Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Έχω, γι'αυτό αναβάλλω προς το παρόν την εμφάνιση εικόνας μέχρι να πάω σπίτι και να έχω πρόσβαση στα Dvd μου. Ας βάλει όποιος θέλει και επιφυλλάσομαι για το βραδάκι.
bchris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Xmmm Katatopistikotati. Den mporo na po oti moy leei kati
sniper_206 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Emena mou kanei gia evrwpaiki tainia tou '80 alla oxi kati sygekrimeno... Kanena hint paizei?
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 predator η ταινια ποια ηταν τελικα; *ελα για κανα general!!*
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 second ss > [...] Λοιπόν' date=' ο τύπος που κοιτάει προς την κάμερα μου φαίνεται όυι είναι ο [b']Martin Short[/b]... Ταινία, δεν έχω ιδέα. :neutral:
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Emena mou moiazei me ton typako pou tragoudaei stin Annita Pania
predator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 η ταινια ηταν το garage days. generals απο φλεβαρη παλι, μετα την εξεταστικη.
Akujin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 emena den mou kanei poly gia ton Martin Short o typos. kapoion allon mou thymizei... kai gia kapoio periergo logo mou fenetai oti tin exw dei arketa pio mikros auti tin tainia. twra omws dyskola th' anakalesw kati.... kana hint?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα