dtk-386 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, mike15 είπε .νομιζω οτι ξεχνατε ενα παραγοντα που σε ολοσυς φιλους εχω ρωτησει γιατι σουβ ,ολοι πρωτο λογο σαν απαντηση μου ειπαν ..η ασφαλεια,υπερυψωμενο..οποτε καταλαβαινετε οτι δεν ειναι μονο το στατους,η δηθεν μουρη.. Η ποια; 🤣
QuantumWanderer Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Η άποψη ότι τα SUV έχουν στάτους ή μούρη, έχει ξεπεραστεί εδώ και πολλά χρόνια. Όσοι συνεχίζουν να βλέπουν έτσι τα SUV και ότι όσοι αγοράζουν SUV το κάνουν για το στάτους, μπορούν να το κοιτάξουν σε προσωπικό επίπεδο, αν πηγάζει από κάπου. Όλοι οι κατασκευαστές, ακόμα και των πιο φθηνών/προσιτών λύσεων έχουν SUV στη γκάμα τους και κάνουν καλές πωλήσεις. Ο καθένας έτσι κι αλλιώς αγοράζει αυτό που τον βολεύει και τον ικανοποιεί. Το ξαναλέμε: ο νο1 λόγος που κάποιος αγοράζει SUV είναι ο συνδυασμός άνεσης και λειτουργικότητας. Αλλά πραγματικά να ασχολούμαστε το 2025 με τέτοιες αντιλήψεις, το κουράσαμε. 3
JakeKaufman Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 21 hours ago, QuantumWanderer said: Υπάρχουν 3 λόγοι που δεν θα χαθούν τα SUV και γι' αυτό άλλωστε πηγαίνουν τάπα. (α) Ηλικία (δεν μπορείς να λυγίσεις για να μπεις, όσο λύγιζες στα 20-30), (β) Ύψος (δεν χωράς σε αυτοκίνητα που είναι διαστασιολογημένα για Hobbit). (γ) Ευρύτερη άνεση σε σειρά θεμάτων, ακόμα και χωρίς πρόβλημα ηλικίας ή ύψους. Σωστά και τα τρία. Όπως έχω γράψει και νωρίτερα στο θέμα, από τη στιγμή που αγόρασα suv δεν γυρίζω πίσω 2
mike15 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε Η ποια; 🤣 σωστα, η δηθεν ασφαλεια...ετσι νομιζουν.. 1 ώρα πριν, QuantumWanderer είπε Η άποψη ότι τα SUV έχουν στάτους ή μούρη, έχει ξεπεραστεί εδώ και πολλά χρόνια. Όσοι συνεχίζουν να βλέπουν έτσι τα SUV και ότι όσοι αγοράζουν SUV το κάνουν για το στάτους, μπορούν να το κοιτάξουν σε προσωπικό επίπεδο, αν πηγάζει από κάπου. Όλοι οι κατασκευαστές, ακόμα και των πιο φθηνών/προσιτών λύσεων έχουν SUV στη γκάμα τους και κάνουν καλές πωλήσεις. Ο καθένας έτσι κι αλλιώς αγοράζει αυτό που τον βολεύει και τον ικανοποιεί. Το ξαναλέμε: ο νο1 λόγος που κάποιος αγοράζει SUV είναι ο συνδυασμός άνεσης και λειτουργικότητας. Αλλά πραγματικά να ασχολούμαστε το 2025 με τέτοιες αντιλήψεις, το κουράσαμε. SUV μαχητης λολ.. και ποιος σου ειπε οτι ολοι αγοραζουν γιαυτον τον λογο? του εχεις ρωτησει ολους? μαλλον ολοι αυτοι που αγοραζουν ακομα και οι 30ρηδες εχουν θεμα αρθριτιδας,δλδ. η μιση ελλαδα.
zio10 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Πολλοί αγοράζουν suv γιατί η ίδια η αγορά τους πάει εκεί. Αν παντού διαφημίζονται suv, στις αντιπροσωπείες προωθούν suv, στο δρόμο βλέπουν suv, ε λογικό είναι ένα μεγάλο ποσοστό να πάρει suv έστω και ασυνείδητα (δεν είναι όλοι τόσο ενημερωμένοι και ψαγμενοι για να ξέρουν ακριβώς το θέλουν). 1
tutuyo Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγώ κοιτώντας σενταναιους Επεξ/σία 8 Αυγούστου από tutuyo 1 4
phanispal Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Εν τω μεταξύ τα ίδια θα έλεγαν για τα σεντάν όταν εκείνα ήταν στα πάνω τους κ.ο.κ.. Όπου φυσάει ο άνεμος λέει ένα τραγούδι.
jackess Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου τι διαμαντακι thread ξεθαφτηκε παλι. δεν υπαρχει δικαιολογία το 2025 για να πας σε σενταν, ειδικά αν έχεις οικογένεια. εκτος και αν θες κάποιο πολύ συγκεκριμένο λόγο απόδοσης, σχεδιασμού κλπ ειδικα αυτή η πιπίλα με τα 'τεραστια suv', ένα B/C SUV έχει τις ίδιες διαστάσεις με αντίστοιχα hatchback/sedan με σαφώς καλύτερη άνεση και χώρους ειδικά στους κατσικόδρομους της ελλάδας (πχ, ενα corolla είναι μακρύτερο απο ένα 3008 και στο ίδιο μήκος με ένα 5008)
lector Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 5 ώρες πριν, mike15 είπε σε ολοσυς φιλους εχω ρωτησει γιατι σουβ ,ολοι πρωτο λογο σαν απαντηση μου ειπαν ..η ασφαλεια,υπερυψωμενο..οποτε καταλαβαινετε οτι δεν ειναι μονο το στατους,η δηθεν μουρη.. Δε νομιζω οτι καποιος που παιρνει οτιδηποτε για μουρη, απο iphone μεχρι suv, το παραδεχεται ανοιχτα... ολοι καποια προφαση βρισκουν... 2 λεπτά πριν, jackess είπε δεν υπαρχει δικαιολογία το 2025 για να πας σε σενταν, ειδικά αν έχεις οικογένεια. Για ποιο λογο αγοραζει δηλαδη καποιος σενταν, αν δεν ειναι για οικογενεια;
vasilllis Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου ρωτησαμε ai ai ειναι τα suv ασφαλεστερα αυτοκινητα? Όχι απαραίτητα. Η ασφάλεια ενός αυτοκινήτου εξαρτάται από τον τύπο του, το μοντέλο και την κατηγορία του, όχι αποκλειστικά από το αν είναι SUV. Για παράδειγμα, τα SUV του 2024 όπως το Mazda CX-80 καταγράφουν καλές επιδόσεις, αλλά η Mercedes-Benz E-Class και το Volkswagen Passat ήταν από τα ασφαλέστερα συνολικά για το 2024, δείχνοντας ότι και τα σεντάν μπορούν να είναι εξαιρετικά ασφαλή. και μετα καταληξαμε εδω https://www.newsbeast.gr/weird/arthro/9395300/oso-pio-grigoro-kai-entyposiako-to-aftokinito-toso-pio-mikro-to-peos-ti-ypostirizei-nea-epistimoniki-erevna 3
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Αφηστε τα ΣΟΥΒ αφηστε τα ΣΕΝΤΑΝ. Φερτε πισω πραγματικα διπορτα coupe, το σωστο αμαξι ειναι coupe και διθυρο ή μαλλον berlinetta, the way god intended cars to be. Δειτε οποιο αμαξι θελετε η πιο ομορφη εκδοση ειναι παντα μα παντα η coupe, καμια αλλη. Αλλα βλεπεις ο κοσμος θελει να καθετε ψηλα, να νοιωθει ασφαλεια και αυτοπεποιθηση και φυσικα να αποξενωνεται απο τον δρομο... Στο αμαξι πρεπει να εισαι ενα με το πατωμα, αν η οροφη απο το αμαξι ειναι πιο ψηλα απο το στηθος σου οταν εισαι απεξω δεν ειναι αμαξι, ειναι φορτηγο. Ενα στυλ παντα ξεχωριζει, φαρδυ, χαμηλο και μακρυ, 2 πορτες και πορτμπαγαζ. Ολα τα αλλα ειναι μια κακη ταση της μοδας... 4
cpc464 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Δεν ξέρω αν το RAV4 θεωρείται SUV,εγώ δεν το λυπάμαι,το χώνω και στο χωράφι και δεν με απογοήτευσε ποτέ,γενικά το κάθε αυτοκίνητο έχει τη χρήση του,με το Rav έχω ορατότητα ακόμα και μέσα στην πόλη και κάθομαι άνετα, με τα hatchnack και τα sedan που έχω οδηγήσει κατα καιρούς απο ford sierra μέχρι nissan almera n16 έχω χαμηλότερο κεντρο βάρους και ποιό σπόρ αίσθηση στην οδήγηση, γενικά στα 30 χρόνια που είμαι οδηγός έχω δεί αρκετά αυτοκίνητα αλλά το καθένα έχει την δικιά του γοητεία,EV δεν πήρα ακόμα γιατί θεωρώ ότι είναι σε φάση BETA, αλλά γενικά το κάθε είδος αυτοκινήτου έχει τους οπαδούς του και θεωρώ ότι και τα suv θα πουλάνε ακόμα.
lector Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 58 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Αφηστε τα ΣΟΥΒ αφηστε τα ΣΕΝΤΑΝ. Φερτε πισω πραγματικα διπορτα coupe, το σωστο αμαξι ειναι coupe και διθυρο ή μαλλον berlinetta, the way god intended cars to be. Δειτε οποιο αμαξι θελετε η πιο ομορφη εκδοση ειναι παντα μα παντα η coupe, καμια αλλη. Αλλα βλεπεις ο κοσμος θελει να καθετε ψηλα, να νοιωθει ασφαλεια και αυτοπεποιθηση και φυσικα να αποξενωνεται απο τον δρομο... Στο αμαξι πρεπει να εισαι ενα με το πατωμα, αν η οροφη απο το αμαξι ειναι πιο ψηλα απο το στηθος σου οταν εισαι απεξω δεν ειναι αμαξι, ειναι φορτηγο. Ενα στυλ παντα ξεχωριζει, φαρδυ, χαμηλο και μακρυ, 2 πορτες και πορτμπαγαζ. Ολα τα αλλα ειναι μια κακη ταση της μοδας... Ωραια τα κουπε, δε λεω, αλλα καθολου πρακτικα. 2
mike15 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 2 ώρες πριν, lector είπε Δε νομιζω οτι καποιος που παιρνει οτιδηποτε για μουρη, απο iphone μεχρι suv, το παραδεχεται ανοιχτα... ολοι καποια προφαση βρισκουν... σωστο και αυτο..εγω βεβαια παιρνω iphone γιατι εχω και μακ,με βολευει περισοτερο το περιβαλον του OS,IOS ,εχοντας δοκιμασει τα αλλα λογισμικα.δεν το κανω για την μουρη καθως δεν μαρεσουν γενικα τα κινητα.με βολευει ομως και λογω εργασιας.δεν προκειτα ποτε ομως να δωσω 1000 για iphone να παρω το πιο μουρικο,οτι πιο φθηνο εχει παιρνω και παντα στις εκπτωσεις.και φυσικα ενα στην 5ετια-6ετια οποτε χανει ενημερωσεις. αυτοκινητο δε ,εχω σαπακι 15 ετιας αλλα δεν το αλλαζω με τιποτα..και φυσικα οχι σουβ..το χατσμπακ αληθεια ανηκει στην κατηγορια των σενταν που μιλαμε η' οχι? 18 λεπτά πριν, lector είπε Ωραια τα κουπε, δε λεω, αλλα καθολου πρακτικα. αν ποτε αγοραζα διπορτο θα ηταν πραγματικο διπορτο,roadster..αυτα μητσο ειναι τα πραγματικα αμαξια με χαρακτηρα. 1 1
lector Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, mike15 είπε σωστο και αυτο..εγω βεβαια παιρνω iphone γιατι εχω και μακ,με βολευει περισοτερο το περιβαλον του OS,IOS ,εχοντας δοκιμασει τα αλλα λογισμικα.δεν το κανω για την μουρη καθως δεν μαρεσουν γενικα τα κινητα.με βολευει ομως και λογω εργασιας.δεν προκειτα ποτε ομως να δωσω 1000 για iphone να παρω το πιο μουρικο,οτι πιο φθηνο εχει παιρνω και παντα στις εκπτωσεις.και φυσικα ενα στην 5ετια-6ετια οποτε χανει ενημερωσεις. Ναι, αλλο αυτο που περιγραφεις εσυ, και αλλο τα ατομακια που καθε σεπτεμβρη τρεχουν αξημερωτα εξω απο τα public για να παρουν το τελευταιο μοντελο (και μετα βλεπουμε κατι ηλιθιες αγγελιες, πωλειται iphone 23 ενος ετους με υπολοιπο 7 μερες εγγυησης, λογω αγορας του 24). 3 λεπτά πριν, mike15 είπε αυτοκινητο δε ,εχω σαπακι 15 ετιας αλλα δεν το αλλαζω με τιποτα..και φυσικα οχι σουβ..το χατσμπακ αληθεια ανηκει στην κατηγορια των σενταν που μιλαμε η' οχι? Τα χατσμπακ δεν εχουν την ουρα που εχουν τα σενταν, ειναι κομμενα. ΑΛΛΑ ευτυχως για τους υπολοιπους πισω, και αυτα δεν ειναι ψηλα για να κοβουν την ορατοτητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις