Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/10/2023 στις 3:19 ΠΜ, is_this_real_life είπε
Κάνω μηδενική χωρίς χρέη ή εισοδήματα και πήρα προς μεγάλη μου έκπληξη έγκριση για δάνειο για να πάρω το ps5 

Επεξ/σία από DrLo
  • Haha 1
  • 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχει πάρει κανείς δάνειο από Tbi bank?

Είναι legit?

Γνωρίζετε αν αποστέλλονται έγγραφα στο σπίτι με πληροφορίες δανείου και δόσεις ή όχι? 

Γνωρίζει κάποιος?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οι περισσότεροι εδώ μέσα λέτε παπάντζες κάτι που ακούσατε από κάποιον άλλον ή διαβάσατε από κάποιο τρολλ μέσο που πληρώνεται από δικεσ μας τράπεζες να δυσφημίζει την TBI, έχω συνεργαστεί με την συγκεκριμένη τράπεζα πολλές φορες, δεν έχει τα τρελά επιτόκια που περιγράφετε ορισμένοι, σε μικρά ποσά δεν έχει καν τόκο , αν για παράδειγμα θες να αγοράσεις μια μητρική που κάνει 250 σε τέσσερις δόσεις θα σε χρεώσει συν δέκα ευρώ στο σύνολο , έχω πάρει ένα δάνειο για μηχανάκι 2100 ευρώ , και σε τέσσερα χρόνια θα επιστρέψω 2650 , σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται υποχρεωτικά περίπου 100 ευρώ ασφάλεια ζωής αν πάθεις κάτι να πάρουν αποκει τα χρήματα δεν κυνηγάνε συγγενείς σου , υπάρχουν και κάτι ψιλά έξοδα φακέλου τα λένε, άρα μιλάμε για περίπου 400 ευρώ τόκο στα 2100 για τέσσερα χρόνια αποπληρωμής, έχει πάει κανένας από εσάς που τους κράζει να πάρει από δικές μας τράπεζες 2100 για 48 δόσεις να έχει μια εικόνα πόσα θα επιστρέψει πίσω , πρώτον θα σας γράψουν στα @@ τους δεν θα σου δώσουν και σε περίπτωση που έχεις κάνα ακίνητο να σε κρατήσουν από τα μπαλάκια θα σου δώσουν με ότι επιτόκια δίνει και η TBI δεν σου κάνουν χάρη,  τέλος να πω ότι αν θες και εχεις τα χρήματα ζητάς πρόωρα αποπληρωμή και σου αφαιρούν μέρος από τους τόκους , η ασφάλεια που σου κάνουν για το δάνειο είναι κανονική ασφάλεια ζωής για σένα δεν είναι για να καλύψει μόνο τι τράπεζα, εγώ είχα ατύχημα με το μιχανακι και εκτός από την ασφαλιστική του οδηγού που με τράκαρε πήρα χρήματα και από αυτούς και στην αρχή τους έλεγα λαμόγια το κάνουν να μαζεύουν λεφτά αλλά μετά που τα τσέπωσα μια χαρά μου άρεσε , γενικά για να μην λέμε πολλά η τράπεζα είναι μια τράπεζα που θέλει να βγάλει λεφτά δεν σου κάνει χάρη, τα ίδια επιτόκια έχει με τους δικούς μας απλά είναι πιο χαλαροί στο δανεισμό σε ανθρώπους με χαμηλό εισόδημα που δεν έχουν ακίνητα και σε υποχρεώνουν σε ασφάλεια αν το ποσό είναι υπολογίσιμο 

Στις 17/5/2025 στις 12:28 ΜΜ, juanito1 είπε

Καλησπέρα,

Έχει πάρει κανείς δάνειο από Tbi bank?

Είναι legit?

Γνωρίζετε αν αποστέλλονται έγγραφα στο σπίτι με πληροφορίες δανείου και δόσεις ή όχι? 

Γνωρίζει κάποιος?

Όλα γίνονται ονλάιν μέσο web ή κινητό σε χρόνο ρεκόρ ακολουθώντας της οδηγιεσ , πες ό,τι θες να πάρεις έναν υπολογιστή που κάνει 1000 ευρώ και το βάλεις σε 15 δόσεις να ξέρεις ότι θα επιστρέψεις 1200 περίπου με 80 ευρώ δόση το μήνα , δηλαδή από 3 ευρώ την ημέρα να χαλαγες σε νετ καφέ το έβγαλες το πς και σου μένει κοιολας το πς , σε αυτού του είδους τα δάνεια γαμ@ει η tbi της δικές μας τράπεζες και την πολεμανε, δάνειο που 99% θα στο δώσουν και άνεργος να είσαι χωρίς εισόδημα, που από της δικές μας τράπεζες δεν θα επερνες για κανένα λόγο αν δεν εχεις κάποιο ακίνητο 

• Like 1
  • Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...