Προς το περιεχόμενο

Peugeot 2008 (Puretech 1.2)


Justhavocman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο φόρμουμ, στην αναζήτηση μου για αμάξι έπεσα στο Peugeot 2008, βρήκα ένα μοντέλο του '15 σε πολύ καλή τιμή με τον κινητήρα Puretech 1.2 110hp. Με ένα γρήγορο googl-άρισμα όμως βρήκα αρκετά θεματάκια που μπορεί (ή όχι) να βγάλει ο συγκεκριμένος κινητήρας, υπάρχει κάποιος με εμπειρία στο θέμα; Οι μισοί λένε Φταίει η συντήρηση (λάδια κλπ) ή άλλοι μισοί λένε "θα σε αφήσει ο κινητήρας σύξυλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν διάβασες για φθορά στον ιμάντα, συμβαίνει όταν γίνονται αλλαγές με λάδια εκτός προδιαγραφών, γιατί ο ιμάντας χρονισμού στον κινητήρα αυτό είναι λιπαινομενος. Δες αν υπάρχουν αποδείξεις ανταλλακτικών που γράφουν ακριβώς το λάδι που μπήκε κάθε φορά και τσεκαρε ότι ακολουθεί τις προδιαγραφές που λέει το manual.

Τι άλλο έμαθες;

Έχω τον ίδιο κινητήρα στην έκδοση των 130hp σε OPEL CROSSLAND και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του. Για το αμάξωμα των 2008/c3 aircross/CROSSLAND που έχουν όλα το ίδιο πάτωμα είναι λουκούμι. Επίσης δεν καίει λάδια και δεν μου έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα στα 5+ χρόνια που το έχω (έχω λίγα χιλιόμετρα, όμως, < 30k).

 

Επεξ/σία από dtzgr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...