theobabis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Υπο φυσιολογικες συνθηκες θα ελεγα αυτο, but i felt lucky και αποφασισα να ρισκαρω
dim_b Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ούτε "Vertigo" ούτε "Zertigo" Γιά την ακρίβεια, η διαφήμιση στο λεωφορείο είναι άνευ σημασίας. Η κυρία είναι που έχει σημασία γιά την υπόθεση της ταινίας (δεν είναι πρωταγωνίστρια ). Ορίστε άλλη μία...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ουαου! Η ταινία φαίνεται πολύ βίαιη! Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά μέσα από το παρόν θέμα, να ανακοινώσω ότι επέστρεψα (μετά από μια βδομάδα απουσίας) για μερικες μέρες και θα ξαναφύγω για μερικές βδομάδες αργότερα. Είμαι σίγουρός ότι θα σας λείψω ;-)
dim_b Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ουαου! Η ταινία φαίνεται πολύ βίαιη! Καθόλου βίαιη. Κωμωδία είναι, με κάποιες δόσεις μυστηρίου
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μήπως είναι το Manhattan Murder Mystery του Woody Allen? H αλήθεια είναι ότι τέλικα πρέπει να την έχω δει πάντως...Και το δεύτερο ss και το τρίτο, κάτι μου λένε...
dim_b Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Όχι, είναι πολύ πιό καινούρια. Αρχές δεκαετίας '90. Edit Το βρήκε ο Manuel
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Το λοιπόν, γιούπι. Και μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς μου, σας παραθέτω την επόμενη εύκολη (νομίζω) ss. Hints αργότερα...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ! Όχι ρε παιδιά! Ε, αυτό δεν το περίμενα! Να σκεφτείς ότι έβαλα την ταινία σε divx να παίζει, και απλά έψαχνα για ss να βάλω ψάχνοντας σε διάφορα σημεία (πάντα έτσι διαλέγω), και μόλις έπεσα πάνω σε αυτήν την εικόνα αποφάσισα να την βάλω. Που να φανταστώ ότι ήταν στην αφίσα! Δεν ήξερα τίποτα για αυτή την ταινία. Μου την πρότειναν και την είδα. Δεν είχα δει τίποτα από αφίσες!
bchris Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 δεν θες τωρα να δωσεις μια μπουνια στην μουρη του Pablo_Hasan? δεν ειναι σπαστικο οταν συμβαινει κατι τετοιο? Μου την εχει κανει κι εμενα ετσι αυτος .. ο dim_b. Αμα τον πιασω στα χερια μου.... PS Μην ψαρωσετε, χαβαλε κανω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Βασικά εγώ θέλω να ρίξω μπουνιά στον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ταινίας που έχει τα ίδια γούστα με μένα, και διάλεξε την ίδια εικόνα για την αφίσα. Αν είναι δυνατόν! Μα δεν σκέφτονται καθόλου τους ανθρωπούς που παίζουν αυτό το παιχνίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα