Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάρτα μιας χρήσης Revolut, φορτίζοντας τον λογαριασμό μόνο με το αντίστοιχο ποσό και καθάρισες!

• Like 3
Δημοσ.

Έχω φίλο τεχνικό κλασικά του Χαν σπάσει από τον ΟΤΕ τα @@ να κάνεις πωλήσεις κλασσικά του ΧΑν σπάσει τα @@ και οι πελάτες για αυτόν τον λόγο .Οπότε έδινε μια δικιά του ρεβουλτ και ο πελάτης του τα δίνε cash .. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, doomnx είπε

ευχαριστούμε για την πληροφόρηση ότι οι τεχνικοί της COSMOTE εξελίχθηκαν σε πλασιέ.

Κάπου εδώ να προσθέσουμε και το μισθολόγιο των τεχνικών του ΟΤΕ ανεξάρτητα από γνώσεις, πτυχίο κλπ κλπ για να έχουμε μια ιδέα πόσο εξαιρετικά περνάνε.... Οι πλασιέ και όσοι μοιράζουν φυλλάδια, περισσότερα παίρνουν

Ένα ονειρικό μοντέλο Γερμανών / Μετόχων / Κυβερνητικών νόμων σε συνδυασμό με συνεχή πίεση στόχων, πωλήσεων και παραγαγωγικότητας  κλπ

Φυσικά η προϋπηρεσία των τελευταίων 12 ετών ΔΕΝ μετράει. Όχι ότι θα έκανε κ καμιά σπουδαία αλλαγή....

*Οι κρατήσεις επι του μεικτού μισθού είναι στο 30% λόγω του ταμείου ΤΑΠ ΟΤΕ 

image.png.86ea62c3e881017202b8b8028151e282.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Sad 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβλέπω στο άμεσο μέλλον πολλές μετατάξεις εργαζομένων ευπαθούς ομάδας από ΔΕΔΔΗΕ προς COSMOTE

Επεξ/σία από christos_uoa
  • Like 1
Δημοσ.
14 hours ago, a_f_a said:

Πάντως, όπως είπατε και αρκετοί, και να ειναι επίσημος τρόπος πληρωμής, δε θα έδινα/δωσω ποτέ τηλεφωνικά στοιχεία κάρτας.

Και πολύ καλά κάνεις, και να είναι επίσημος τρόπος πληρωμής δεν σημαίνει πως είναι και ασφαλής.

4 hours ago, phanispal said:

Τελικά το δίνεις το CVC δεξιά κι αριστερά χωρίς να τρέχει κάστανο ή όχι;

Τελικά όταν πληρώνεις με μετρητά δίνεις στον ταμία ολόκληρο το πορτοφόλι σου χωρίς να τρέχει κάστανο ή όχι;

• Like 2
Δημοσ.
Just now, phanispal said:

Μα δε βλέπεις τι λένε;

Ότι συνηθίζεται κιόλας.

Δεν συνηθίζεται, τέτοιες περιπτώσεις μάλλον εξαιρέσεις τις λες και όχι κανόνα, ούτε το 1% των περιπτώσεων πληρωμής με κάρτα δεν γίνεται έτσι.

Αλλά άσχετα με τη συχνότητα που γίνεται αυτό, γεγονός παραμένει ότι δεν είναι ασφαλές.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, phanispal είπε

Η τράπεζα, αν δώσεις την κάρτα σου σε άλλα χέρια, το νουμερό της ή το CVC δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη στη συνέχεια.

Το απαγορεύει στα ψιλά γράμματα.

Χρήση ΜΟΝΟ σε pos και χωρίς μεσολάβηση.

Όταν τα στοιχεία μπαίνουν σε υπολογιστή, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο.

Βγάζεις αλλη  κάρτα για αυτά, χρεωστική. Τη φορτίζεις όποτε θες και τέλος.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, phanispal είπε

Το δίνεις από τη στιγμή που υπάρχει ασφάλεια αγορών κ μπορείς να κάνεις chargeback σε απάτες 

Δημοσ.
15 minutes ago, doomnx said:

Το δίνεις από τη στιγμή που υπάρχει ασφάλεια αγορών κ μπορείς να κάνεις chargeback σε απάτες 

Spoiler

Για στείλε μου ρε συ φωτό τις 2 όψεις της κάρτας σου, να δω λίγο κάτι. Όχι εδώ, σε pm στείλ'τα μου. Μην τα δει κανένας επιτήδειος.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filip123go είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Για στείλε μου ρε συ φωτό τις 2 όψεις της κάρτας σου, να δω λίγο κάτι. Όχι εδώ, σε pm στείλ'τα μου. Μην τα δει κανένας επιτήδειος.

Για να σου τα στείλω πρέπει να μου πουλήσεις κάτι.

Δημοσ.

Το λογικό και το σωστό, θεωρώ είνα να μη δινεις στοιχεία κάρτας. Οι τράπεζες οι ίδιες δε στα ζητάνε, αλλά τα ζητάνε πια όπως πολλοί λέτε, πολλές εταιρείες. Αυτό μου μοιαζει ιντερνετικες αγορες στα 90ζ, αντε αρχες 00ζ. Παμε δηλαδή πίσω αντί μπροστά. Ρεβολουτ/προ-πληρωμένες, έχετε δίκιο ειναι μια λύση αν ο κόσμος πια πάει προς αυτη τη κατεύθυνση. Ασια που ζω μέρος του χρόνου μου, φυσικά οι συναλλαγές γίνονται μέσω chat εφαρμογών, qr codes κλπ...
Μου φαίνεται ανεπίτρεπτο εταιρεία τεχνολογίας να ζηταει τηλεφωνικά τόσα στοιχεία κάρτας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τράπεζες δεν αγοράζουν μέσω κάρτας. Οι τράπεζες εκδίδουν κάρτες. Λογικό είναι.

Δεν υπάρχει ασφαλέστερο μέσο συναλλαγής, με την προϋπόθεση ότι ασχολείσαι με την κάρτα σου και δεν θα καταλάβεις την απάτη 3 χρόνια μετά. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις έχεις τα λεφτά σου πίσω μέσα σε 1 μήνα.

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.

Άλλο όταν είσαι μόνο εσύ και το σύστημα ασφαλών συναλλαγών της όποιας εταιρίας που κάνει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και άλλο όταν κυκλοφορούν τα στοιχεία της κάρτας "χύμα" και τα καταχωρεί κάποιος τρίτος για λογαριασμό σου

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...