vaio1892 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 3 minutes ago, Artman13 said: Μην λέτε ότι να ναι ρε παιδιά , το μέρισμα στις μετοχές δεν έχει σημασία πόσο καιρό έχεις διακρατήσει την μετοχή το λαμβάνεις έτσι και αλλιώς ολόκληρο την ημέρα που θα το αποδώσουν δεν είναι επιτόκιο σε ομόλογα. Και εγώ έτσι ξέρω. Εχω από Τιτάν 39 κομμάτια τώρα και έχω ανοικτή εντολή για ακόμα 37. Για αυτή την φορά δίνει 3€ ανά μετοχή. 2 minutes ago, Neptu said: λοιπόν. ο τιταν δίνει μέρισμα μια φορά το χρόνο. Η μετοχή παίζει στα 40€ και το μέρισμα 7,5% Άρα ισχύει ό,τι έγραψα νωρίτερα Από την εξυπηρέτηση πελατών της FREEDOM μου είπαν πως το μέρισμα το δικαιούνται όσοι έχουν αγοράσει μέχρι τις 30/06 όπου είναι η closing date για αγορά. 03/07 είναι η payment date. 1
Neptu Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 λεπτό πριν, vaio1892 είπε Και εγώ έτσι ξέρω. Εχω από Τιτάν 39 κομμάτια τώρα και έχω ανοικτή εντολή για ακόμα 37. Για αυτή την φορά δίνει 3€ ανά μετοχή. 39*3=117€ Αρκεί να κρατήσεις τις μετοχές μέχρι την ημέρα αποκοπής (Ex-Dividend Date) και παίρνεις όλο το ποσό. 30/06
vaio1892 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Just now, Neptu said: 39*3=117€ Αρκεί να κρατήσεις τις μετοχές μέχρι την ημέρα αποκοπής (Ex-Dividend Date) και παίρνεις όλο το ποσό. 30/06 + 37x3 = 111
Neptu Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Μόλις τώρα, vaio1892 είπε + 37x3 = 111 εντάξει πως κάνεις έτσι, δε στα κλέβουμε. 30/06 είναι Δευτέρα.Τότε μπορείς να πουλήσεις αλλά νομίζω η τελευταία μέρα αγοράς είναι η Παρασκευή 27/06. Μια μέρα πριν δηλαδή. Αν αγοράσεις την Δευτέρα δεν παίρνεις.
vaio1892 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Μετά σκέφτομαι και για OPAP. Just now, Neptu said: εντάξει πως κάνεις έτσι, δε στα κλέβουμε. 30/06 είναι Δευτέρα.Τότε μπορείς να πουλήσεις αλλά νομίζω η τελευταία μέρα αγοράς είναι η Παρασκευή 27/06. Μια μέρα πριν δηλαδή. Αν αγοράσεις την Δευτέρα δεν παίρνεις. Χαχαχα.Θα τα αγοράσω από τώρα ρε ‘σύ.Εχω δώσει ήδη την εντολή για αγορά. Και θα πουλήσω (λογικά μόνο τα 37 τεμάχια ) με το που πιάσουν την τιμή που τα αγοράσα , αν πέσουν βέβαια.
snot Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 2 hours ago, vaio1892 said: ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ. Θα πέσει περίπου όσο είναι και το μέρισμα. Πέρσι το μέρισμα δεν ήταν τόσο μεγάλο 1
klainmaingr Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 9 hours ago, somt said: 1 εισιτήριο metallica που πήρα πιάνεται για επένδυση; 😋 Πέραν της πλάκας είναι δεδομένο οτι μπορείς να το δώσεις 2-3 φορές πάνω λίγο πρίν την συναυλία. Δεν έχει και πολλά πράγματα που σου δίνουν 300% σε ένα χρόνο.
Artman13 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 4 λεπτά πριν, klainmaingr είπε Πέραν της πλάκας είναι δεδομένο οτι μπορείς να το δώσεις 2-3 φορές πάνω λίγο πρίν την συναυλία. Δεν έχει και πολλά πράγματα που σου δίνουν 300% σε ένα χρόνο. Ναι αλλά ο frontman είναι 61 ετών με καταχρήσεις στο παρελθόν και μιλάμε για 10 μήνες μετά η συναυλία οπότε έχει ένα ρίσκο. 😄 6
Fan Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 4 ώρες πριν, klainmaingr είπε Πέραν της πλάκας είναι δεδομένο οτι μπορείς να το δώσεις 2-3 φορές πάνω λίγο πρίν την συναυλία. Δεν έχει και πολλά πράγματα που σου δίνουν 300% σε ένα χρόνο. Πολύ δύσκολα 300%, αλλά αρκετοί πιάνουν 50%-100% από εισιτήρια συναυλιών, από ό,τι έχει διαβάσει.
NikosRocknRolla Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω (που λογικά κάπου θα έχει απαντηθεί) που μπορούμε να βάλουμε ένα ποσό των 1000 ευρώ για να έχουμε το καλύτερο δυνατό επιτόκιο; Είδα για revolut που είναι 1,47% αλλά λέω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο. Σας ευχαριστώ!
Tsino Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 12 hours ago, NikosRocknRolla said: Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω (που λογικά κάπου θα έχει απαντηθεί) που μπορούμε να βάλουμε ένα ποσό των 1000 ευρώ για να έχουμε το καλύτερο δυνατό επιτόκιο; Είδα για revolut που είναι 1,47% αλλά λέω μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο. Σας ευχαριστώ! T212 μετατροπή σε usd και έχεις απόδοση 4.1% και τα χρήματα ελεύθερα 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, Tsino είπε T212 μετατροπή σε usd και έχεις απόδοση 4.1% και τα χρήματα ελεύθερα Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Για να τα κάνω μετατροπή σε δολάρια πρέπει να επιλέξω μόλις ανοίξω την εφαρμογή χώρα διαμονής USA η το κάνω σε επόμενο βήμα;
Neptu Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου εντάξει τώρα μη βάζουμε και το συνάλλαγμα μέσα. Με αυτή τη λογική ας τα κάνει ζλοτι να παίρνει 6% ή φιορίνια. Υπολόγισε και την μετατροπή. Δεν αποκλείεται 1 χρόνο μετά να έχει λιγότερα από 1000€. Μπορεί και όχι. Εξαρτάται τι ρίσκο θέλει να πάρει ο καθένας. Κι εγώ έχω εδώ και 6+ μήνες συνάλλαγμα αλλά απ ότι βλέπω αν τα είχα σε € θα είχα καλύτερη απόδοση. Κακή επιλογή, να δούμε αν θα γυρίσει 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου Ένα ποσό λίγων δεκάδων χιλιάδων ευρώ, μπορεί να τοποθετηθεί κάπου ώστε να μην είναι τελείως αχρηστευμένο όπως σε έναν καταθετικό λογαριασμό; Δεν υπάρχει δυνατότητα διαρκούς παρακολούθησης/μετακινήσεων σε άλλες επενδύσεις κτλ. Κάτι βατό, που να δίνει -προφανώς- κάτι λίγο, αλλά καλύτερο από το τίποτε ενός απλού λογαριασμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα