prometheas Δημοσ. Πέμπτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:56 μμ https://wealthyhood.com/el-gr/ Καλώς τα τα παιδιά.. Εμαθαν οτι εχουμε ανάπτυξη ( .... ) κσι πλάκωσε κόσμος... 1
Neptu Δημοσ. Πέμπτη στις 08:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:58 μμ 4 ώρες πριν, prometheas είπε https://wealthyhood.com/el-gr/ Καλώς τα τα παιδιά.. Εμαθαν οτι εχουμε ανάπτυξη ( .... ) κσι πλάκωσε κόσμος... τι ρόλο βαράνε αυτοί; διότι διακρίνω μια ειρωνία
panitos Δημοσ. χθες στις 11:19 πμ Δημοσ. χθες στις 11:19 πμ Στις 20/8/2025 στις 9:07 ΠΜ, Mitskp είπε Το σωστό είναι να το δείτε σαν αποταμίευση κ όχι σαν επένδυση, οι περισσότεροι εδώ, όπως κ εγώ έχουμε ελλείπεις γνώσεις κ δεν υπάρχει λόγος να το παίξεις ούτε έξυπνος ούτε να πάρεις θάρρος με μια πρόσκαιρη άνοδο, το πιο λογικό, κ αυτό που κάνουν οι περισσότεροι είναι να βάζουν αυτά που περισσεύουν, οπότε περισσεύουν, είτε σε world etf είτε στον sp500. Όλα τ άλλα είναι ρίσκο κ έχουν μεγάλες αυξομειώσεις που θέλει βαθιά τσέπη, μην ακούτε τον κάθε παπατζη wannabe Buffet του YouTube, χάνετε τον χρόνο σας. Προσωπική μου γνώμη είναι, βάζετε ένα ποσό οπότε μπορείτε σε έναν μεγάλο δείκτη κ μην ασχολείστε άλλο, έχετε κ άλλα σοβαρότερα πράγματα να κάνετε από το ψάχνετε την επόμενη νβιντια, δεν θα την βρείτε εσείς Επειδη αυτης της αποψης ειμαι και γω, για εναν αρχαριο που θελει καταρχην να μην εχει αποταμιευσεις σε ελληνικη τραπεζα (που ουσιαστικα ειναι τιποτα )τι θα προτεινατε ;Εχω διαβασει για revolut για freedom 24 αλλοι λενε καλα λογια αλλοι ''μακρια'' .Δηλαδη αν θελω να μεταφερω αποταμιευσεις πχ 5κ ειναι καλη επιλογη η revolut που μπορεις να την χρησιμοποιησεις και ελλαδα σε περιπτωση αναγκης και να βαλεις μια μικρη επενδυση πχ sfp 500 οπως λεει και ο φιλος απο πανω ή κατι αλλο; 1
Tsino Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ Δημοσ. χθες στις 11:20 πμ 1 minute ago, panitos said: Επειδη αυτης της αποψης ειμαι και γω, για εναν αρχαριο που θελει καταρχην να μην εχει αποταμιευσεις σε ελληνικη τραπεζα (που ουσιαστικα ειναι τιποτα )τι θα προτεινατε ;Εχω διαβασει για revolut για freedom 24 αλλοι λενε καλα λογια αλλοι ''μακρια'' .Δηλαδη αν θελω να μεταφερω αποταμιευσεις πχ 5κ ειναι καλη επιλογη η revolut που μπορεις να την χρησιμοποιησεις και ελλαδα σε περιπτωση αναγκης και να βαλεις μια μικρη επενδυση πχ sfp 500 οπως λεει και ο φιλος απο πανω ή κατι αλλο; Μια χαρά είναι η Revolut για αυτό που λες. 2
prometheas Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Neptu είπε τι ρόλο βαράνε αυτοί; διότι διακρίνω μια ειρωνία Θα δείξει. Είναι νωρίς ακόμα. Πάντως το κανάλι τους στο Youtube εχει ωραία και στοχευμένα videos σχετικά με το αντικείμενο. Εχουν λάβει και επίσημη άδεια λειτουργίας από την Ελληνική επιτροπή κεφαλαιαγοράς Καμμία ειρωνεία. από πλευράς μου.. 4 ώρες πριν, Tsino είπε Μια χαρά είναι η Revolut για αυτό που λες. Συμφωνώ.. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από prometheas
The_Judas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, prometheas είπε https://wealthyhood.com/el-gr/ Καλώς τα τα παιδιά.. Εμαθαν οτι εχουμε ανάπτυξη ( .... ) κσι πλάκωσε κόσμος... αξιοπρεπης περιπτωση, μονο αρνητικό η προμηθεια μετατροπής συναλλάγματος κατά τ αλλα οκ. Θα εχει και αυτοματα λογιστικα αφού ειναι από Ελλαδα. Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από The_Judas
prometheas Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) Εχω early access μέσω γνωστου. Ωραιο περιβάλλον αλλά με αρκετές ελλείψεις ακομα. Ελληνικά ειναι στο πλάνο να μπούν σαν γλώσσα στο UI αλλά και για statements/reports / tax κλπ (προς το παρόν δεν εχει) . Δεν εχει γινει ακομα επισημο launch οπότε θελει υπομονή. Αν κάποιος θελει να το δοκιμάσει ας μου πει να του στειλω invite για να παρακάμψει την λιστα αναμονής Εχει και το γνωστό refer πολλών brokers ..με κατάθεση 100 Ευρώ σου δινουν μια μετοχή αξίας μέχρι 200 Ευρώ. Σε εμένα εκατσε καλά.. πήρα μισό τεμάχιο Nvidia.. Προφανώς δεν θα αφήσω την IBKR αλλά αν στο μέλλον δω σοβαρές βελτιώσεις μπορεί να κρατήσω ενα μικρό χαρτοφυλάκιο και εδω Μεγάλο + το customer care από Ελληνική ομάδα (στα Ελληνικα). Ελπιζω να παραμείνει έτσι... Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από prometheas
Mitskp Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 8 ώρες πριν, panitos είπε Επειδη αυτης της αποψης ειμαι και γω, για εναν αρχαριο που θελει καταρχην να μην εχει αποταμιευσεις σε ελληνικη τραπεζα (που ουσιαστικα ειναι τιποτα )τι θα προτεινατε ;Εχω διαβασει για revolut για freedom 24 αλλοι λενε καλα λογια αλλοι ''μακρια'' .Δηλαδη αν θελω να μεταφερω αποταμιευσεις πχ 5κ ειναι καλη επιλογη η revolut που μπορεις να την χρησιμοποιησεις και ελλαδα σε περιπτωση αναγκης και να βαλεις μια μικρη επενδυση πχ sfp 500 οπως λεει και ο φιλος απο πανω ή κατι αλλο; Ή ρεβολουτ είναι εξαιρετική επιλογή όχι μόνο για έναν αρχάριο αλλά κ για μόνιμη χρήση, είναι αξιόπιστη κ έχει πολύ εύκολο μενου, να ξεκινήσεις μ αυτήν και να μείνεις σε αυτήν, εκτός των άλλων, σου βγάζει και χρεωστική κάρτα και είναι εξοικειωμένη με το ελληνικό κοινό. Στο δωρεάν πρόγραμμα έχεις μια συναλλαγη το μήνα χωρίς προμήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα