Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/10/2025 στις 10:31 ΠΜ, gpapadakis είπε

Το μεγαλύτερο κραχ ειναι όσων εμειναν εκτος αγορών τα τελευταία 10 χρόνια και γενικά όσων τα λεφτά τους τα έφαγε ο πληθωρισμός. Δλδ -30% απώλεια από τον πληθωρισμό + άλλο ένα -50-200% από απωλεια αποδοσεων. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Για ανοιγμα λογαριασμου στην IBKR τα έγγραφα αποδειξης διεύθυνσης κατοικιας πρέπει να είναι μετεφρασμένα?

Thnx

Δημοσ.
7 ώρες πριν, csontheline είπε

Αλλιώς, είναι ήδη εξαιρετικές επιλογές τα ETFs που προτείνονται εδώ μέσα ή κάποιο πιο στοχευμένο (πχ εγώ έχω το QDVE και ακολουθώ το εβδομαδιαίο dca της Revolut και σκέφτομαι να το γυρίσω σε ημερήσιο (με το ίδιο μηνιαίο ποσό)).

35% του κεφαλαιου μου B)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spH3RiCal είπε

Καλησπέρα,

Για ανοιγμα λογαριασμου στην IBKR τα έγγραφα αποδειξης διεύθυνσης κατοικιας πρέπει να είναι μετεφρασμένα?

Thnx

Δεν ζήτησε κάτι για την κατοικία, μόνο την ταυτότητα.

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, csontheline said:

Ξέρεις πόσες τέτοιες υπάρχουν;

δεν αμφισβητω καθολου ολα τα υπολοιπα που λες...καθε αλλο συμφωνω κιολας, και εχω και παραδειγματα απο τον εαυτο μου που απλα ενισχυουν τα λεγομενα σου.
αλλα ταυτοχρονα ετσι για το τζαμοτο....μονο 1 εταιρεια εκανε πανω +6500% σε ενα χρονο 😛 

222222.PNG.2cc49254e18f32e05a6169ce4705b49a.PNG

Δημοσ.
1 hour ago, panagiotis54 said:

δεν αμφισβητω καθολου ολα τα υπολοιπα που λες...καθε αλλο συμφωνω κιολας, και εχω και παραδειγματα απο τον εαυτο μου που απλα ενισχυουν τα λεγομενα σου.
αλλα ταυτοχρονα ετσι για το τζαμοτο....μονο 1 εταιρεια εκανε πανω +6500% σε ενα χρονο 😛 

222222.PNG.2cc49254e18f32e05a6169ce4705b49a.PNG

Εξαιρετικός. 

Εσύ Κούβα, εγώ μόνο κουβά. 

Δημοσ.
2 hours ago, Silverage said:

Δεν ζήτησε κάτι για την κατοικία, μόνο την ταυτότητα.

Όντως? Στο site τους γράφει οτι χρειάζεται +τα είδη των εγγράφων που δέχονται.  Και γενικά ότι guides εχω διαβάσει το ίδιο λένε.

Btw δέχεται μπλε ταυτότητα? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, spH3RiCal είπε

Καλησπέρα,

Thnx

Εγώ ελληνικά έστειλα και τα δέχτηκαν. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, spH3RiCal είπε

Όντως? Στο site τους γράφει οτι χρειάζεται +τα είδη των εγγράφων που δέχονται.  Και γενικά ότι guides εχω διαβάσει το ίδιο λένε.

Ναι, για την ακρίβεια έστειλα το δίπλωμα γιατί δεν είχα βγάλει ακόμα την καινούρια ταυτότητα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, spH3RiCal είπε

Αν τυχόν έχεις revolut μπορείς να κατεβάσεις από εκεί κάποιο statement στα αγγλικά και να το χρησιμοποιήσεις στην IBKR, εγώ έτσι το έκανα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, Grim Ripper said:

Αν τυχόν έχεις revolut μπορείς να κατεβάσεις από εκεί κάποιο statement στα αγγλικά και να το χρησιμοποιήσεις στην IBKR, εγώ έτσι το έκανα. 

Ωραιος, δε το σκεφτηκα.

Δεν υπαρχει πρόβλημα αν μεταφέρω τα λεφτά από άλλη τράπεζα (ελληνική) ομως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...