Το ίδιο γίνεται και στην Αμερική, από ένα βάρος και μετά υπάρχουν πιο χαλαρά όρια, για αυτό όλοι πουλάνε τεράστια SUVs και "αγροτικά" που πουλιούνται και πιο ακριβά.

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NT1G είπε

βάσει των πωλήσεων που κάνει κάθε εταιρία και του μ.ο. βάρους των οχημάτων της ή κάτι τέτοιο έχει έναν στόχο CO2 που πρέπει να πιάσει (πορτοκαλί τελεία). Για το 2023 αυτές οι εταιρίες είχαν πετύχει τον στόχο (όσο πιο χαμηλότερα η πράσινη μπάρα τόσο καλύτερα).

Το ίδιο γίνεται και στην Αμερική, από ένα βάρος και μετά υπάρχουν πιο χαλαρά όρια, για αυτό όλοι πουλάνε τεράστια SUVs και "αγροτικά" που πουλιούνται και πιο ακριβά.

Στην  Ιαπωνία από την αλλη μεριά εχουν τα αυτοκίνητα μινιατούρες (Kei cars}. Εκει οι Ιάπωνες με 660 κ.εκ μηχανή μπορεί να μην έχουν επιδόσεις αλλά έχουν πετύχει χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και από SMART. Έχουν τεράστια εμπειρία στα μικρά αυτοκίνητα και κινητήρες για αυτά. Αν και τα περισσότερα τώρα είναι με μπαταρίες , ακόμα βγάζουν η Honda και Suzuki υβριδικά μοντέλα. 
Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς στον κόσμο που να μπορεί να ανταγωνιστεί τους Ιάπωνες σε αυτή την κατηγορία.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

το εχει στα νεα,το ειδες? του φορουμ εννοω σαν θεμα..μπες στην κεντρικη σελιδα.

Αυτό ακριβώς το θέμα έχω αναδημοσιεύσει.

Δημοσ.

Η φιλοσοφια των συνδρομητικών πραγματων μου την δινει στα νευρα. Το ιδιο στα προγραμματα, το ιδιο στα αμαξια και παει λεγοντας.

Πχ Adobe και CC... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Η φιλοσοφια των συνδρομητικών πραγματων μου την δινει στα νευρα. Το ιδιο στα προγραμματα, το ιδιο στα αμαξια και παει λεγοντας.

Πχ Adobe και CC... 

Εκεί είναι το ζουμί €€€€ Και η BMW θα εφαρμόσει συνδρομή σε εξτρά λειτουργίες όπως ηλεκτρικά καθίσματα και έχει μέλλον ακόμα, κάποια στιγμή θα πληρώνεις για να μπορείς να το οδήγησης η να το πατήσεις λίγο παραπάνω.. Technologia..🤣

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Και η BMW θα εφαρμόσει συνδρομή σε εξτρά λειτουργίες όπως ηλεκτρικά καθίσματα

Είσαι λίγο πίσω. 😄

Εφάρμοσε σχετική συνδρομή πριν 3 χρόνια (άνοιξε και στο ινσόμνια σχετικό θέμα), δεν τράβηξε καθόλου και το κατήργησε απ' το '23

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nabuko είπε

Είσαι λίγο πίσω. 😄

Εφάρμοσε σχετική συνδρομή πριν 3 χρόνια (άνοιξε και στο ινσόμνια σχετικό θέμα), δεν τράβηξε καθόλου και το κατήργησε απ' το '23

Όσο ζεις μαθαίνεις! 

Πάντα η αρχή η θα πάει τρένο η θα πατωσει, ίσως βλέποντας τον ανταγωνισμό να το επαναφέρει ίσως και άλλοι να ακολουθήσουν..

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nabuko είπε

Είσαι λίγο πίσω. 😄

για ηλεκτρικα καθισματα δενξερω ακριβως,αλλα φιλος μου που πηρε κουτα bmw 2 gran coupe μου λεει πως μπορει να ενεργοποιησει διαφορα συνδρομητικα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geomrk είπε

για ηλεκτρικα καθισματα δενξερω ακριβως,αλλα φιλος μου που πηρε κουτα bmw 2 gran coupe μου λεει πως μπορει να ενεργοποιησει διαφορα συνδρομητικα

Ναι έτσι είναι. Εγώ έλεγα γι' αυτό , εσύ λογικά λες γι' αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.99acb8fd3b52c4b3fd714efdc294d710.png

Ελπιζω να μην βλεπω καλα... Ελπιζω να ειναι ενας απλος εφιαλτης, ελπιζω να μην χρειαζεται να κανω jailbreak στο αμαξι...

Μεχρι καποτε αν ηθελες ενα option που δεν το ειχες στο αμαξι εργοστασιακα, εκανες 3 πραγματα.

Αγοραζες το option που ηθελες και τυχον παρελκομενα, το εγκαθιστουσες, εκανες μια κωδικοποιηση και ελεγες στο BCM τωρα εχεις το ταδε feature δουλεψε το.

Στα ακριβα(οτερα) αμαξια ολες οι καλωδιασεις προυπαρχουν απλως το βαζεις επανω και ενημερωνεις το BCM να το δουλεψει. 

Το αγοραζες μια και σου εμενε μια ζωη.

Δηλαδη τωρα αν θελεις να εχεις M Sport αναρτηση δεν μπορεις να την αγορασεις αλλα μονο να την νοικιασεις? 

ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.

ΡΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΕΝΕΥΕΤΕ και λετε οτι ειναι υπερ του ιδιοκτητη...

Ωρε pre 2018 δεν πρεπει ειναι πλεον αποψη, pre 2018 πρεπει να γινει τροπος ζωης.

Δινεις 10ες χιλιαδες ευρω, για να αγορασεις ενα full extra αμαξι, και να πρεπει να πληρωνεις συνδρομες για τον εξοπλισμο που αγορασες, λες και ειναι netflix, αυτο ειναι δυστοπια.

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και όλο αυτό υπάρχει κόσμος (κι εδώ μέσα) που το χαιρετίζει.

Προφανώς θα μου πεις, σε τεχνολογικό forum είσαι, τι περίμενες..

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ωρε pre 2018 δεν πρεπει ειναι πλεον αποψη, pre 2018 πρεπει να γινει τροπος ζωης.

εβαλες μια χρονια που πρεπει να τονισω και εγω οτι ειναι οροσημο τελικα ακομα και για τα λαδια που εγιναν πιο φλωρικα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, phanispal είπε

Και όλο αυτό υπάρχει κόσμος (κι εδώ μέσα) που το χαιρετίζει.

Προφανώς θα μου πεις, σε τεχνολογικό forum είσαι, τι περίμενες..

Δεν έχω δει κανέναν.  Την συνδρομή όλοι σχεδόν κατακριναν , εκτος απο μερικους κολλημένους με τις συγκεκριμένες εταιρείες που και κάρβουνα να τους πουλούσαν για αυτοκίνητα,  θα  τα αγόραζαν.

Επεξ/σία από atheatos
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...