Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψήνομαι για καμιά 10αριά ethereum τώρα που έπεσε πάλι, παλιότερα είχα βγάλει 2.5 χιλιάρικά κερδος αλλά τώρα πάμε για διπλασιασμό τιμών μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με τον τραμπάκουλα.

Επεξ/σία από JcD
  • Like 1
Δημοσ.

Απο τις ελληνικές τράπεζες αξίζει καθόλου για τις πλατφόρμες trading? eurobank πειραιώς φάση? Μου κάθεται καλύτερα να χρησιμοποιήσω μια τέτοια για εναν λογαριασμό που θέλω να βάζω για μια 15ετία+ χρήματα. Έχετε γνώμη?

Δημοσ.

Ο μαρινακης πήρε καμία 50αρια sxr8 σήμερα. Πληροφοριακά το λέω δεν του κάνω διαφήμιση. 

Δημοσ.
5 hours ago, logokrimenos said:

Απο τις ελληνικές τράπεζες αξίζει καθόλου για τις πλατφόρμες trading? eurobank πειραιώς φάση? Μου κάθεται καλύτερα να χρησιμοποιήσω μια τέτοια για εναν λογαριασμό που θέλω να βάζω για μια 15ετία+ χρήματα. Έχετε γνώμη?

Eurobank trader πολύ ωραία πλατφόρμα και η προμήθεια τους για κάθε συναλλαγή κάτω των 3000€ είναι 30€. Εάν η συναλλαγή σου είναι άνω των 3000€, είναι δωρεάν. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, leonidas_fs said:

Eurobank trader πολύ ωραία πλατφόρμα και η προμήθεια τους για κάθε συναλλαγή κάτω των 3000€ είναι 30€. Εάν η συναλλαγή σου είναι άνω των 3000€, είναι δωρεάν. 

Δοκίμασε να πάρεις ένα ETF, πχ vanguard. Ζητάει 100 ευρώ ανά συναλλαγή για προμήθεια.

• Confused 1
Δημοσ.
23 minutes ago, alxandros_gr said:

Δοκίμασε να πάρεις ένα ETF, πχ vanguard. Ζητάει 100 ευρώ ανά συναλλαγή για προμήθεια.

Τι 100€ ρε μπρο? Δηλαδή θα βαζω 200 και τα 100 θα τα τσιμπανε? Απίστευτο 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 minutes ago, logokrimenos said:

Τι 100€ ρε μπρο? Δηλαδή θα βαζω 200 και τα 100 θα τα τσιμπανε? Απίστευτο 

Επειδή είχαν ξαναρωτησει πριν λίγο καιρό για την Eurobank trader, είχα βάλει screenshot από την εφαρμογή 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/825342-γιατι-να-τα-εχω-να-καθονται/#findComment-60655458

Επεξ/σία από alxandros_gr
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alxandros_gr είπε

Επειδή είχαν ξαναρωτησει πριν λίγο καιρό για την Eurobank trader, είχα βάλει screenshot από την εφαρμογή 

https://www.insomnia.gr/forums/topic/825342-γιατι-να-τα-εχω-να-καθονται/#findComment-60655458

Αυτό τελικά σίγουρα δεν είναι τρολλ;

Γιατί αν δεν είναι, αυτό που πίνουν πρέπει να είναι πολύ καλό

Δημοσ.

Προφανώς κάτι λάθος έγινε ή έκανες μιας και η προμήθεια είναι 30$ εδώ και πολλά χρόνια που είμαι εκεί. 

14 hours ago, alxandros_gr said:

IMG_1761.jpeg

• Sad 1
Δημοσ.

Ακόμα και 30$, είναι ακραία προμήθεια όταν η Revolut παίζει μπάλα με δωρεάν τις πρώτες 3 συναλλαγές του μήνα και κάτι ψιλά για τις επόμενες...

Δημοσ.

Καλό θα ηταν οι ελληνικές χρηματιστηριακές να προσφέρουν αντιστοιχα προγραμματα μηνιαιας επενδυσης χωρίς προμηθειες, όπως κανουν οι πλατφόρμες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, afragorn είπε

Ακόμα και 30$, είναι ακραία προμήθεια όταν η Revolut παίζει μπάλα με δωρεάν τις πρώτες 3 συναλλαγές του μήνα και κάτι ψιλά για τις επόμενες...

και η revolut ακριβή είναι σε σχέση με άλλες χρηματιστηριακές.

Υπάρχει χώρος για ελληνική εταιρεία σε αυτό τον χώρο αλλά δυστυχώς κοιμούνται όρθιοι. Η viva θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια κίνηση.. αντιθέτως βάζει 10 ευρώ κόστος διατήρησης iban.

• Like 4
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...