mtifosi Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:04 πμ 4 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Το Puma δεν είναι SUV, έχει 129εκ απόσταση από το έδαφος, το Dolphin π.χ έχει 130, οπότε δεν υπάρχει λόγος σύγκρισης με SUV τύπου Elrog/Atto. Καλά καθαρά suv δεν είναι κανένα απλά έτσι έχει επικρατήσει για αυτή την κατηγορία …το dolphin προσωπικά δεν μου αρέσει σχεδιαστικά καθόλου σε σύγκριση με το puma …
Vasilisxd Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:38 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, mtifosi said: Καλά καθαρά suv δεν είναι κανένα απλά έτσι έχει επικρατήσει για αυτή την κατηγορία …το dolphin προσωπικά δεν μου αρέσει σχεδιαστικά καθόλου σε σύγκριση με το puma … Και έμενα δε μου άρεσε αυτό που πήρα 🤣 αλλά κάποιες φορές πρέπει να κοιτάμε και άλλα πράγματα. Π.χ Puma έχει 43,6 usable μπαταρία λιθίου, το λες και ξεφτίλα, στα ίδια είναι ένα π.χ Peugeot 2008 που είναι όντως SUV. Χίλιες φορές ένα Dolphin με πολύ ανώτερη μπαταρία, να μπορείς να κάνεις και ένα ταξίδι. Εγώ πάντως άνετα θα πήγαινα και για ένα μεταχειρισμένο ID.3 60άρα μπαταρία με 204 αλογάκια πισωκούνα. Και ακόμα πιο άνετα θα πήγαινα για ένα με 80άρα μπαταρία. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:53 μμ από Vasilisxd 2
mtifosi Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 μμ 29 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Και έμενα δε μου άρεσε αυτό που πήρα 🤣 αλλά κάποιες φορές πρέπει να κοιτάμε και άλλα πράγματα. Π.χ Puma έχει 43,6 usable μπαταρία λιθίου, το λες και ξεφτίλα, στα ίδια είναι ένα π.χ Peugeot 2008 που είναι όντως SUV. Χίλιες φορές ένα Dolphin με πολύ ανώτερη μπαταρία, να μπορείς να κάνεις και ένα ταξίδι. Εγώ πάντως άνετα θα πήγαινα και για ένα μεταχειρισμένο ID.3 60άρα μπαταρία με 204 αλογάκια πισωκούνα. Και ακόμα πιο άνετα θα πήγαινα για ένα με 80άρα μπαταρία. Εντάξει ο καθένας με τις επιλογες του . Εγω πρώτα από ολα θέλω κάτι που να μου αρέσει εμφανισιακά και ας κάνω λίγο ποιο συχνές φορτίσεις σε ταξίδια . Ωραίο είναι και το 2008. Το ιδανικό είναι μοντέλο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία .
Vasilisxd Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ 4 minutes ago, mtifosi said: Εντάξει ο καθένας με τις επιλογες του . Εγω πρώτα από ολα θέλω κάτι που να μου αρέσει εμφανισιακά και ας κάνω λίγο ποιο συχνές φορτίσεις σε ταξίδια . Ωραίο είναι και το 2008. Το ιδανικό είναι μοντέλο με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη μπαταρία . Όσο πιο μεγάλη μπαταρία, τόσο λιγότερες φορτίσεις, τόσο λιγότερη φθορά. Επίσης, μπορείς να φορτίζεις πιο ήπια (π.χ. στο 40%-80%) χωρίς άγχος για την αυτονομία, κάτι που αυξάνει τη μακροζωία της. 2
teodor_ch Δημοσ. Τετάρτη στις 02:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:09 μμ @giopa62 Ρώτησα σήμερα στην hyundai και μου είπαν ότι έχουν αλλλάξει μία ICCU (απλά ενημερωτικά όχι για ασφαλές στατιστικό συμπέρασμα!). Θέλει ένα μήνα για να φτάσει και δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης. Οπότε προσωπικά χαλάρωσα ακόμα περισσότερο. Δεν μένω χωρίς αμάξι που ήταν το βασικό μου θέμα. Οκ, πιθανόν να πληρώνω βενζίνη για ένα μήνα ΑΝ τύχει. Τώρα κάτι άλλο που μου φάνηκε κουλό. Πήγα και για μπρόκα στο λάστιχο και στη συζήτηση μου είπε ότι σε κάποια τέσλα πρέπει να μπαίνουν μόνο λάστιχα της hankook που γράφουν tesla επάνω (τιμές που μου είπε 1300 αντί για 900 για το ίδιο λάστιχο) αλλιώς δεν καλύπτουν θέματα εγγύησης. Είχε τύχει σε έναν πελάτη τους και η τεσλα αρνήθηκε επισκευή δωρεάν στην εγγύηση με αυτή τη δικαιολογία! Δε ξέρω αν είναι κοινό μυστικό αλλά σε άλλα 4 τεσλα που έχει αλλάξει λάστιχα ζήτησαν συγκεκριμένα αυτό που γράφει τεσλα! Μου φάνηκε τελείως κουλό και πιθανόν παράνομο απο μεριάς της τεσλα. Ξέρει κανείς κάτοχος κάτι? 1
giopa62 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:29 μμ 1 hour ago, teodor_ch said: Ρώτησα σήμερα στην hyundai και μου είπαν ότι έχουν αλλλάξει μία ICCU (απλά ενημερωτικά όχι για ασφαλές στατιστικό συμπέρασμα!). Θέλει ένα μήνα για να φτάσει και δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης. Οπότε προσωπικά χαλάρωσα ακόμα περισσότερο. Δεν μένω χωρίς αμάξι που ήταν το βασικό μου θέμα. Οκ, πιθανόν να πληρώνω βενζίνη για ένα μήνα ΑΝ τύχει Μπράβο τους που το κάνουν αυτό. Ο εισαγωγέας ΚΙΑ νομίζω είναι διαφορετικός. Θα κάνω ένα τηλ να δω.
djuan1988 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:54 μμ 7 hours ago, teodor_ch said: Τώρα κάτι άλλο που μου φάνηκε κουλό. Πήγα και για μπρόκα στο λάστιχο και στη συζήτηση μου είπε ότι σε κάποια τέσλα πρέπει να μπαίνουν μόνο λάστιχα της hankook που γράφουν tesla επάνω (τιμές που μου είπε 1300 αντί για 900 για το ίδιο λάστιχο) αλλιώς δεν καλύπτουν θέματα εγγύησης. Είχε τύχει σε έναν πελάτη τους και η τεσλα αρνήθηκε επισκευή δωρεάν στην εγγύηση με αυτή τη δικαιολογία! Δε ξέρω αν είναι κοινό μυστικό αλλά σε άλλα 4 τεσλα που έχει αλλάξει λάστιχα ζήτησαν συγκεκριμένα αυτό που γράφει τεσλα! Μου φάνηκε τελείως κουλό και πιθανόν παράνομο απο μεριάς της τεσλα. Ξέρει κανείς κάτοχος κάτι? Δεν το έχω διαβάσει προσωπικά ποτέ και παρακολουθώ σχεδόν όλα τα μεγάλα group. Μεγάλη ράδιο αρβύλα ακούγεται το άρνηση εγγύησης για λάστιχο. 1
Nabuko Δημοσ. χθες στις 03:57 πμ Δημοσ. χθες στις 03:57 πμ Κάποιες προωθητικές και εκπτώσεις σε ηλεκτρικά Μειώσεις τιμών σε B-SUV 2
manolis940 Δημοσ. χθες στις 07:43 πμ Δημοσ. χθες στις 07:43 πμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Κάποιες προωθητικές και εκπτώσεις σε ηλεκτρικά Μειώσεις τιμών σε B-SUV Πίνακας με τιμές βγαλμένος απ' το deepsheek Μοντέλο Τιμή με ΚΗ3 (€) Τιμή χωρίς ΚΗ3 (€) Έκπτωση κατασκευαστή BYD Atto 2 24,990 27,990 2,000€ Ford Puma Gen-E 26,906 29,906 6,500€ Jeep Avenger 28,400 31,400 3,500€ Fiat 600e 28,500 31,500 3,500€ Hyundai Kona 28,990 31,990 4,000€ Volvo EX30 29,900 32,900 7,000€ + 3,000€ ΚΗ3 Alfa Romeo Junior 30,400 33,400 3,500€ Kia EV3 32,990 35,990 4,000€ edit: Ταξινόμηση. Επεξ/σία χθες στις 07:49 πμ από manolis940 1
newlynx Δημοσ. χθες στις 08:38 πμ Δημοσ. χθες στις 08:38 πμ Είναι δείγμα σοβαρότητας του κράτους ότι πληροφορίες από το Υπουργείο, οδήγησαν σε άρθρα για 3000€ επιδότηση μέσω του ΚΗ(;) και αντίστοιχες αναφορές και μειώσεις τιμών στις ιστοσελίδες των εταιριών χωρίς να υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ ΦΕΚ. Οι πληροφορίες μπορεί να είναι σωστές, αλλά δεν μπορούν να εφαρμόζονται σε εμπορικές πρακτικές χωρίς νομικό πλαίσιο. 4
teodor_ch Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ Δημοσ. χθες στις 08:47 πμ Είχαμε συζητήσει παλαιότερα για το τί θα γίνει μετά που θα τελειώσουν οι επιδοτήσεις και αν ανεβάζουν τις τιμές οι εταιρίες ή/και αν πέσουν πολύ μετά που θα τελειώσουν τα ΚΗ. Πήρα το Ioniq 5 €42.000 και τώρα κοστίζει η αντίστοιχη έκδοση (είναι μεν facelift με λίγο μεγαλύτερη μπαταρία) €44.690 Κάποιος άλλος να βάλει τιμή που αγόρασε με την επιδότηση του ΚΗ3 και την τιμή τώρα? Λιανική μετά απο τις όποιες εκτπώσεις χωρίς ψευτο-επιδοτήσεις που δε ξέρω αν υπάρχουν.
Vasilisxd Δημοσ. χθες στις 08:55 πμ Δημοσ. χθες στις 08:55 πμ 7 minutes ago, teodor_ch said: Είχαμε συζητήσει παλαιότερα για το τί θα γίνει μετά που θα τελειώσουν οι επιδοτήσεις και αν ανεβάζουν τις τιμές οι εταιρίες ή/και αν πέσουν πολύ μετά που θα τελειώσουν τα ΚΗ. Πήρα το Ioniq 5 €42.000 και τώρα κοστίζει η αντίστοιχη έκδοση (είναι μεν facelift με λίγο μεγαλύτερη μπαταρία) €44.690 Τα 36.490€ που διαφημίζει στο Site είναι με το K.H ?
teodor_ch Δημοσ. χθες στις 09:05 πμ Δημοσ. χθες στις 09:05 πμ Οι τιμές που βάζει το σιτε (τουλάχιστον πέρυσι) είναι χωρίς τα ΚΗ. Με δικές τους εκπτώσεις. Το γράφει αν πατήσεις μέσα. Πέρυσι πριν πατήσεις έλεγε για ΚΗ αλλά μέσα για Hyundai έκπτωση....!!!
Vasilisxd Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 3 hours ago, teodor_ch said: Οι τιμές που βάζει το σιτε (τουλάχιστον πέρυσι) είναι χωρίς τα ΚΗ. Με δικές τους εκπτώσεις. Το γράφει αν πατήσεις μέσα. Πέρυσι πριν πατήσεις έλεγε για ΚΗ αλλά μέσα για Hyundai έκπτωση....!!! Πολύ καλή τιμή στα 36.500 αλλά και στα 39.500 για το 80άρι, χωρίς την επιδότηση. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Vasilisxd 1
Nabuko Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Το Subaru Uncharted Όλες οι εκδόσεις, εφοδιάζονται με μπαταρία ιόντων λιθίου 74,7 kWh, με μέγιστη αυτονομία που φτάνει τα 492 χλμ. Το πότε θα έρθει Ευρώπη και πόσο θα κοστίζει θα φανεί στην πορεία 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα