Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Gatoskylo8 είπε

Revolut δεν αξίζει πλέον, από εκεί που ήταν στο 4% μου το έχει ρίξει 1 και κάτι.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Να τα ρίξω και να τοκίζονται και όποτε θέλω να τα τραβήξω;

T212 είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για αυτό που ζητάς αυτή την περίοδο.

Έχει 2,20% επιτόκιο, δηλαδή βάζεις για παράδειγμα 5.000 ευρώ και σου δίνει 0,30 λεπτά την ημέρα.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/6/2025 στις 7:06 ΜΜ, Titos301 είπε

αξιοπιστια t212?

Το EU branch (που μας ενδιαφέρει εμας) εποπτεύεται από CySec. Απλά ΟΚ. Δεν θα εβαζα πολύ μεγάλο ποσό. Εγγύηση καταθέσεων μεχρι 20000 Ευρώ. 

Προσοχή η Trading UK (Ltd) ειναι ξεχωριστό  branch και εποπτεύεται από την FCA που δεν αστειεύεται, οπότε αν καποιος ζει και εργάζεται Αγγλια μπορει να χρησιμοποιήσει την TR212 αφοβα (εχει και ISA account)

Στις 29/6/2025 στις 10:50 ΠΜ, Fan είπε

T212 είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για αυτό που ζητάς αυτή την περίοδο.

Έχει 2,20% επιτόκιο, δηλαδή βάζεις για παράδειγμα 5.000 ευρώ και σου δίνει 0,30 λεπτά την ημέρα.

Aπλά εχει αρχισει να ενοχλεί ευγενικά  με emails αυτους που την χρησιμοποιούν μονο σαν cash account. Σύντομα μαλλον θα απαιτεί να εχεις μια ελάχιστη επένδυση σε καποια χρεόγραφα 

Επεξ/σία από prometheas
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 minutes ago, Bigi444444 said:

Η trading212 μπορεί να εξάγει κάποιας μορφής statement; Σε απλό καταθετικό λογαριασμό το κάνει;

Μπορεί, πήγαινε στα "Documents"

image.png.0550d7b159c86f1e2261856f1faf091e.png

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tsino είπε

Μπορεί, πήγαινε στα "Documents"

image.png.0550d7b159c86f1e2261856f1faf091e.png

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Δεν έχω ακόμα λογαριασμό. Σκέφτομαι να ανοίξω και να μεταφέρω από το kraken αυτόν που είχα σε USD, τώρα που έπαψε να δίνει επιτόκιο. Απλά επειδή υποβάλλω δήλωση πόθεν και είναι μανούρα να μην βγαινει statement είπα να ρωτήσω προκαταβολικά. Υποθέτω επειδή έχει λογαριασμούς σε usd και εκεί, μπορώ να μεταφέρω απευθείας το ποσό χωρίς μετατροπές, σωστά;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Δεν έχω ακόμα λογαριασμό. Σκέφτομαι να ανοίξω και να μεταφέρω από το kraken αυτόν που είχα σε USD, τώρα που έπαψε να δίνει επιτόκιο. Απλά επειδή υποβάλλω δήλωση πόθεν και είναι μανούρα να μην βγαινει statement είπα να ρωτήσω προκαταβολικά. Υποθέτω επειδή έχει λογαριασμούς σε usd και εκεί, μπορώ να μεταφέρω απευθείας το ποσό χωρίς μετατροπές, σωστά;

Είχα κοιτάξει για μεταφορά USD από το κράκεν και το κόστος μου φάνηκε αποτρεπτικό.

Το opt in σταμάτησε αλλά το auto earn παραμένει, δες πάλι αύριο τα rewards σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Είχα κοιτάξει για μεταφορά USD από το κράκεν και το κόστος μου φάνηκε αποτρεπτικό.

Το opt in σταμάτησε αλλά το auto earn παραμένει, δες πάλι αύριο τα rewards σου.

14$ fee μου έβγαλε για μεταφορά σε swift λογαριασμό με ελάχιστο ποσό μεταφοράς τα 100$. Δεν ξέρω βέβαια εάν είναι flat rate η προμήθεια αυτή ή κλιμακωτή. Εάν είναι flat λέω να τα μεταφέρω.

Επεξ/σία από Bigi444444
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 30/6/2025 στις 9:19 ΠΜ, prometheas είπε

Σύντομα μαλλον θα απαιτεί να εχεις μια ελάχιστη επένδυση σε καποια χρεώγραφα 

ανουσιες εικασιες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Και εγώ ψάχνω τώρα τι θα κάνω τα USD που έχω στο Kraken. Μάλλον καταλήγω ότι θα πάνε σε κάποιο Defi ως USDT και USDC με απόδοση 5-6%. Γιατί να πας σε T212, μόνο ευρώ έχω εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά κέρδη σε όσους έχουν ΕΧΑΕ αλλά δεν μπορώ παρά να στεναχωρηθω που θα φύγει μία μετοχή "σιγουρακι" από το ΧΑΑ , παντα την αγόραζα κατά καιρούς, να κλείσει δεν υπήρχε περίπτωση αφού ήταν το ίδιο το Χρηματιστήριο, δεν χρωστούσε λεφτά και κάθε χρόνο έβγαζε κέρδος, έστω και λίγο, με μέρισμα. Οπότε επένδυες "εκ του ασφαλούς". Τουλάχιστον ας έχει θετική επίπτωση στις υπόλοιπες η εξαγορά αυτή και ας μην αυξήσουν πολύ τα fees του Χρηματιστηρίου οι νέοι ιδιοκτήτες.

Επεξ/σία από Artman13
  • Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα το demo της interactive broker και δεν βγάζω άκρη.

Ουτε στην mobile app.

Καλά που τα λεφτά είναι εικονικά 😁

Εχετε υπόψιν κανένα σοβαρό οδηγό;

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 2/7/2025 στις 9:57 ΠΜ, Artman13 είπε

Καλά κέρδη σε όσους έχουν ΕΧΑΕ αλλά δεν μπορώ παρά να στεναχωρηθω που θα φύγει μία μετοχή "σιγουρακι" από το ΧΑΑ , παντα την αγόραζα κατά καιρούς, να κλείσει δεν υπήρχε περίπτωση αφού ήταν το ίδιο το Χρηματιστήριο, δεν χρωστούσε λεφτά και κάθε χρόνο έβγαζε κέρδος, έστω και λίγο, με μέρισμα. Οπότε επένδυες "εκ του ασφαλούς". Τουλάχιστον ας έχει θετική επίπτωση στις υπόλοιπες η εξαγορά αυτή και ας μην αυξήσουν πολύ τα fees του Χρηματιστηρίου οι νέοι ιδιοκτήτες.

Γιατί να φύγει; Εννοείς θα πουλήσεις τις μετοχές που έχεις; Γιατί δεν περιμένεις να δεις που θα σταθεροποιηθεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...