Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας για οποιον ξερει και θελει να βοηθησει... εκανα λογαριασμο στην degiro, εχω βαλει χρηματα φανηκαν στον λογαριασμο και προσπαθω να αγορασω  ενα απο τα 2 πιο γνωστα ETF 
vanguard sp500 usits acc και μου βγαζει μηνυμα Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς διαπραγμάτευση. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κανονιστικούς λόγους, στο τρέχον προφίλ σας ή σε εσωτερική απόφαση.
εχω στειλει email για οποιον σχολιασει απο το πρωι αλλα απαντηση δεν εχω παρει..

Επεξ/σία από KosStam86
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μήπως έχει τίποτα ρυθμίσεις για το ποιές κατηγορίες σε αφήνει να αγοράσεις;

Η interactive brokers δεν με άφηνε να αγοράσω ETC και έπρεπε να ενεργοποιήσω κάποια επιλογή αν θυμάμαι καλά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σύνθετα ETCs
ειναι απενεργοποιημενο και μου ζηταει να κανω ενα τεστ καταληλοτητας... το vanguard sp500 acc ειναι συνθετο ETC? συγνωμη που ρωταω προσπαθω να αντιληφθω καλυτερα μερικα πραγματα και ειμαι αρχαριος:)
το προφιλ μου ειναι basic εχω ηδη κανει ενα τεστ καταληλοτητας και ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για προσβαση σε ETFs

Επεξ/σία από KosStam86
Δημοσ.
Μόλις τώρα, KosStam86 είπε

Σύνθετα ETCs
ειναι απενεργοποιημενο και μου ζηταει να κανω ενα τεστ καταληλοτητας... το vanguard sp500 acc ειναι συνθετο ETC? συγνωμη που ρωταω προσπαθω να αντιληφθω καλυτερα μερικα πραγματα και ειμαι αρχαριος :)

ETF είναι, το ETC είναι για χρυσό, ασήμι και τέτοια.

Βάλε αν θες φωτο με τις επιλογές γιατί δεν γνωρίζω απο degiro. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ βοήθησες πάρα πολύ . Οπότε πρέπει να κάνω ανάληψη των χρημάτων πίσω και να δημιουργήσω λογαριασμό σε άλλη πλατφόρμα . Πια μου προτείνεις με χαμηλές προμήθειες όσον αφορά τον vanguard sp500 vuaa acc να βάζω μια φορά τον μήνα 100-200 ευρώ  επίσης να αποφύγω πάλι το ίδιο πρόβλημα που να επιτρέπουν να επενδύσεις σε αυτά τα etf 

αν ξέρεις εννοείτε 

και πάλι σε ευχαριστώ 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kstgr είπε

καλυτερα I500 αντι για VUAA

Τι εννοείς ; 🙄 και πάλι συγνώμη . Νιώθω ότι πρέπει να ζητάω συγνώμη συνέχεια γιατί δε καταλαβαίνω 🤞 είμαι αρχάριος όπως καταλαβαίνεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, KosStam86 είπε

Τι εννοείς ; 🙄 και πάλι συγνώμη . Νιώθω ότι πρέπει να ζητάω συγνώμη συνέχεια γιατί δε καταλαβαίνω 🤞 είμαι αρχάριος όπως καταλαβαίνεις 

https://www.justetf.com/en/etf-profile.html?isin=IE00BMTX1Y45

εχει πιο χαμηλο TER 0.05% p.a. απο το VUAA και προσφατα πηρε το ματι μου συγκριση αποδοσης ολων των S&P 500 ETF και αν θυμαμαι καλα ηταν στην κορυφη πολυ πιο πανω απο το VUAA σε αποδοση

https://www.justetf.com/en/how-to/sp-500-etfs.html

Επεξ/σία από kstgr
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KosStam86 είπε

Δεν απευθύνεσαι σε μια χρηματιστηριακή καλύτερα; Χωρίς ίχνος ειρωνίας από μέρους μου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε

Δεν απευθύνεσαι σε μια χρηματιστηριακή καλύτερα; Χωρίς ίχνος ειρωνίας από μέρους μου.

Χωρίς καμία ειρωνία και από την μεριά μου τότε να σου απαντήσω ότι αναιρείτε ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ 😀 υγεία και χαρά εύχομαι ! 

Δημοσ.
48 minutes ago, KosStam86 said:

Σε ευχαριστώ πολύ βοήθησες πάρα πολύ . Οπότε πρέπει να κάνω ανάληψη των χρημάτων πίσω και να δημιουργήσω λογαριασμό σε άλλη πλατφόρμα . Πια μου προτείνεις με χαμηλές προμήθειες όσον αφορά τον vanguard sp500 vuaa acc να βάζω μια φορά τον μήνα 100-200 ευρώ  επίσης να αποφύγω πάλι το ίδιο πρόβλημα που να επιτρέπουν να επενδύσεις σε αυτά τα etf 

αν ξέρεις εννοείτε 

και πάλι σε ευχαριστώ 

Degiro Ιρλανδίας έχω διαβάσει πως σε αφήνει να αγοράσεις etf χωρίς ελληνικό kid όπως και η revolut. Προσωπικά χρησιμοποιώ interactive brokers

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kstgr είπε

https://www.justetf.com/en/etf-profile.html?isin=IE00BMTX1Y45

εχει πιο χαμηλο TER 0.05% p.a. απο το VUAA και προσφατα πηρε το ματι μου συγκριση αποδοσης ολων των S&P 500 ETF και αν θυμαμαι καλα ηταν στην κορυφη πολυ πιο πανω απο το VUAA σε αποδοση

https://www.justetf.com/en/how-to/sp-500-etfs.html

Αυτό είναι swap που δεν είμαι σίγουρος τι είναι. Το αντίστοιχο του vuaa από το ishares είναι το sxr8.

Δημοσ.
9 hours ago, KosStam86 said:

αν ξέρεις εννοείτε 

και πάλι σε ευχαριστώ 

Trading212, Πανεύκολο UI, χαμηλές προμήθειες. 
https://moneyminority.com/trading212-guide

Πολύ ευχαριστημένος

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...