Doubt Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ 1 ώρα πριν, Justelene235 είπε τους ερχεται ενα ενημερωτικο σπιτι. Απλα σκεφτομουν να το κανω μη χαθουν Το ενημερωτικό θα έχει φαντάζομαι και κάποια στοιχεία επικοινωνίας/εξυπηρέτησης. Δες τουλάχιστον αν μπορείς να μπεις σαν συνδικαιούχος. 54 λεπτά πριν, vagos789 είπε εχω δει τετοιες μετοχες,η αξια τους ειναι πλεον πολλαπλασια καθοτι ειχαν αγοραστει σε δρχ και σημερα εκφραζονται σε ευρω Εδώ το γράφημα λέει άλλα. Τέλος πάντων, αφού υπάρχει ενημέρωση ΟΚ. https://www.capital.gr/finance/chart/history/ΠΕΙΡ/?symbols=ΠΕΙΡ&type=history&interval=all
Fan Δημοσ. Πέμπτη στις 04:21 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:21 μμ 1 ώρα πριν, vagos789 είπε εχω δει τετοιες μετοχες,η αξια τους ειναι πλεον πολλαπλασια καθοτι ειχαν αγοραστει σε δρχ και σημερα εκφραζονται σε ευρω Προφανώς δεν αναφέρεσαι σε μετοχές ελληνικών τραπεζών, γιατί με τα reverse split και τις ΑΜΚ που έγιναν τα τελευταία χρόνια, όποιος είχε βάλει 1.000 ευρώ το 1999 τώρα θα έχει το πολύ 1-2 ευρώ. Τουλάχιστον σώθηκαν οι τράπεζες και ευτυχώς οι άνθρωποι που δεν πλήρωναν τα στεγαστικά τους δεν έχασαν την περιουσία τους. 1
NikosKallithea Δημοσ. Πέμπτη στις 06:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:32 μμ Τα ενημερωτικά λενε και αξία χαρτοφυκακιου αν υπάρχει, και εγω πιστευω οτι αυτες εχουν εξαϋλωθεί.
epp Δημοσ. Πέμπτη στις 07:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:05 μμ 4 hours ago, vagos789 said: εχω δει τετοιες μετοχες,η αξια τους ειναι πλεον πολλαπλασια καθοτι ειχαν αγοραστει σε δρχ και σημερα εκφραζονται σε ευρω Φιλε εχουν γίνει τόσα reverse splits και ΑΜΚ που η αξια τους παιζει να ειναι 2 ευρω.
vagos789 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:42 πμ Σωστα δεν ειναι ολες οι μετοχες ιδιες,για αυτες που ειχα δει εγω πχ Τερνα υπηρχαν κερδη και μεγαλα
Fan Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Σκέφτομαι να κάνω μία αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου μου και να μειώσω αρκετά όσα έχω σε διαθέσιμα σε T212 και έντοκα. Έχω αρχίσει και καλοβλέπω κάποια ομόλογα ευρωπαϊκών εταιριών με καλό κουπόνι μερίσματος, αλλά δεν ξέρω το μέγεθος του ρίσκου. Έχει κάποιος στο χαρτοφυλάκιό του εταιρικά ομόλογα με κουπόνι πάνω από 7%; 2
hamer Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Στην Ελλαδα για ανοιγμα λογαριασμου για etf για μακροχρονια επένδυση καθε μηνα απο λιγα. Σε ποιον broker μπορούμε να εχουμε καταλληλη φορολογικη ενημερωση για την δήλωση και ποθεν εσχες? Τα etf να κοιταξω να ειναι usits για αφορολογητα? Νομιζω παω προς t212 ή degiro αλλα επειδη ειναι πιο ακριβες οι συναλλαγες με degiro παω προς τ212. Παρακαλω Τι αλλο να προσέξω? Καμια τελικη συμβουλή?
Tsino Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 hour ago, hamer said: Στην Ελλαδα για ανοιγμα λογαριασμου για etf για μακροχρονια επένδυση καθε μηνα απο λιγα. Σε ποιον broker μπορούμε να εχουμε καταλληλη φορολογικη ενημερωση για την δήλωση και ποθεν εσχες? Τα etf να κοιταξω να ειναι usits για αφορολογητα? Νομιζω παω προς t212 ή degiro αλλα επειδη ειναι πιο ακριβες οι συναλλαγες με degiro παω προς τ212. Παρακαλω Τι αλλο να προσέξω? Καμια τελικη συμβουλή? Να είναι ucits Accumulative (επανεπένδυση των μερισμάτων) και σε ευρώ ( να αποφύγεις τα κόστη αλλαγής νομισματος) Έχεις αποφασίσει κάποιο ETF?
ioakim100 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 ώρες πριν, hamer είπε Στην Ελλαδα για ανοιγμα λογαριασμου για etf για μακροχρονια επένδυση καθε μηνα απο λιγα. Σε ποιον broker μπορούμε να εχουμε καταλληλη φορολογικη ενημερωση για την δήλωση και ποθεν εσχες? Τα etf να κοιταξω να ειναι usits για αφορολογητα? Νομιζω παω προς t212 ή degiro αλλα επειδη ειναι πιο ακριβες οι συναλλαγες με degiro παω προς τ212. Παρακαλω Τι αλλο να προσέξω? Καμια τελικη συμβουλή? Όσο για αυτό από ότι διάβασα η t212 έχει ασφάλεια μέχρι 20.000 ευρώ σε περίπτωση που γίνει κάτι με την εφαρμογή. Επειδή μιλάμε για αρκετά χρόνια επενδύσεων που θα περάσουν τα 20.000. Υπάρχει κίνδυνος ? Και σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε χρησιμοποιούμε και 2η ή 3η εφαρμογή ? (πχ degiro) ??
Tsino Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες αν δεν ειναι τράπεζα, σε όλες η εγγύηση ειναι μέχρι 20Κ . Οπότε το μοιράζεις
ioakim100 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Tsino είπε αν δεν ειναι τράπεζα, σε όλες η εγγύηση ειναι μέχρι 20Κ . Οπότε το μοιράζεις Κατάλαβα μετά την t212 ποια είναι εξίσου καλή για αγορές etfs κυρίως VWCE ή WEBN ? και να είναι και εύκολη με τα φορολογικά χαρτιά ? Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από ioakim100
ioakim100 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Τώρα διάβασα ότι στην ουσία οι τίτλοι τον Etfs σου ανήκουν. Δηλαδή είναι στο όνομα του καθενός οπότε και αν χρεοκοπήσει η t212 δεν σε ενδιαφέρει πόσα λεφτά έχεις επένδυση σε ETFs έτσι και αλλιώς είναι στο όνομα σου και μπορείς να τη διαχειριστείς. Και τα 20.000 προστασία είναι για cash χρήματα που έχεις μέσα στην εφαρμογή. Ισχύει αυτό ?
Neptu Δημοσ. πριν από 3 λεπτά Δημοσ. πριν από 3 λεπτά Δε θυμάμαι όταν άνοιξα τον λογαριασμό στη nexo τι στοιχεία είχα δώσει κι αν είχα δώσει ΑΦΜ. Ανοιγω σήμερα την εφαρμογή και μου πετάει ειδοποίηση να συμπληρώσω κάποια στοιχεία. Ανάμεσα στα άλλα ήταν και το ΑΦΜ. Αρχίζουν σιγά σιγά να μας φακελώνουν όλοι ε ή τα είχα δώσει τα στοιχεία και δε το θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα