shodan Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kjtzemis είπε Καλησπερα, μια ερωτηση...παιχνιδια απο εξωτερικο αγοραζει κανεις σας?amazon, limited run, ebay και αν ναι απο που?εχουν τελωνεια αυτα παιδια? Ρωταω γτ θελω να ψαχτω για καμια special edition παιχνιδιου για το switch αλλα απο εξωτερικο δεν εχω παρει ποτε. Καλημέρα. Η αγορά πρακτικά από οποιοδήποτε amazon είναι και η πιο απροβλημάτιστη καθώς στο τελευταίο βήμα πριν πληρώσεις θα σου εμφανίσει το τελικό σύνολο με όλα τα έξοδα αν και εφόσον είναι sold & shipped by amazon. H Limited Run από ότι βλέπω έχει προπληρωμένα τα έξοδα για η χώρα μας. Δεν έχω αγοράσει αλλά θεωρώ πως δεν θα έχεις θέμα. Τέλος από ebay, αν και έχω να αγοράσω κάτι χρόνια, θα προσέχεις ο πωλητής να είναι εντός Ε.Ε. και δεν θα έχεις θέμα αλλιώς πρέπει να δεις αν το προϊόν γίνεται shipped μέσω του global shipping program όπου και πάλι υπολογίζονται τα έξοδα. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από shodan 1
Charismo Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, kjtzemis said: Καλησπερα, μια ερωτηση...παιχνιδια απο εξωτερικο αγοραζει κανεις σας?amazon, limited run, ebay και αν ναι απο που?εχουν τελωνεια αυτα παιδια? Ρωταω γτ θελω να ψαχτω για καμια special edition παιχνιδιου για το switch αλλα απο εξωτερικο δεν εχω παρει ποτε. Amazon και LRG σε χρεώνουν κατά το checkout με οποιαδήποτε έξοδα και έξτρα φόρους, ΦΠΑ κτλ. Αυτό σημαίνει πως αυξάνεται αρκετά η τελική αξία, αλλά ξέρεις τι πληρώνεις και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ούτε πλήρωσα επιπλέον κατά την παραλαβή. Αγοράζω συχνά. Το ίδιο ισχύει και για παρόμοια site με το LRG, όπως fangamer, iam8bit και άλλα. Στο eBay οι πωλητές που χρεώνουν τα import fees κατά την πληρωμή το αναφέρουν κάτω από τα shipping costs, αλλά οι περισσότεροι σου λένε πως δεν είναι υπεύθυνοι για επιπλέον import fees. Το eBay θα ήταν η τελευταία μου επιλογή. Edit: Επίσης, να αναφέρω πως αν αγοράσεις Collector's Edition ή Special Edition από LRG οι ημερομηνίες που αναφέρουν για release δεν ισχύουν ποτέ. Θα υπολογίζεις 6 με 12 μήνες μετά από την αναγραφόμενη ημερομηνία και στις περισσότερες περιπτώσεις το shipping ξεκινάει πάνω από ένα χρόνο μετά το preorder. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Charismo 1
Flockyy Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Μολις εγινε παραγγελία μεσω Flex απο Vodafone του bundle με το Mario. Ειχε αποθεμα 9 στην αποθήκη. Απο οτι μας ειπαν (εργαζομαι στην vod) το αποθεμα ειναι πολυ καλο και θα είναι εξαιρετικό με την νεα παραλαβη για το bundle αλλα οχι τοσο πολυ για το απλο πακετο χωρις το Μαριο
Te0sX Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εχουμε insiders info μέσα στο Ινσομνια για Ελληνική διαθεσιμότητα κονσόλας πριν βγει το GTA VI 😁 Να το χαρείτε όσοι το έχετε πάρει απο νωρίς. Εγώ προσωπικά εφόσον έχω το OLED, θα περιμένω μερικα χρονάκια για κανα update του Switch 2. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από Te0sX 1
kjtzemis Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου @Charismo @shodan Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. Αλλη μια ερωτηση, πχ αγοραζω σημερα απο amazon.com και αυριο μεθαυριο τυχαινει να βρω κατι απτο γερμανικο αμαζον, χρησιμοποιω το ιδιο account ή για την καθε χωρα ξεχωριστα πρεπει να φτιαξω και διαφορετικο? Εξωφρενικη μου φαινεται η αναμονη απο limited run, σε φαση που ξεχνας και οτι εχεις παραγγειλει κατι.Οποτε δυσκολα θα ασχοληθω με το συγκεκριμενο site. Οσων αφορα τα amazon πανω κατω σε τι χρονους στελνουν?πχ θυμαμαι μια φορα ειχα κανει παραγγελια απο ebay ομως μεσω ενος φιλου μου και το δεμα ηρθε μετα απο 1.5 μηνα.
koutsou Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, kjtzemis είπε Αλλη μια ερωτηση, πχ αγοραζω σημερα απο amazon.com και αυριο μεθαυριο τυχαινει να βρω κατι απτο γερμανικο αμαζον, χρησιμοποιω το ιδιο account ή για την καθε χωρα ξεχωριστα πρεπει να φτιαξω και διαφορετικο? Μπορείς και με ένα account. Δεν χρειάζεται άλλο. Εγώ τουλάχιστον για τα Ευρωπαικά amazon ένα χρησιμοποιώ πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
shodan Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 2 ώρες πριν, kjtzemis είπε @Charismo @shodan Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια. Αλλη μια ερωτηση, πχ αγοραζω σημερα απο amazon.com και αυριο μεθαυριο τυχαινει να βρω κατι απτο γερμανικο αμαζον, χρησιμοποιω το ιδιο account ή για την καθε χωρα ξεχωριστα πρεπει να φτιαξω και διαφορετικο? Εξωφρενικη μου φαινεται η αναμονη απο limited run, σε φαση που ξεχνας και οτι εχεις παραγγειλει κατι.Οποτε δυσκολα θα ασχοληθω με το συγκεκριμενο site. Οσων αφορα τα amazon πανω κατω σε τι χρονους στελνουν?πχ θυμαμαι μια φορα ειχα κανει παραγγελια απο ebay ομως μεσω ενος φιλου μου και το δεμα ηρθε μετα απο 1.5 μηνα. One account to rule them all! Από άμαζον γερμανίας παρέλαβα πρόσφατα αρκετά πράγματα σε περίπου μια εβδομάδα. Γενικά οτιδήποτε είναι άμεσα διαθέσιμο και πωλείται από το ίδιο το άμαζον σπάνια θα καθυστερήσει. Το ebay είναι άλλο θέμα. Μου έχει τύχει πωλητής με εξαιρετικές αξιολογήσεις να το στείλει άμεσα και να έρθει σε 10 ημέρες, έχει τύχει να καθυστερήσει και αρκετά περισσότερο. 1
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου από το Ιρλανδικό nintendo shop για όποιον το πήρε από εκεί σας έστειλαν email αποστολής? Γιατί μόνο email προετοιμασίας μου είχαν στείλει αλλά δεν θυμάμαι να έχουν στείλει email αποστολής.
Witcher1st Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Καπου πηρε το ματι μου για oled οθονες που μπορεις να βαλεις στο switch lite. Το εχει δοκιμασει κανεις απο εδω μεσα;;
kajwbtfe Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Παιδιά μια βοήθεια.Λογω του 2 ,και επειδή ήθελα να χρησιμοποιήσω τα χειριστήρια του 1 για το MCW ξέθαψα το 1 που το είχα σε ένα συρτάρι.Ηξερα ότι αν το έχεις αφήσει πολύ καιρό χωρίς φορτιση θέλει λίγη ώρα στο φορτιστη να δείξει σημάδια ζωής.Το άφησα κάνα μισάωρο και προσπάθησα να το ανοίξω.Τιποτα.Κοιταξα λύσεις στο ίντερνετ και όσα έκανα δεν έπιασε κανένα.Φορτιση κανένα δίωρο και πάτημα του power 30" άφημα του pwr και ξανά ένα γρήγορο πάτημα,καθάρισμα της type c και στο μηχάνημα και στο φορτιστη.Δε δούλεψε τίποτα.Το έχω αφήσει από το βράδυ μεχρι σήμερα να φορτίζει και προσπάθησα πάλι να το ανοίξω και τίποτα.Το έβαλα τώρα να φορτίζει με το φορτιστή του 2 μπας και ανοίξει.Ο φορτιστής ο δικός του,τον δοκίμασα, δουλεύει κανονικά.Εχει κανείς καμμιά ιδέα να βοηθήσει?
Witcher1st Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Τι πρεπει να προσεξω σε ενα μεταχειρισμενο nintendo switch για να δω εαν ειναι πληρως λειτουργικο ή εχει καποιο θεμα; Συγκεκριμενα για την εκδοση lite.
Mr_Terror Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Τσεκαρεις τους μοχλους για drift. Διαρκεια μπαταριας να ειναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Τσεκαρισμα οτι φορτιζει και διαβαζει τα cartridges Κοιτας για σπασιματα ραγισματα αν εχει φαει η κονσολα πεσιμο δηλαδη. Κοιτας και την οθονη για τυχόν γρατζουνιες και καμμενα Pixel.
dim_plo Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 17 minutes ago, Witcher1st said: Τι πρεπει να προσεξω σε ενα μεταχειρισμενο nintendo switch για να δω εαν ειναι πληρως λειτουργικο ή εχει καποιο θεμα; Συγκεκριμενα για την εκδοση lite. Τα βασικά: 1) Settings > Controllers and Sensors > Test Input Devices > Test Controller Buttons (έλεγχος για stick drift και απόκρισης πλήκτρων). 2) Settings > Controllers and Sensors > Test Input Devices > Test Touch Screen (έλεγχος απόκρισης οθόνης αφής). 3) Έλεγχος συνδεσιμότητας: BT, WiFi. 4) Έλεγχος θυρών: USB-C (φορτίζει;), microSD card, game card (διαβάζει παιχνίδια;), headphone jack. 5) Οπτικός έλεγχος (οθόνη, σασί κ.λπ.). Bonus: Επεξ/σία 11 Ιουνίου από dim_plo 1
Witcher1st Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 7 minutes ago, dim_plo said: Τα βασικά: 1) Settings > Controllers and Sensors > Test Input Devices > Test Controller Buttons (έλεγχος για stick drift και απόκρισης πλήκτρων). 2) Settings > Controllers and Sensors > Test Input Devices > Test Touch Screen (έλεγχος απόκρισης οθόνης αφής). 3) Έλεγχος συνδεσιμότητας: BT, WiFi. 4) Έλεγχος θυρών: USB-C (φορτίζει;), microSD card, game card (διαβάζει παιχνίδια;), headphone jack. 5) Οπτικός έλεγχος (οθόνη, σασί κ.λπ.). Bonus: Αυτο με το εαν διαβαζει παιχνιδια, τι κανουμε εαν δεν εχω καποιο παιχνιδι διαθεσιμο;
dim_plo Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Just now, Witcher1st said: Αυτο με το εαν διαβαζει παιχνιδια, τι κανουμε εαν δεν εχω καποιο παιχνιδι διαθεσιμο; Δεν μπορείς να κάνεις έλεγχο της θύρας χωρίς game card. Θα ρωτήσεις τον κάτοχό της συσκευής αν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο/ θα αγοράσεις κάποιο που σε ενδιαφέρει προ της συνάντησης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα