minim3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου ΔΕΗ ομόλογο https://www.ot.gr/2025/10/14/epixeiriseis/dei-stis-agores-me-prasino-omologo-775-ekat-eyro/ Για να αγοράσεις υπάρχει τρόπος; Δεν βρίσκω κάτι μέσω των γνωστών πλατφορμών.
jimarass26 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Στις 14/10/2025 στις 10:31 ΠΜ, gpapadakis είπε BOOM https://youtu.be/fbwf8KUZsRM?si=GkR7ph3bmLtkZq2w Το μεγαλύτερο κραχ ειναι όσων εμειναν εκτος αγορών τα τελευταία 10 χρόνια και γενικά όσων τα λεφτά τους τα έφαγε ο πληθωρισμός. Δλδ -30% απώλεια από τον πληθωρισμό + άλλο ένα -50-200% από απωλεια αποδοσεων. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; 4
tutuyo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Ψιλοπορδουλα ήταν τελικά το boom? Ω μεγάλε πορτοκάλι πριζεντεντε πήγαινε μας σε νέα ύψη
snot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 3 hours ago, minim3 said: ΔΕΗ ομόλογο https://www.ot.gr/2025/10/14/epixeiriseis/dei-stis-agores-me-prasino-omologo-775-ekat-eyro/ Για να αγοράσεις υπάρχει τρόπος; Δεν βρίσκω κάτι μέσω των γνωστών πλατφορμών. Interactive brokers το έχει. Ψάξε Public Power Corp στα bonds 4
spH3RiCal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Καλησπέρα, Για ανοιγμα λογαριασμου στην IBKR τα έγγραφα αποδειξης διεύθυνσης κατοικιας πρέπει να είναι μετεφρασμένα? Thnx
thermaikos4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, csontheline είπε Αλλιώς, είναι ήδη εξαιρετικές επιλογές τα ETFs που προτείνονται εδώ μέσα ή κάποιο πιο στοχευμένο (πχ εγώ έχω το QDVE και ακολουθώ το εβδομαδιαίο dca της Revolut και σκέφτομαι να το γυρίσω σε ημερήσιο (με το ίδιο μηνιαίο ποσό)). 35% του κεφαλαιου μου
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, spH3RiCal είπε Καλησπέρα, Για ανοιγμα λογαριασμου στην IBKR τα έγγραφα αποδειξης διεύθυνσης κατοικιας πρέπει να είναι μετεφρασμένα? Thnx Δεν ζήτησε κάτι για την κατοικία, μόνο την ταυτότητα. 1
panagiotis54 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 9 hours ago, csontheline said: Ξέρεις πόσες τέτοιες υπάρχουν; δεν αμφισβητω καθολου ολα τα υπολοιπα που λες...καθε αλλο συμφωνω κιολας, και εχω και παραδειγματα απο τον εαυτο μου που απλα ενισχυουν τα λεγομενα σου. αλλα ταυτοχρονα ετσι για το τζαμοτο....μονο 1 εταιρεια εκανε πανω +6500% σε ενα χρονο 😛
csontheline Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 hour ago, panagiotis54 said: δεν αμφισβητω καθολου ολα τα υπολοιπα που λες...καθε αλλο συμφωνω κιολας, και εχω και παραδειγματα απο τον εαυτο μου που απλα ενισχυουν τα λεγομενα σου. αλλα ταυτοχρονα ετσι για το τζαμοτο....μονο 1 εταιρεια εκανε πανω +6500% σε ενα χρονο 😛 Εξαιρετικός. Εσύ Κούβα, εγώ μόνο κουβά.
spH3RiCal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2 hours ago, Silverage said: Δεν ζήτησε κάτι για την κατοικία, μόνο την ταυτότητα. Όντως? Στο site τους γράφει οτι χρειάζεται +τα είδη των εγγράφων που δέχονται. Και γενικά ότι guides εχω διαβάσει το ίδιο λένε. Btw δέχεται μπλε ταυτότητα?
Artman13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, spH3RiCal είπε Καλησπέρα, Για ανοιγμα λογαριασμου στην IBKR τα έγγραφα αποδειξης διεύθυνσης κατοικιας πρέπει να είναι μετεφρασμένα? Thnx Εγώ ελληνικά έστειλα και τα δέχτηκαν. 1
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, spH3RiCal είπε Όντως? Στο site τους γράφει οτι χρειάζεται +τα είδη των εγγράφων που δέχονται. Και γενικά ότι guides εχω διαβάσει το ίδιο λένε. Btw δέχεται μπλε ταυτότητα? Ναι, για την ακρίβεια έστειλα το δίπλωμα γιατί δεν είχα βγάλει ακόμα την καινούρια ταυτότητα. 1
Grim Ripper Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, spH3RiCal είπε Όντως? Στο site τους γράφει οτι χρειάζεται +τα είδη των εγγράφων που δέχονται. Και γενικά ότι guides εχω διαβάσει το ίδιο λένε. Btw δέχεται μπλε ταυτότητα? Αν τυχόν έχεις revolut μπορείς να κατεβάσεις από εκεί κάποιο statement στα αγγλικά και να το χρησιμοποιήσεις στην IBKR, εγώ έτσι το έκανα. 2
panagiotis54 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) η vanguard κατεβασε το ter για το vwce απο 0,22% σε 0,19% οχι στο vuaa... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από panagiotis54 3
spH3RiCal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 1 hour ago, Grim Ripper said: Αν τυχόν έχεις revolut μπορείς να κατεβάσεις από εκεί κάποιο statement στα αγγλικά και να το χρησιμοποιήσεις στην IBKR, εγώ έτσι το έκανα. Ωραιος, δε το σκεφτηκα. Δεν υπαρχει πρόβλημα αν μεταφέρω τα λεφτά από άλλη τράπεζα (ελληνική) ομως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα