KosStam86 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:10 μμ (επεξεργασμένο) καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας για οποιον ξερει και θελει να βοηθησει... εκανα λογαριασμο στην degiro, εχω βαλει χρηματα φανηκαν στον λογαριασμο και προσπαθω να αγορασω ενα απο τα 2 πιο γνωστα ETF vanguard sp500 usits acc και μου βγαζει μηνυμα Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς διαπραγμάτευση. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κανονιστικούς λόγους, στο τρέχον προφίλ σας ή σε εσωτερική απόφαση. εχω στειλει email για οποιον σχολιασει απο το πρωι αλλα απαντηση δεν εχω παρει.. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:12 μμ από KosStam86
Silverage Δημοσ. Πέμπτη στις 10:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:22 μμ Μήπως έχει τίποτα ρυθμίσεις για το ποιές κατηγορίες σε αφήνει να αγοράσεις; Η interactive brokers δεν με άφηνε να αγοράσω ETC και έπρεπε να ενεργοποιήσω κάποια επιλογή αν θυμάμαι καλά. 1
KosStam86 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:29 μμ (επεξεργασμένο) Σύνθετα ETCs ειναι απενεργοποιημενο και μου ζηταει να κανω ενα τεστ καταληλοτητας... το vanguard sp500 acc ειναι συνθετο ETC? συγνωμη που ρωταω προσπαθω να αντιληφθω καλυτερα μερικα πραγματα και ειμαι αρχαριος το προφιλ μου ειναι basic εχω ηδη κανει ενα τεστ καταληλοτητας και ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη για προσβαση σε ETFs Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:30 μμ από KosStam86
Silverage Δημοσ. Πέμπτη στις 10:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:31 μμ Μόλις τώρα, KosStam86 είπε Σύνθετα ETCs ειναι απενεργοποιημενο και μου ζηταει να κανω ενα τεστ καταληλοτητας... το vanguard sp500 acc ειναι συνθετο ETC? συγνωμη που ρωταω προσπαθω να αντιληφθω καλυτερα μερικα πραγματα και ειμαι αρχαριος ETF είναι, το ETC είναι για χρυσό, ασήμι και τέτοια. Βάλε αν θες φωτο με τις επιλογές γιατί δεν γνωρίζω απο degiro.
KosStam86 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:35 μμ το vanguard sp500 acc ειναι μηπως ETF υψηλου κινδυνου? κι πρεπει να το ενεργοποιησω? ή ETF με μοχλευση?
Silverage Δημοσ. Πέμπτη στις 10:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:39 μμ Διαβάζω ότι η ελληνική Degiro δεν αφήνει να αγοράσεις VUAA, VWCE, VUSA. https://moneyminority.com/priips-etf-problem/ Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά ίσως γι'αυτό να μην σε αφήνει. 2
KosStam86 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 μμ Σε ευχαριστώ πολύ βοήθησες πάρα πολύ . Οπότε πρέπει να κάνω ανάληψη των χρημάτων πίσω και να δημιουργήσω λογαριασμό σε άλλη πλατφόρμα . Πια μου προτείνεις με χαμηλές προμήθειες όσον αφορά τον vanguard sp500 vuaa acc να βάζω μια φορά τον μήνα 100-200 ευρώ επίσης να αποφύγω πάλι το ίδιο πρόβλημα που να επιτρέπουν να επενδύσεις σε αυτά τα etf αν ξέρεις εννοείτε και πάλι σε ευχαριστώ
KosStam86 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:32 μμ 4 λεπτά πριν, kstgr είπε καλυτερα I500 αντι για VUAA Τι εννοείς ; 🙄 και πάλι συγνώμη . Νιώθω ότι πρέπει να ζητάω συγνώμη συνέχεια γιατί δε καταλαβαίνω 🤞 είμαι αρχάριος όπως καταλαβαίνεις
kstgr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:40 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, KosStam86 είπε Τι εννοείς ; 🙄 και πάλι συγνώμη . Νιώθω ότι πρέπει να ζητάω συγνώμη συνέχεια γιατί δε καταλαβαίνω 🤞 είμαι αρχάριος όπως καταλαβαίνεις https://www.justetf.com/en/etf-profile.html?isin=IE00BMTX1Y45 εχει πιο χαμηλο TER 0.05% p.a. απο το VUAA και προσφατα πηρε το ματι μου συγκριση αποδοσης ολων των S&P 500 ETF και αν θυμαμαι καλα ηταν στην κορυφη πολυ πιο πανω απο το VUAA σε αποδοση https://www.justetf.com/en/how-to/sp-500-etfs.html Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:43 μμ από kstgr
kotsonatos04 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:51 μμ 16 λεπτά πριν, KosStam86 είπε Τι εννοείς ; 🙄 και πάλι συγνώμη . Νιώθω ότι πρέπει να ζητάω συγνώμη συνέχεια γιατί δε καταλαβαίνω 🤞 είμαι αρχάριος όπως καταλαβαίνεις Δεν απευθύνεσαι σε μια χρηματιστηριακή καλύτερα; Χωρίς ίχνος ειρωνίας από μέρους μου.
KosStam86 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:58 μμ 6 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε Δεν απευθύνεσαι σε μια χρηματιστηριακή καλύτερα; Χωρίς ίχνος ειρωνίας από μέρους μου. Χωρίς καμία ειρωνία και από την μεριά μου τότε να σου απαντήσω ότι αναιρείτε ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ 😀 υγεία και χαρά εύχομαι !
snot Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 πμ 48 minutes ago, KosStam86 said: Σε ευχαριστώ πολύ βοήθησες πάρα πολύ . Οπότε πρέπει να κάνω ανάληψη των χρημάτων πίσω και να δημιουργήσω λογαριασμό σε άλλη πλατφόρμα . Πια μου προτείνεις με χαμηλές προμήθειες όσον αφορά τον vanguard sp500 vuaa acc να βάζω μια φορά τον μήνα 100-200 ευρώ επίσης να αποφύγω πάλι το ίδιο πρόβλημα που να επιτρέπουν να επενδύσεις σε αυτά τα etf αν ξέρεις εννοείτε και πάλι σε ευχαριστώ Degiro Ιρλανδίας έχω διαβάσει πως σε αφήνει να αγοράσεις etf χωρίς ελληνικό kid όπως και η revolut. Προσωπικά χρησιμοποιώ interactive brokers 1
NT1G Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:07 πμ 26 λεπτά πριν, kstgr είπε https://www.justetf.com/en/etf-profile.html?isin=IE00BMTX1Y45 εχει πιο χαμηλο TER 0.05% p.a. απο το VUAA και προσφατα πηρε το ματι μου συγκριση αποδοσης ολων των S&P 500 ETF και αν θυμαμαι καλα ηταν στην κορυφη πολυ πιο πανω απο το VUAA σε αποδοση https://www.justetf.com/en/how-to/sp-500-etfs.html Αυτό είναι swap που δεν είμαι σίγουρος τι είναι. Το αντίστοιχο του vuaa από το ishares είναι το sxr8.
Tsino Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:02 πμ 9 hours ago, KosStam86 said: Σε ευχαριστώ πολύ βοήθησες πάρα πολύ . Οπότε πρέπει να κάνω ανάληψη των χρημάτων πίσω και να δημιουργήσω λογαριασμό σε άλλη πλατφόρμα . Πια μου προτείνεις με χαμηλές προμήθειες όσον αφορά τον vanguard sp500 vuaa acc να βάζω μια φορά τον μήνα 100-200 ευρώ επίσης να αποφύγω πάλι το ίδιο πρόβλημα που να επιτρέπουν να επενδύσεις σε αυτά τα etf αν ξέρεις εννοείτε και πάλι σε ευχαριστώ Trading212, Πανεύκολο UI, χαμηλές προμήθειες. https://moneyminority.com/trading212-guide Πολύ ευχαριστημένος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα