JcD Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ψήνομαι για καμιά 10αριά ethereum τώρα που έπεσε πάλι, παλιότερα είχα βγάλει 2.5 χιλιάρικά κερδος αλλά τώρα πάμε για διπλασιασμό τιμών μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με τον τραμπάκουλα. Επεξ/σία 18 Απριλίου από JcD 1
logokrimenos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Απο τις ελληνικές τράπεζες αξίζει καθόλου για τις πλατφόρμες trading? eurobank πειραιώς φάση? Μου κάθεται καλύτερα να χρησιμοποιήσω μια τέτοια για εναν λογαριασμό που θέλω να βάζω για μια 15ετία+ χρήματα. Έχετε γνώμη?
JcD Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Ο μαρινακης πήρε καμία 50αρια sxr8 σήμερα. Πληροφοριακά το λέω δεν του κάνω διαφήμιση.
leonidas_fs Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 5 hours ago, logokrimenos said: Απο τις ελληνικές τράπεζες αξίζει καθόλου για τις πλατφόρμες trading? eurobank πειραιώς φάση? Μου κάθεται καλύτερα να χρησιμοποιήσω μια τέτοια για εναν λογαριασμό που θέλω να βάζω για μια 15ετία+ χρήματα. Έχετε γνώμη? Eurobank trader πολύ ωραία πλατφόρμα και η προμήθεια τους για κάθε συναλλαγή κάτω των 3000€ είναι 30€. Εάν η συναλλαγή σου είναι άνω των 3000€, είναι δωρεάν. 1
alxandros_gr Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 2 hours ago, leonidas_fs said: Eurobank trader πολύ ωραία πλατφόρμα και η προμήθεια τους για κάθε συναλλαγή κάτω των 3000€ είναι 30€. Εάν η συναλλαγή σου είναι άνω των 3000€, είναι δωρεάν. Δοκίμασε να πάρεις ένα ETF, πχ vanguard. Ζητάει 100 ευρώ ανά συναλλαγή για προμήθεια. 1
logokrimenos Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 23 minutes ago, alxandros_gr said: Δοκίμασε να πάρεις ένα ETF, πχ vanguard. Ζητάει 100 ευρώ ανά συναλλαγή για προμήθεια. Τι 100€ ρε μπρο? Δηλαδή θα βαζω 200 και τα 100 θα τα τσιμπανε? Απίστευτο 1
alxandros_gr Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, logokrimenos said: Τι 100€ ρε μπρο? Δηλαδή θα βαζω 200 και τα 100 θα τα τσιμπανε? Απίστευτο Επειδή είχαν ξαναρωτησει πριν λίγο καιρό για την Eurobank trader, είχα βάλει screenshot από την εφαρμογή https://www.insomnia.gr/forums/topic/825342-γιατι-να-τα-εχω-να-καθονται/#findComment-60655458 Επεξ/σία 23 Απριλίου από alxandros_gr 1
BLiTzER Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Η απάντηση είναι αυτόματα "όχι" σε οτιδήποτε ελληνικό. 5
Neptu Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, alxandros_gr είπε Επειδή είχαν ξαναρωτησει πριν λίγο καιρό για την Eurobank trader, είχα βάλει screenshot από την εφαρμογή https://www.insomnia.gr/forums/topic/825342-γιατι-να-τα-εχω-να-καθονται/#findComment-60655458 Αυτό τελικά σίγουρα δεν είναι τρολλ; Γιατί αν δεν είναι, αυτό που πίνουν πρέπει να είναι πολύ καλό
logokrimenos Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 5 hours ago, alxandros_gr said: Επειδή είχαν ξαναρωτησει πριν λίγο καιρό για την Eurobank trader, είχα βάλει screenshot από την εφαρμογή https://www.insomnia.gr/forums/topic/825342-γιατι-να-τα-εχω-να-καθονται/#findComment-60655458 ΑΚΡΑΙΟ 1
leonidas_fs Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Προφανώς κάτι λάθος έγινε ή έκανες μιας και η προμήθεια είναι 30$ εδώ και πολλά χρόνια που είμαι εκεί. 14 hours ago, alxandros_gr said: Επειδή είχαν ξαναρωτησει πριν λίγο καιρό για την Eurobank trader, είχα βάλει screenshot από την εφαρμογή https://www.insomnia.gr/forums/topic/825342-γιατι-να-τα-εχω-να-καθονται/#findComment-60655458 1
afragorn Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Ακόμα και 30$, είναι ακραία προμήθεια όταν η Revolut παίζει μπάλα με δωρεάν τις πρώτες 3 συναλλαγές του μήνα και κάτι ψιλά για τις επόμενες...
jimarass26 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Καλό θα ηταν οι ελληνικές χρηματιστηριακές να προσφέρουν αντιστοιχα προγραμματα μηνιαιας επενδυσης χωρίς προμηθειες, όπως κανουν οι πλατφόρμες.
The_Judas Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, afragorn είπε Ακόμα και 30$, είναι ακραία προμήθεια όταν η Revolut παίζει μπάλα με δωρεάν τις πρώτες 3 συναλλαγές του μήνα και κάτι ψιλά για τις επόμενες... και η revolut ακριβή είναι σε σχέση με άλλες χρηματιστηριακές. Υπάρχει χώρος για ελληνική εταιρεία σε αυτό τον χώρο αλλά δυστυχώς κοιμούνται όρθιοι. Η viva θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια κίνηση.. αντιθέτως βάζει 10 ευρώ κόστος διατήρησης iban. 4 2
thermaikos4 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου κατι τετοιο περιμενα απο την snappi αλλά δεν αναφερει πουθενα για επενδυτικες πραξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα