Em_Zed Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Θες χιντ τώρα εσύ,ε; Η ταινία είναι πρόσφατη, πολύ γνωστή, αναγνωρισμένη και βραβευμένη. Στην σκηνοθεσία είναι ένα φρέσκο πρόσωπο, όπως και αυτό της πρωταγωνίστριας. Α, και την είδα χθες βράδυ, αν σου λέει κάτι...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Χμμ...για να δούμε...ποιά ταινία είδε χθες βράδυ ο Em_Zed; Χμμ...Α, ναι! Lost in translation! edit: Ουπς! Μας πρόλαβαν...
Em_Zed Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Ρε, φάνκι, ποιος σε κάλεσε??? A, ρε άκου με τα χιντ σου, να τώρα... Άντε φάνκι, σειρά σου...Κοίτα μη βάλεις κι εσύ καμιά ταινία που υπάρχει μόνο στην ταινιοθήκη της ΕΡΤ1 και τρέχουμε βραδιάτικα και δε φτάνουμε ! edit@οκ Manuel u freak me out! Να μαντέψω...κρυφή κάμερα;;; Να ήσουν και λίιιγο πιο γρήγορος... next time. Y.Γ. Μου κάνει εντύπωση που την ξέρεις. Δεν ειναι του 1975, το όνομα της σκηνοθέτιδας δεν τελειώνει σε -οφσκι και το σσ της είναι -άκουσον, άκουσον !- έγχρωμο !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 u freak me out! Να μαντέψω...κρυφή κάμερα;;; Να ήσουν και λίιιγο πιο γρήγορος... next time. Y.Γ. Μου κάνει εντύπωση που την ξέρεις. Δεν ειναι του 1975' date=' το όνομα της σκηνοθέτιδας δεν τελειώνει σε -οφσκι και το σσ της είναι -άκουσον, άκουσον !- έγχρωμο !!![/quote'] 1ον) Yep, κρυφή κάμερα είναι (αλλά δε σου λέω που την έχω τοποθετήσει) 2ον) Άργησα γιατί δεν έγραψα μόνο τον τίτλο, αλλιώς μπορεί και να προλάβαινα 3ον) ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (δηλαδή lol). 4ον) Μου άρεσε πολύ η ταινία πάντως. Είχα δει την παλιά της Κόπολα και μου άρεσε αρκετά και αποφάσισα να τη δω σινεμά. Ε, σε συνδυασμό με Bill Murray και Σκάρλετ Γιόχανσον ( μωρό μου! ), δεν ήταν δύσκολο να πειστώ. Μου άρεσε επίσης πολύ το Επέλαση των Βαρβάρων που μπήκε νωρίτερα. Και οι δύο από τις ταινίες που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια. 5ον) Το Γιόχανσον το έγραψα ελληνικά γιατί δεν ήμουν σίγουρος για το spelling. Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν...
Em_Zed Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 [offtopic] Ρε μανουέλ, σ'αρεσε??? Οι παρθένοι δε λέω, μια χαρά ταινία, αλλά αυτή... την βρήκα βαρετή, άνευρη, άγευστη, με ωραία φωτογραφία, μουσική και το δίδυμο μάρει γιόχανσον τρομερός συνδυασμός. Μαρεσε πολύ αυτή η ατμόσφαιρα που σου έβγαζε η πόλη, έτσι όπως ήταν δοσμένη. όμως:όσκαρ σεναρίου, γιατί ? Κρατάω μόνο το τέλος για το δεύτερο πιο άτυχο ζευγάρι του κόσμου του σελιλόιντ (σ.σ. το πρώτο κερδίζει με διαφορά ο ότο και η άννα στους εραστές του αρκτικού κύκλου...ακόμα να την δείτε; ) [/offtopic] Y.Γ. Johansson
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 ntaksei, palia tainia den shmainei panta duskolh mporei na einai kai kainourgia...
Em_Zed Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Nα υποψιαστώ ότι αυτές είναι Stepford Wives ? Kι αν ναι, γιατί δεν θυμάμαι μια τέτοια σκηνή;
funkyshit Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Nα υποψιαστώ ότι αυτές είναι Stepford Wives ? Kι αν ναι, γιατί δεν θυμάμαι μια τέτοια σκηνή; den thymase giati den einai auth h tainia... ;-)
Akujin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Alli fora th' akolouthw to enstikto mou. ithela na pw sofia coppola (xwris ta hints) but I chickened out. dammit! vlepw proxwrisame, good, alla auti tin fora, to enstikto den mou leei tpt pantws nice going funky...
funkyshit Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Four rooms ; nai einai to 4 dwmatia...mallon den thn exete dei oi ypoloipoi giati h skhnh einai poly xarakthristikh...wraia giati den tha hmoun poly wra online akoma...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα