Προς το περιεχόμενο

Η Google ενδέχεται να μετονομάσει το Bard σε Gemini

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατάλογος αλλαγών που διέρρευσε δημιουργεί υποψίες πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και προηγμένη έκδοση, επί πληρωμή

Σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε στο Χ, η Google σχεδιάζει να προχωρήσει σε ορισμένες σημαντικές αλλαγές στο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Bard, ενδεχομένως ακόμη και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Τα σχέδια αυτά, που πάντως δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, φαίνεται πως περιλαμβάνουν και τη μετονομασία του Bard σε Gemini. Μια τέτοια κίνηση θα ήταν μάλλον λογική, αν μη τι άλλο για να γίνουν απλούστερα τα πράγματα, καθώς η εταιρία παρουσίασε το νέο πολυτροπικό μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης με την επωνυμία Gemini στα τέλη του 2023, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη την ενσωμάτωσή του σε ορισμένα από τα προϊόντα της, μεταξύ αυτών και το Bard.

Ο κατάλογος αλλαγών που ανάρτησε ο Ντίλαν Ρούσελ, σχεδιαστής εφαρμογών για Android, φέρει ημερομηνία 7 Φεβρουαρίου και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την πληροφορία πως σε αυτή την ημερομηνία θα καταστεί διαθέσιμη και μια προηγμένη βαθμίδα, το Gemini Advanced, επί πληρωμή. Αναφέρεται επίσης στο έγγραφο ότι "σύντομα" θα είναι διαθέσιμη και η εφαρμογή Gemini για συσκευές με λειτουργικό Android.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο που διέρρευσε, το Gemini Advanced θα παρέχει στους χρήστες πρόσβαση στο μοντέλο Ultra 1.0 του Gemini, το οποίο "είναι πολύ πιο ικανό στο να εκτελεί ιδιαίτερα σύνθετα έργα, όπως δημιουργία κώδικα, λογικούς συνειρμούς, συμμόρφωση με σύνθετες οδηγίες και δημιουργική συνεργασία". Θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 150 χώρες και, σε πρώτο στάδιο, βελτιστοποιημένο για τα Αγγλικά. Ο κατάλογος με τις επικείμενες αλλαγές αναφέρει ότι, ταυτόχρονα με την εφαρμογή αυτών των αλλαγών, το Gemini θα επεκταθεί και στον Καναδά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 λεπτά πριν, pitogyrakos είπε

Γιατι αυτο? τα αλλα ζωδια δεν εχουν ψυχη?

το έξυπνο ζώδιο της επικοινωνίας (υποτίθεται) που όλοι αγαπούν να μισούν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, kaiadas4 said:

το νέο δεν είναι η ονομασία αλλά το επι πληρωμή. δεν εχει λεφτά η google γιατί τα σκάει στα ψευτοπροστιμα που της ρίχνουν......

Κάποιοι τα λέγαμε εδώ σε παλαιότερα post και χαρακτηριστηκαμε ως εχθροί της τεχνολογίας σε τεχνολογικό φορουμ και αντιΑI κήρυκες (666 κτλ) .... το επόμενο βήμα είναι να κάνουν τη δωρεάν υπηρεσία απολύτως αναξιόπιστη..

Επεξ/σία από MetaTech

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Το τζίνι "  έπρεπε να το ονομάσουν

Με φωνάζουνε τζίνι (το τζίνι, το τζίνι)

γιατί σ΄ όλα είμαι μέσα (είμαι μέσα, είμαι μέσα)

Επεξ/σία από bazzil

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησα να μπω από περιέργεια. Googlara "bard" και πάτησα στο 1ο link. Μου έβγαλε να κάνω login.

2 seconds later ο κέρσορας του ποντικιού μου βρέθηκε τέρμα πάνω δεξιά πάνω από το εικονίδιο του [Χ] και ελάχιστα milliseconds αργότερα πατήθηκε το κλικ.

Like σοβαρά τώρα; account? γιατί? (μου αρέσει που ρωτάω...)

Γιατί δεν το κάνανε όπως το Bing?

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Sad 1

Gemini, translate to Greek "Manolios has changed and put on his clothes the other way" 😋

Ontopic, όλες έχουν επί πληρωμή tier. Το τζάμπα που όλοι μας αφιλοκερδώς εκπαιδεύουμε, έχει πανάκριβα εταιρικά licences...εμ πως

Και μετά από λίγα χρόνια θα βγει με διαφημίσεις αλλά χωρίς συνδρομή, και μετά και διαφημίσεις και συνδρομή γιατί δε βγαίνουν μάνα μου, ξέρουμε.

καλύτερο από το bard αλλά εμένα μου θυμίζει μια μάρκα συναγερμών για αυτοκίνητα και μηχανάκια.. :) 

Τες πα.. ας είναι καλό και ας το πούνε "Βαγγέλη".. 

spacer.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...