Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια πραγματικά, με τόσα που ακούω τριγύρω μου, τελικά τείνω να συμφωνήσω με τον στίχο του ΛΕΞ:

"Με Κ...ς που ζητάνε εξασφάλιση, καθόλου αγάπη μόνο π...α και εκμετάλλευση" . Και μετά μου λέτε γιατί είμαι ανύπαντρος στα 41.

Το τι ακούω και βλέπω, δεν λέγεται.

Η άλλη του πήρε τα παιδιά και πήγε Μυτιλήνη στην μάνα της, χωρίς καν να σκεφτει τον σύζυγο.

Αλλη περίπτωση, του είπε ότι αν δεν με πας σε μεζονέτα, παίρνω τα παιδιά και φεύγω. Τον κεράτωσε κιολας απο οτι ξερω. Και φαινότανε τόοοοοσσοοο γλυκούλα....

Τελικά, συγνώμη κιόλας, απλά αρχίζω και πιστεύω ότι μερικες, όχι όλες, οι γυναίκες, το θέμα γάμου/σοβαρη σχεση το έχουνε κάνει επάγγελμα.

Σε φαση καλός είναι ο Μπάμπης, καλο μισθό έχει, ομορφούλης είναι οποτε και τα παιδιά θα βγουνε όμορφα, τον εγκρίνουνε και οι φίλες μου,

θα τον παντρευτω (εννοείται θα κάνω τον γάμο όπως θελω εγω,σε κτήμα, για να σκασουνε οι κολλητές, χεστηκα ποσο θα κοστίσει), και όταν θα κάνουμε 2 παιδιά, τότε θα τον κάνω ότι  θέλω, σιγά μην φύγει μετά. Και αν φύγει, χέστηκα, διατροφές, θα του δίνω το Σ/Κ τα παιδιά και θα πηγάινω στα μπουζούκια με τις κολλητές.

Ξέρω άνθρωπο που έχει χωρίσει, και πληρώνει δάνειο για το σπίτι του, στο οποίο όμως μένει η γυναίκα και τα παιδιά του, και ΔΕΝ του επιτρέπει καν να μπει μέσα.

Και ξαναρωτάω, γιατί έχουμε καταντήσει έτσι?

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Και ξαναρωτάω, γιατί έχουμε καταντήσει έτσι?

Ίσως επειδή πλέον δεν υπάρχουν αν(τ)οχές, απ' τις γυναίκες κυρίως.

Μπορεί και παλιότερα να ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, αν η γυναίκα είχε την ίδια θέση στην κοινωνία με αυτή που έχει τώρα.

Πριν 30-40-50 χρόνια να έφευγε η γυναίκα να πήγαινε πού και να έκανε τι;

Σήμερα δουλεύει, σε κάμποσες περιπτώσεις περισσότερο απ' τον άντρα της, και μπορεί να βγάζει και περισσότερα. Παλιότερα πόσο έπαιζε αυτό το σενάριο;

Τότε της έριχνες κι ένα χέρι ξύλο και δεν έκανε κιχ, αυτό μπορούσε να κάνει.

Οι άντρες δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει. Προς το χειρότερο δεν ξέρω (απ' την άποψη ότι πάντα κάποιοι ήταν και είναι "γουρούνια"), προς το καλύτερο στη συμβίωση ίσως, απ' την άποψη ότι πολλοί είναι σήμερα πιο ενεργοί στο νοικοκυριό από τότε που δεν έκαναν τίποτα. Αλλά δε φαίνεται να χαίρει εκτίμησης.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν καταλαβαινω τι βοηθεια μπορουμε να δωσουμε απο το πληκτρολογιο θα σε βοηθουσε αν ελεγα προσπαθησε να καταλαβεις τα λαθη σου στην σχεση ωστε να μην τα επαναλαβεις σε μια επομενη και να αλλαξεις σε ωριμοτερη εκδοχη του ευατου σου;

Επεξ/σία από elgol
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου το διαζύγιο ποιος το ζήτησε;

Αν το ζήτησες εσύ , προσπάθησε να το αναιρέσεις... Ότι κ αν έχεις στο μυαλό σου να ξέρεις ότι δεν θα γίνει όπως το περιμένεις... Σε 5-6 μήνες θα δεις τι σαπιλα κυκλοφορεί και θα χτυπάς το κεφάλι σου για την παπάρια που έκανες+ ότι μπορεί να καταφύγεις σε γραφικότητες στην αναζήτηση ερωτικής συντρόφου.

Αν στο ζήτησε η σύζυγος τοτε δωστο. Ότι κ να κάνεις την έχει πάρει την απόφαση της.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε

οι γυναίκες, το θέμα γάμου/σοβαρη σχεση το έχουνε κάνει επάγγελμα.

Σε φαση καλός είναι ο Μπάμπης, καλο μισθό έχει, ομορφούλης είναι οποτε και τα παιδιά θα βγουνε όμορφα, τον εγκρίνουνε και οι φίλες μου,

θα τον παντρευτω (εννοείται θα κάνω τον γάμο όπως θελω εγω,σε κτήμα, για να σκασουνε οι κολλητές, χεστηκα ποσο θα κοστίσει), και όταν θα κάνουμε 2 παιδιά, τότε θα τον κάνω ότι  θέλω, σιγά μην φύγει μετά. Και αν φύγει, χέστηκα, διατροφές, θα του δίνω το Σ/Κ τα παιδιά και θα πηγάινω στα μπουζούκια με τις κολλητές.

Προσωπογράφο.

15 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Χωρίζω μετά από χρόνια έγγαμου βίου.Εχω και ένα παιδί 10 ετών.Πρεπει να βγω στο νοίκι.Τι να προσέξω;και γενικά μετά από διαζύγιο;όλα είναι μαύρα τώρα.Συμφοριτες βοηθήστε!

Γλύτωσες αδελφέ!

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, elgol είπε

Αν και δεν καταλαβαινω τι βοηθεια μπορουμε να δωσουμε απο το πληκτρολογιο θα σε βοηθουσε αν ελεγα προσπαθησε να καταλαβεις τα λαθη σου στην σχεση ωστε να μην τα επαναλαβεις σε μια επομενη και να αλλαξεις σε ωριμοτερη εκδοχη του ευατου σου;

Βέβαια και βοηθάει να το λες αυτό για να μην το ξεχνάμε 

11 λεπτά πριν, bill999r είπε

Φίλε μου το διαζύγιο ποιος το ζήτησε;

Αν το ζήτησες εσύ , προσπάθησε να το αναιρέσεις... Ότι κ αν έχεις στο μυαλό σου να ξέρεις ότι δεν θα γίνει όπως το περιμένεις... Σε 5-6 μήνες θα δεις τι σαπιλα κυκλοφορεί και θα χτυπάς το κεφάλι σου για την παπάρια που έκανες+ ότι μπορεί να καταφύγεις σε γραφικότητες στην αναζήτηση ερωτικής συντρόφου.

Αν στο ζήτησε η σύζυγος τοτε δωστο. Ότι κ να κάνεις την έχει πάρει την απόφαση της.

Μα δεν γίνεται να ζεις μαζί χωρίς αισθήματα για τον άλλο. Οπως είπα είμαι αρκετά μεγάλος για να ξέρω τι παίζει έξω.Ειναι κοινή απόφαση σχετικά να χωρίσουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

..

Ττε της έριχνες κι ένα χέρι ξύλο και δεν έκανε κιχ, αυτό μπορούσε να κάνει.

Οι άντρες δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει. Προς το χειρότερο δεν ξέρω (απ' την άποψη ότι πάντα κάποιοι ήταν και είναι "γουρούνια"), προς το καλύτερο στη συμβίωση ίσως, απ' την άποψη ότι πολλοί είναι σήμερα πιο ενεργοί στο νοικοκυριό από τότε που δεν έκαναν τίποτα. Αλλά δε φαίνεται να χαίρει εκτίμησης.

Τι μλκ γράφετε ! 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Χωρίζω μετά από χρόνια έγγαμου βίου.Εχω και ένα παιδί 10 ετών.Πρεπει να βγω στο νοίκι.Τι να προσέξω;και γενικά μετά από διαζύγιο;όλα είναι μαύρα τώρα.Συμφοριτες βοηθήστε!

Δεν έχω και καμία τρελή οικονομική άνεση.μισθος 1600

Δες το και ετσι

Δημοσ.

Χώρισα πέρυσι στα 51, μετά από 18 χρόνια γάμου. 2 παιδιά, 13 και 9 ετών.
Το καθυστερούσα για να μην πληγωθούν τα παιδιά. Μέγα λάθος. Τραγικό.

Περνάω μια χαρά, έχω βρει μια εξαιρετική γυναίκα, στην ίδια κατάσταση με εμένα.
Πρόσεξε πολύ το οικονομικό θέμα. Μην κάνεις υπερβολές, ιδίως με το παιδί, και μην προσπαθείς να αναπληρώσεις την απουσία σου με δώρα κτλ.
Τα παιδιά θέλουν δύο πράγματα: ασφάλεια και αγάπη. Τίποτε άλλο.
Να του δείξεις πως και εσύ και η μητέρα του θα είστε εκεί γι αυτό. Μην συγκρούεσαι μαζί της, μην βάζεις λόγια στο παιδί για τη μητέρα του.
Ένας ψυχολόγος, θα βοηθούσε. Ξεκίνησε τη διαδικασία του διαζυγίου όσο πιο γρήγορα μπορείς.

• Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Το καθυστερούσα για να μην πληγωθούν τα παιδιά. Μέγα λάθος. Τραγικό.

Τραγικό για ποιον όμως, και από ποια άποψη;

Θεωρείς ότι νωρίτερα (έως πολύ νωρίτερα) θα ήταν το ίδιο (μη) έτοιμα;

Ή αναφέρεσαι στον εαυτό σου ότι θα είχες ξεμπλέξει πιο πριν;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Andytse13 είπε

Τι να προσέξεις? Μόνο ένα. Τι θα υπογράψεις στο διαζύγιο. Πάρε δικηγόρο πριν κάνεις οτιδήποτε και μην κάνεις πράξεις βάσει συναισθημάτων, αλλά βάσει λογικής.

Η κάθε υπογραφή που θα βάλεις να ξέρεις πάνω σε συναισθηματική φόρτιση, μπορεί να σε φέρει σε δύσκολα όρια μελλοντικά. 

Τέλος δυστυχώς ή ευτυχώς η ζωή σου θα αλλάξει αρκετά. Συνήθως προς το χειρότερο. Καλά περνάνε μόνο όσοι έχουν πολλά λεφτά και χρόνο και αυτό πάλι σχετικό ειναι

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...