prometheas Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Δεν ειναι τόσο απλό. Για να ζητήσεις συμψηφισμό φόρου από EU ή (ακόμα χειρότερα) US Stocks dividend gains η εφορία ενδέχεται να ζητήσει μεταφρασμένo (επισημα, οχι από το google) statement από τον broker σου που να φαίνεται καθαρά οτι εχει παρακρατηθεί ο φόρος που ζητάει ο IRS ή η αντίστοιχη φορολογική αρχή στην Ευρώπη αν πρόκειται για EU Stocks Τα Αγγλικά (που ειναι επισημη γλώσσα της ΕΕ) δεν υπαρχουν για το ΚΕΦΟΔΕ Ελλάδα 2-0 Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω εξαιρετικό άρθρο που τα εχει όλα https://ourwallet.gr/pos-forologountai-ependyseis/#foreign Επεξ/σία 26 Ιουνίου από prometheas 1 1
Fan Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Στις 25/6/2025 στις 4:36 ΜΜ, Doubt είπε Fun fact 5000 $ US θέλει για να παίρνεις τόκους, είχα κάπου 4600€ και κάτι παρκαρισμένα και με την πτώση του δολαρίου έπιασα το όριο χωρίς να συμπληρώσω τίποτα. Έχει βάλει και 5€ χρέωση ανάληψης που δεν υπήρχε παλιά, αλλά το επιτόκιο που δίνει όντως δεν το βρίσκεις αλλού με τίποτα. Βλέπω ότι δίνει 10% για USDC, είναι πολύ καλό για τη την περίοδο. Υπάρχουν τίποτα ψιλά γράμματα όμως, όπως να έχεις native token για να πάρεις αυτό το ποσοστό; Μου φαίνεται καλή επιλογή.
Titos301 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) τι γνωμη εχετε για το νεο 7-ετες της aegean ;; γυρω στο 3% αναμενουν με φορο 15% https://www.moneyonline.gr/news/sti-diathesi-tou-kinou-o-neos-titlos-me-stathero-epitokio-3te-gia-7-chronia-ke-tous-tokous-kathe-eksamino/ Αναφορά σε κείμενο Η Αεροπορία Αιγαίου έχει ήδη ενεργό εταιρικό ομόλογο αξίας 200 εκατ. ευρώ, το οποίο εκδόθηκε το 2019, λήγει στις 12 Μαρτίου του 2026, φέρει σταθερό ετήσιο επιτόκιο 3,60% και δεν διαθέτει ρήτρα πρόωρης αποπληρωμής. Επεξ/σία 26 Ιουνίου από Titos301
andreaspap Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ο φόρος σε ότι αφορά τα εταιρικά ομόλογα (όπως αυτό της AEGEAN) έχει πλέον πέσει στο 5%. Δυστυχώς το επιτόκιο θα είναι σχετικά χαμηλό (πέριξ του 3%). Και πάλι βέβαια πολύ καλύτερο από αυτό των τραπεζών. Επεξ/σία 26 Ιουνίου από andreaspap
nikonik Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Titos301 είπε τι γνωμη εχετε για το νεο 7-ετες της aegean ;; γυρω στο 3% αναμενουν με φορο 15% https://www.moneyonline.gr/news/sti-diathesi-tou-kinou-o-neos-titlos-me-stathero-epitokio-3te-gia-7-chronia-ke-tous-tokous-kathe-eksamino/ Αν σκεφτείς ότι το προηγούμενο βγήκε το 2019 που τα επιτόκια ήταν αρνητικά και ήταν 3,6%, αν αυτό βγει στο 3% μάλλον ψάχνουν για μ@@@@. Πάρε κρατικά Ρουμανία με 5%
Doubt Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Αγόρασα δολάρια, ξανα-αγόρασα δολάρια, ματα-ξανα-αγόρασα δολάρια.. Κάθε φορά παίρνω και περισσότερα για τα € που δίνω.. αλλά που θα πάει αυτή η ιστορία; Θα βγάλουμε τίποτα ή θα τα κάνει κουρέλια ο "πρόεδρος"?
vagos789 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου μονο στο χρηματιστηριο εχει αποδοσεις με τον προεδρο,θα αλλαξει τη FED και θα τους βαλει να χαμηλωσουν τα επιτοκια
Fan Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 22 ώρες πριν, Doubt είπε Αγόρασα δολάρια, ξανα-αγόρασα δολάρια, ματα-ξανα-αγόρασα δολάρια.. Κάθε φορά παίρνω και περισσότερα για τα € που δίνω.. αλλά που θα πάει αυτή η ιστορία; Θα βγάλουμε τίποτα ή θα τα κάνει κουρέλια ο "πρόεδρος"? Ελπίζω μόνο να μην τα έχεις και κάθονται, γιατί μπορεί να πέφτει συνέχεια το δολάριο, αλλά οι αποδόσεις που βρίσκεις είναι εξωφρενικές σε σχέση με το ευρώ.
Doubt Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Fan είπε Ελπίζω μόνο να μην τα έχεις και κάθονται, γιατί μπορεί να πέφτει συνέχεια το δολάριο, αλλά οι αποδόσεις που βρίσκεις είναι εξωφρενικές σε σχέση με το ευρώ. Όχι, δεν κάθονται χωρίς να τοκίζονται αλλά και πάλι, μια ανησυχία την έχω.
Fan Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε Όχι, δεν κάθονται χωρίς να τοκίζονται αλλά και πάλι, μια ανησυχία την έχω. Γιατί έχεις ανησυχία; Μία λογική διακύμανση του δολαρίου είναι από το 1,10 έως το 1,20, όπως φαίνεται τα τελευταία χρόνια. Έχει βγει και έξω από αυτά τα όρια, αλλά διορθώθηκε και πάλι, οπότε με ένα επιτόκιο πάνω του 4% είσαι μία χαρά.
Doubt Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Fan είπε λογική διακύμανση Η διακύμανση μπορεί να είναι λογική.. άλλα πράγματα δεν είναι λογικά.. τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς το ποσό που έκανα δολάρια είναι μικρό σχετικά.
Gatoskylo8 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Revolut δεν αξίζει πλέον, από εκεί που ήταν στο 4% μου το έχει ρίξει 1 και κάτι. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Να τα ρίξω και να τοκίζονται και όποτε θέλω να τα τραβήξω;
Tsino Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 minute ago, Gatoskylo8 said: Revolut δεν αξίζει πλέον, από εκεί που ήταν στο 4% μου το έχει ρίξει 1 και κάτι. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Να τα ρίξω και να τοκίζονται και όποτε θέλω να τα τραβήξω; T212 1
simaras Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 46 minutes ago, Gatoskylo8 said: Revolut δεν αξίζει πλέον, από εκεί που ήταν στο 4% μου το έχει ρίξει 1 και κάτι. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Να τα ρίξω και να τοκίζονται και όποτε θέλω να τα τραβήξω; Trading 212 , 2.2% αν θυμαμαι καλα. 1
Titos301 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 50 λεπτά πριν, simaras είπε Trading 212 , 2.2% αν θυμαμαι καλα. αξιοπιστια t212?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα