Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογω αφανους διαρροης θελω να περασω νεα παροχη που να περναει απο εισοδο πολυκατοκιας και στη συνεχεια υπογεια μεχρι την παροχη μου..καποιοι ιδιοκτητες διαφωνουν παροτι ο χωρος ειναι κοινοχρηστος...το θεμα ειναι μπορω να το περασω θα εχω καποιο νομικο θεμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, dinusb82 είπε

λογω αφανους διαρροης θελω να περασω νεα παροχη που να περναει απο εισοδο πολυκατοκιας και στη συνεχεια υπογεια μεχρι την παροχη μου..καποιοι ιδιοκτητες διαφωνουν παροτι ο χωρος ειναι κοινοχρηστος...το θεμα ειναι μπορω να το περασω θα εχω καποιο νομικο θεμα

Ανεβασε την απο το μπαλκονι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Ανεβασε την απο το μπαλκονι

πολλα μετρα σωληνα η παροχη ειναι στο πισω  μπαλκονι τετραψηφιο το κοστος 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dinusb82 είπε

Δεν θα σε αφησει κανεις να κρεμασεις σωληνες ατην εισοδο

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μήπως κοστίζει 1100 ευρώ?

ναι για μια διαρροη πρεπει να δωσω εναν νεφρο

46 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν θα σε αφησει κανεις να κρεμασεις σωληνες ατην εισοδο

αφου ειναι παλιανθρωποι παλαι ειχαν προτεινει η κοινοχρηστοι παροχη να περναει απο την εισοδο πολυκατοικιας τωρα που θελω εγω ειναι καθετοι οχι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dinusb82 είπε

ναι για μια διαρροη πρεπει να δωσω εναν νεφρο

αφου ειναι παλιανθρωποι παλαι ειχαν προτεινει η κοινοχρηστοι παροχη να περναει απο την εισοδο πολυκατοικιας τωρα που θελω εγω ειναι καθετοι οχι

Ε ναι αυτοί φταίνε που θες εσύ να κάνεις ματσολιές. Βάλτα σε δόσεις και φτιάξτο. Δικό σου το πρόβλημα δικιά σου και η λύση.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, dinusb82 είπε

Αυτό δεν λέει κάτι για τους υπόλοιπους ή το νόμο. Υπάρχει λύση αλλά εσύ θες να την αποφύγεις για οικονομικούς λόγους (κατανοητό). Δεν μπορεί όμως κανείς να τους υποχρεώσει για όδευση από πρόσοψη (και κατά συνέπεια κάποια εικόνα όχι πολύ χαριτωμένη) για να γλυτώσεις εσύ χρήματα. Με έναν καλό υδραυλικό και όμορφα τοποθετημένη χαλκοσωλήνα που θα ακολουθεί γωνίες και κούρμπες όμορφα προφανώς δεν θα είναι τόσο άσχημο ή ορατό (οκ, δεν ξέρω και την πολυκατοικία σου) αλλά όπως είπα δεν μπορείς να υποχρεώσεις τους άλλους.

Συνεπώς όσα θέματα ακόμα και να ανοίξεις για την συγκεκριμένη περίπτωση, "μαγική λύση" δεν υπάρχει. Αν θες να είσαι σωστός αλλά και ήσυχος (ότι δεν θα έχεις εσύ θέμα με το σπίτι σου αλλά και ιστορίες με τους γύρω) η λύση είναι μία. Νέα γραμμή και αυτή να περάσει από εκεί που πρέπει/μπορεί.

Δημοσ.

Μόνο χαλκοσωλήνα μην βάλεις αν ειναι ορατή, θα στην κοψουν σε χρονο ρεκορ, ασε που σήμερα υπάρχουν πολλές άλλες λυσεις και πολυ φτηνότερες, επίσης στην άνοδο απο το πεζοδρόμιο μεχρι και τρια μετρα ύψος φρόντισε να την καλύψεις με κάτι προστατευτικό.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μόνο χαλκοσωλήνα μην βάλεις αν ειναι ορατή, θα στην κοψουν σε χρονο ρεκορ, ασε που σήμερα υπάρχουν πολλές άλλες λυσεις και πολυ φτηνότερες, επίσης στην άνοδο απο το πεζοδρόμιο μεχρι και τρια μετρα ύψος φρόντισε να την καλύψεις με κάτι προστατευτικό.

Ισχύουν αυτά που λες για τους κινδύνους κλοπής.

Δυστυχώς σε επίπεδο αισθητικής (οπτικό blend-in) αλλά και όμορφης ενσωμάτωσης στις ιδιαιτερότητες της όποιας διαδρομής υπερέχει των άλλων λύσεων (πλαστικές, πολυστρωματικές ή ότι άλλο). Ίσως το μόνο που θα μπορούσε να δεχτεί ο όποιος θα ανησυχούσε για την μόστρα του κτηρίου

Φυσικά πάντα θεωρώντας ότι "το 'χει" και ο εγκαταστάτης.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, vasilllis είπε

2€/μ έχει η πολυστρωματική .τα υπόλοιπα 1000€ είναι εγκατάσταση?

Ειναι όμως καλός ο μάστορας😁

Δημοσ.

Μια χαρά σωλήνες γαλβανιζέ περνάνε όλοι από μπροστά για το αέριο. Εκεί δεν τους πειράζει.

Δημοσ.

Δεν φωνάζεις κανέναν πραγματικό υδραυλικό να σου βρει την διαρροή με θερμοκάμερες κτλ; Έχετε ψάξει γενικά ή με την μία καινούρια παροχή;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Klausx είπε

Δεν φωνάζεις κανέναν πραγματικό υδραυλικό να σου βρει την διαρροή με θερμοκάμερες κτλ; Έχετε ψάξει γενικά ή με την μία καινούρια παροχή;

Αντε και την βρήκε με κανένα 100σταρικο+ τι θα κάνεις θα σκάψεις την είσοδο της πολυκατοικίας.

Πρακτικά είναι χαμένα λεφτά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...