logokrimenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Τελευταίο καιρό στο 90% των ταξί που μπαίνω έχουν παράνομο ταξιμετρο. Ένα κινητό με μια εφαρμογή που μετράει τα χρήματα. Προφανώς και τους λέω να βάλουν το κανονικό και αρχίζουν την γκρίνια. Η ερώτηση μ είναι που μπορώ να κάνω καταγγελία, γτ αντε εγω τους το λεω στους υπόλοιπους το αφήνουν και τσεπωνουν6τα λεφτά χωρίς να δηλώνουν και νομίζουν ότι είναι μαγκες. Εβγαλα και μια φωτο χτες σε έναν καλό κύριο που μας έκανε και επίθεση όταν του είπα να βάλει το κανονικό. Μου λεει τα ίδια λεφτά θα δώσεις τι σε νοιάζει εσένα τι κάνω εγώ και άλλες τέτοιες ομορφιές. Συμβαίνει και Αθήνα αυτό ή μόνο εδώ έχουν ξεφύγει μιας και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος? 2
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Γιατί δεν ζητάς απόδειξη όταν βλέπεις τέτοιο να δεις τι θα σου δώσει? Κατά προτίμηση να το λες με το που μπεις
logokrimenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 23 minutes ago, cthulhucarbide said: Γιατί δεν ζητάς απόδειξη όταν βλέπεις τέτοιο να δεις τι θα σου δώσει? Κατά προτίμηση να το λες με το που μπεις Εχω ζητήσει και απόδειξη, τον άφησα να με φτάσει στην διαδρομή και του λέω το ταξιμετρο που έχεις είναι παράνομο. Ναι μ λέει αλλά ίδια λεφτά πληρώνεις, του ζήτησα απόδειξη, ξενερωσε και μ έβγαλε από το κανονικό ταξιμετρο αποδειξουλα. Το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω καταγγελία όποτε πετυχαίνω τέτοιους.
Nabuko Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 29 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Η ερώτηση μ είναι που μπορώ να κάνω καταγγελία ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Getta Robo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 7 hours ago, logokrimenos said: Συμβαίνει και Αθήνα αυτό ή μόνο εδώ έχουν ξεφύγει μιας και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος? Σε ολη την Ελλαδα συμβαινουν αντιστοιχα περιστατικα. Δεν υπαρχει ελεγχος, παρα μονο επειτα απο καταγγελιες. Μπορεις να ξεκινησεις απο εδω https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ελλάδα/υμε-περιφέρειες/ 1
spooker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 7 hours ago, logokrimenos said: Τελευταίο καιρό στο 90% των ταξί που μπαίνω έχουν παράνομο ταξιμετρο. Ένα κινητό με μια εφαρμογή που μετράει τα χρήματα. Προφανώς και τους λέω να βάλουν το κανονικό και αρχίζουν την γκρίνια. Η ερώτηση μ είναι που μπορώ να κάνω καταγγελία, γτ αντε εγω τους το λεω στους υπόλοιπους το αφήνουν και τσεπωνουν6τα λεφτά χωρίς να δηλώνουν και νομίζουν ότι είναι μαγκες. Εβγαλα και μια φωτο χτες σε έναν καλό κύριο που μας έκανε και επίθεση όταν του είπα να βάλει το κανονικό. Μου λεει τα ίδια λεφτά θα δώσεις τι σε νοιάζει εσένα τι κάνω εγώ και άλλες τέτοιες ομορφιές. Συμβαίνει και Αθήνα αυτό ή μόνο εδώ έχουν ξεφύγει μιας και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος? δεν πληρώνεις τίποτα και αν έχει αντίρρηση καλείς αστυνομία 3 1
duende Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 οι μισοι και βαλε πλεον δουλευουν τετοιες εφαρμογες, η σε ρωτανε ποσα δινεις συνηθως για τη συγκεκριμενη διαδρομη για να μη κοψουν αποδειξη. δε προκειται να αλλαξει ποτε αυτος ο κλαδος. ποτε ομως... εντωμεταξυ ειχαμε τα ραδιοταξι που ηταν τυπικοι, αρχισαν και αυτοι να χρεωνουν 1 ευρω εξτρα ανα κληση, στα βηματα του freenow (beat).. 1 ώρα πριν, spooker είπε δεν πληρώνεις τίποτα και αν έχει αντίρρηση καλείς αστυνομία και διακινδυνευεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα...το μονο που θα ηταν ασφαλες να κανει, θα ηταν να τον οδηγησει χωρις να κανει καμια κουβεντα και χωρις να το καταλαβει, στο κοντινοτερο ατ που ξερει και να κανει εκει το σκηνικο, να του κοψουν τοκ κ*** κανονικα (προστιμο, αδεια κλπ) 1
Maurikycli Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Λ Παραδοσιακά τα ραδιοταξί είχαν μια επιπλέον χρέωση για κλήση, ραντεβού, όπως και όλα για λιμάνια-αεροδρόμια. Στην περίοδο της κρίσης έκοψαν τις χρεώσεις για κλήση. Δηλαδή την εποχή που τους έβλεπες μπουλουκηδών παρκαρισμένους
alexvi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ωραίο κολπο Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2024 από alexvi
CaMp3on Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Έρχεται καλή πίτσα για τους ταξιτζήδες . Κάρτα μέχρι να σβήσει ο ήλιος ειδικά σε αυτό το επάγγελμα . 6
Nabuko Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 H Nεα Υορκη με 8,5 εκατομμυρια κατοίκους έχει 13.500 ταξί Η Αθήνα με 3,8 εκατομμύρια κατοίκους έχει περίπου 14.000 ταξί
tzotzo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 13 minutes ago, Nabuko said: H Nεα Υορκη με 8,5 εκατομμυρια κατοίκους έχει 13.500 ταξί Η Αθήνα με 3,8 εκατομμύρια κατοίκους έχει περίπου 14.000 ταξί
Nabuko Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Ναι τι? κι εδώ άνοιξε μετρό αλλά τα ταξί δεν μειώθηκαν καθόλου. Αντιθέτως είναι υπεράριθμα κατά 2.500 περίπου 1
tzotzo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 10 minutes ago, Nabuko said: Ναι τι? κι εδώ άνοιξε μετρό αλλά τα ταξί δεν μειώθηκαν καθόλου. Αντιθέτως είναι υπεράριθμα κατά 2.500 περίπου 2
spooker Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 2 hours ago, Nabuko said: Ναι τι? κι εδώ άνοιξε μετρό αλλά τα ταξί δεν μειώθηκαν καθόλου. Αντιθέτως είναι υπεράριθμα κατά 2.500 περίπου Πως να μειωθούν αφού το μετρό στην πράξη υπολειτουργει σκοπίμως, το ίδιο και τα λεωφορεία που περνάνε όποτε ευθυγραμιστουν οι πλανήτες και τα τρένα... είναι βρωμερά εργαλεία των γύφτων. Ποιος θα τα χρησιμοποιήσει? 1 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις