Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024


ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, Tasos19s είπε

Και γιατί να χρειαστεί να πάνε τουαλέτα δηλαδή; 
Αμα πάνε μια πριν τον αγώνα μετά δεν έχουν ανάγκη σιγά 1.5 ώρα είναι ο αγώνας 

Δεν νομίζω αυτό να είναι κάτι σοβαρό 

Μαραθώνιο σταματάνε για κατούρημα; 

Αυτο ακριβως, ειναι πολυ σπανιες οι περιπτωσεις που θα χρειαστουν να τα αφησουν μεσα στην φορμα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, liakinen είπε

Φτάνει ρε με τα κατουρλιά το καταλάβαμε 😋

Ναι, αλλα αμα τους πιάσει κόψιμο; Αμα έχουν φάει κανα κοψίδι πριν και τους πάει κορδέλα;

  • Haha 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 λεπτά πριν, ASFE είπε

Ευπροσδεκτες αλλαγες στην Ιμολα

Old school αλλαγές, για να μένουμε λίγο μέσα στο δρόμο σιγά σιγά

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως θα πάμε Ίμολα.

Από νοτιοκεντρική Ελλάδα, λίγο πριν την Θεσσαλονίκη στρίβετε βόρεια, στη Χαλάστρα, στο εστιατόριο Μυσιρλού. Συνεχίζετε βόρεια μέχρι να σας σταματήσουν για συνοριακό έλεγχο στη Βόρεια Μακεδονία. Η διαδρομή είναι σε όλους γνωστή ιδιαίτερα στους βορειοελλαδίτες. Είναι αυτή που κάνουμε για το καζίνο Φλαμίνγκο. Συνεχίζετε στον Ε-75 Βόρεια/Βορειοδυτικά μέχρι τα Σκόπια. Στο αεροδρόμιο η κατεύθυνσή σας γίνεται Βόρεια, χωρίς να παρεκκλίνετε από τον Ε-75. Μην μπερδευτείτε όταν δείτε πινακίδες να ονομάζουν τον δρόμο Friendship, δεν είμαστε μόνο εμείς τρολ. Όταν δείτε δεξιά σας το Κουμάνοβο και περάσετε το ομώνυμο ξενοδοχείο/εστιατόριο, σας έχουν μείνει λίγα λεπτά για να μπείτε στη Σερβία. Αν περάσετε με επιτυχία τον συνοριακό έλεγχο. Αυτά που έχετε συνηθίσει στην ΕΕ να τα ξεχάσετε. Μόλις κάνατε τα πρώτα 170 χιλιόμετρα από την έξοδό σας από Ελλάδα. Αν τα κάνατε σε 2 ώρες είστε εντός σκέντζουλ. Επίσης είστε στο καλύτερο σημείο χιλιομετρικά και χρονικά να κάνετε cancel. Επειδή δεν είσαστε κότες, συνεχίζεται σε Σερβική άσφαλτο, στον Α-1 Βόρεια/Βορειοανατολικά για να μην πέσετε πάνω στο Κόσοβο και μετά Βόρεια/Βορειοδυτικά. Έξω από το Βελιγράδι συνεχίζετε Δυτικά στον Ε-70. 495 χιλιόμετρα σε Σέρβικο έδαφος και περί τις 6 ώρες, μπροστά σας είναι ο συνοριακός σταθμός Μπάτροβτσι. Και άντε και σε σου λέω εγώ ότι θα σας αφήσουν να περάσετε στην Κροατία. Με την είσοδό σας θα πέσετε πάνω στο Κροατικό συνοριοφυλάκιο του Μπαγιάκοβο. Έλληνες με αυτοκίνητο από Σερβία στην Κροατία και καλά για αγώνα αυτοκινήτων στην Ίμολα. Θάθελα να το έβλεπα αυτό! Τεσπάντων για χάριν της διήγησης θα πούμε ότι περάσατε. Την ίδια μέρα. Κινούμενοι Δυτικά στο νότο στης Κροατίας, ξώφαλτσα από τα δαντελένια σύνορα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και στη συνέχεια Βορειοδυτικά, σε 305 χιλιόμετρα και 3 ώρες αν είστε προσεκτικοί με τα όρια ταχύτητας, θα φτάσετε στα σύνορα της Σλοβενίας, αφού θα περάσετε το Ζάγκρεμπ. Η τήρηση των ορίων ταχύτητας και γενικά η αποφυγή οδηγηκών παραβάσεων είναι ζωτικής σημασίας στα Βαλκάνια, επειδή δεν θέλετε να σας σταματήσουν για έλεγχο ένστολοι ή άστολοι. Ο Ε-70 γίνεται Α-2 στη Σλοβενία. Στη Λιουμπλιάνα μπαίνετε στον Ε-61 Βορειοδυτικά και στη συνέχεια Βόρεια για να καταλήξετε στον Η4 ο οποίος θα σας φέρει στην Ιταλία, 210 χιλιόμετρα από την είσοδό σας στη Σλοβενία, 2 ώρες χωρίς την στάση στη Λιουμπλιάνα. 310 χιλιόμετρα σας έμειναν μέχρι την είσοδό σας στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari και μάλιστα επί ΕΕ ασφάλτου. 3 ωρίτσες και πολύ λέω, εκτός αν οι σειρήνες της Βενετίας ακούγονται μέχρι τον Α-4/Ε-70.

17 ώρες οδήγηση, 1550 χιλιόμετρα από το εστιατόριο Μυσιρλού, 2 οδηγοί, αλλαγές ανά 2 ώρες, η χρονική  αναλογία είναι ακριβώς ίδια με το Le Mans. 

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, xacto είπε

Πως θα πάμε Ίμολα.

....

17 ώρες οδήγηση, 1550 χιλιόμετρα από το εστιατόριο Μυσιρλού, 2 οδηγοί, αλλαγές ανά 2 ώρες

Ryanair, Ελ.Βενιζέλος - Μπολόνια σε 2 ώρες και 20 λεπτά

  • Like 3
  • Haha 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

On 07/05/2024 at 19:14, specre said:

Έχω πετύχει τον Sebastien Loeb, μόλις τερμάτισε την ειδική... πέρασε τον τερματισμό, πάρκαρε το αυτοκίνητο πιο πέρα στο δάσος και έτρεχε βγάζοντας ταυτόχρονα τη φόρμα, για την ανάγκη του μέσα στο δάσος. Από πίσω να τρέχουν όλοι οι fan που τον περίμεναν στον τερματισμό, για να τους δώσει αυτόγραφο. :lol:

Ασχετο, γιατι την λεμε ειδικη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Ασχετο, γιατι την λεμε ειδικη;

τα αυτοκίνητα κανουν μια μεγαλη διαδρομη και μεσα σε αυτη εχει κομματια που ειναι χρονομετρημενα. κανουν διαδρομη και ειδικές διαδρομες δηλαδη. δες τον χαρτη. πρωτη μερα πανε μεσω του μαυρου σε ολα τα κοκκινα. τα μαυρα ειναι διαδρομες, τα κοκκινα ειδικες (χρονομετρημένες). θα μπορουσαν να την λενε και χρονομετρημένη διαδρομη.

https://www.fia.com/events/world-rally-championship/season-2012/acropolis-rally-stage-map

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...