Nikola83 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Μου τον έδωσαν έτσι.Ούτε μάρκα γράφει το pc. 1
Joshua21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δεν παίρνει καλώδιο φόρτισης, καλώδιο τροφοδοσίας παίρνει, σαν το παρακάτω: https://www.skroutz.gr/s/23910918/Powertech-Schuko-IEC-C13-Cable-1-5m-Mayro-CAB-P016.html
gokuthelegend Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Αυτό είναι το ποιο κλασσικό βύσμα τροφοδοσίας για σταθερούς υπολογιστές, και είναι ότι ποιο κοινό κυκλοφορεί. Αν πήγαινες σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα υπολογιστών και τους πεις ότι θες ένα καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος για σταθερό υπολογιστή, θα σου το έδιναν χωρίς καν να σε ρωτήσουν κάτι ποιο συγκεκριμένο, και θα ήταν σωστό.
άδικος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Είναι τόσο κοινό, πάου αμα το ζητήσεις με την ονομασία του, IEC C13, δεν θα καταλάβει κανείς τι ψάχνεις.
gokuthelegend Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, άδικος είπε Είναι τόσο κοινό, πάου αμα το ζητήσεις με την ονομασία του, IEC C13, δεν θα καταλάβει κανείς τι ψάχνεις. Δεν έχεις κι άδικο, εγώ σήμερα έμαθα ότι λέγεται και IEC C13. Και το ειρωνικό είναι ότι αν κάποιος πάει σε κάποιο μαγαζί και το ζητήσει ακριβώς έτσι, ο υπάλληλος μάλλον θα ψάχνει να δει τι εννοεί ο ποιητής. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από gokuthelegend 1
Aris_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 μου θυμηζει φαρμακειο και ακετυλοσαλικυλικό οξύ 2
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 On 03/01/2024 at 15:11, gokuthelegend said: Δεν έχεις κι άδικο, εγώ σήμερα έμαθα ότι λέγεται και IEC C13. Και το ειρωνικό είναι ότι αν κάποιος πάει σε κάποιο μαγαζί και το ζητήσει ακριβώς έτσι, ο υπάλληλος μάλλον θα ψάχνει να δει τι εννοεί ο ποιητής. δυσκολο να πετυχεις ατομα να ξερουν τι ειναι τα Iec βυσματα και αλλο τοσο να ξερουν ποιο ειναι ποιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα