zoranb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Πώς μπορεί κανείς να στρογγυλοποιήσει την πίστωσή του (στα χρέη της πιστωτικής του) εάν έχει πληρώσει παραπάνω για την αποχρέωσή της; Π.χ. ας πούμε πως έχει πιστωτικό όριο €1000 και καταλάθος την ξεχρεώνει πληρώνοντας παραπάνω... ας πούμε κάνει το τελικό ποσό €1091,24... υπάρχει τρόπος τα €91,24 να τα μεταφέρει κάπου ώστε να γίνει το όριο €1000; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από zoranb
zoranb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Eννοείς να πάω στο ΑΤΜ κ να κάνω ανάληψη; Πώς γίνεται να σηκώσω €91,24; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από zoranb 1
christakos07 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Αγόρασε κάτι που κάνει 91.24 Μπορείς να τα κάνεις μεταφορά με χρήση της πιστωτικής σε paypal/revolut/payzy. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από christakos07 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μόλις πρόσεξα τίνος είναι το θέμα μετά φταίω εγώ. 38 λεπτά πριν, zoranb είπε Πώς μπορεί κανείς να στρογγυλοποιήσει την πίστωσή του (στα χρέη της πιστωτικής του) εάν έχει πληρώσει παραπάνω για την αποχρέωσή της; Π.χ. ας πούμε πως έχει πιστωτικό όριο €1000 και καταλάθος την ξεχρεώνει πληρώνοντας παραπάνω... ας πούμε κάνει το τελικό ποσό €1091,24... υπάρχει τρόπος τα €91,24 να τα μεταφέρει κάπου ώστε να γίνει το όριο €1000; Να πας να ψωνίσεις. Προβλήματα που έχεις και εσύ. 2
zoranb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδιά, εκτιμώ τη βοήθεια αλλά μην μου λέτε να πάω να ψωνίσω, δεν σας τιμάνε τέτοιες απαντήσεις (ούτε τα ειρωνικά σχόλια) αυτό το ξέρω κ μόνος μου. #christakos07 σε ευχαριστώ φίλε, με το paypal νομίζω έχει κάποια προμήθεια, με Revo όχι, με payze δεν ξέρω! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από zoranb
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 24 λεπτά πριν, zoranb είπε Παιδιά, εκτιμώ τη βοήθεια αλλά μην μου λέτε να πάω να ψωνίσω, δεν σας τιμάνε τέτοιες απαντήσεις (ούτε τα ειρωνικά σχόλια) αυτό το ξέρω κ μόνος μου. #christakos07 σε ευχαριστώ φίλε, με το paypal νομίζω έχει κάποια προμήθεια, με Revo όχι, με payze δεν ξέρω! Oι απορίες σου δεν σε τιμουν. 3
zoranb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Εκτός του ότι είναι ελιτίστικο κ ρατσιστικό αυτό που λες, δεν έχεις ακούσει πως "δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις, παρά μόνο απαντήσεις;" Κατευθείαν με αυτό που είπες, δικαιώνεις απόλυτα το παραπάνω σχόλιο :-|
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 6 λεπτά πριν, zoranb είπε Εκτός του ότι είναι ελιτίστικο κ ρατσιστικό αυτό που λες, δεν έχεις ακούσει πως "δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις, παρά μόνο απαντήσεις;" Κατευθείαν με αυτό που είπες, δικαιώνεις απόλυτα το παραπάνω σχόλιο :-| Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνεις το νόημα των λέξεων που χρησιμοποιείς. Για τις ερωτήσεις κλπ τα λένε για να μην νιώθουν οι χαζοί ότι είναι χαζοί. 6
Bitbit Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 1 hour ago, Nabuko said: Μόλις πρόσεξα τίνος είναι το θέμα και φυσικά δε σε απογοήτευσε Σταθερή αξία 3
filipprin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Επομενο θεμα,χαλασε το καζανακι και δεν μπορώ να καθαρισω Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από filipprin 1
haris_216 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2024 στις 5:56 ΜΜ, zoranb είπε Παιδιά, εκτιμώ τη βοήθεια αλλά μην μου λέτε να πάω να ψωνίσω, δεν σας τιμάνε τέτοιες απαντήσεις (ούτε τα ειρωνικά σχόλια) αυτό το ξέρω κ μόνος μου. #christakos07 σε ευχαριστώ φίλε, με το paypal νομίζω έχει κάποια προμήθεια, με Revo όχι, με payze δεν ξέρω! Δηλαδή για να συνοψίσω, θες να πάρεις πίσω 91,24 όταν: (Προφανώς) δεν μπορείς να πάρεις τέτοιο ποσό από atm Δεν θες να αγοράσεις κάτι με αυτά τα χρήματα Μεταφορά δεν θες γιατί έχει προμήθεια και δεν θες να χάσεις...λεπτό σημ. τώρα που βλέπεις την σύνοψη αυτών που ζητάς (άσε την προϊστορία σου στην άκρη) δεν σου είναι ξεκάθαρο ότι έχεις απορρίψει όλα τα options? Κατανοητό και σεβαστό να θες πίσω τα χρήματά σου (και να μην χάσεις cent) αλλά στην εποχή που όλα έχουν προμήθεια αλλά και χειρίζεσαι νόμισμα που έχει δύο δεκαδικά (δεν είναι πχ όπως με τη δραχμή) η στρογγυλοποίηση που αναφέρεις (έχω κι εγώ κάτι τέτοια ψυχαναγκαστικά ) απλά δεν παίζει. Και όπως προφανώς μπορεί να σου πει ο όποιος λογιστής ή τραπεζικός στην όποια "πίστωση/χρέωση" δεν υπάρχει η έννοια της "στρογγυλοποίησης". Με δεδομένο δε ότι ξεκινάει από λάθος δικό σου, όπως ανέφερες "καταλάθος την ξεχρεώνει πληρώνοντας παραπάνω", το αποδέχεσαι και συνεχίζεις τη ζωή σου Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2024 από haris_216 1
micos000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Βγάλε το 90 και για τα υπόλοιπα 1.24€ αγόρασε κάτι από το super market που να καλύπτει αυτό το ποσό ή σε επόμενη αγορά σου με κάρτα ζήτα από τον/την ταμεία να σου χρεώσουν μόνο 1.24 στην κάρτα και τα υπόλοιπα δώστα μετρητά. Στα lidl τουλάχιστον που ζήτησα κάτι παρόμοιο, το έκαναν χωρίς κουβέντα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2024 από micos000 2
haris_216 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, micos000 είπε Βγάλε το 90 και για τα υπόλοιπα 1.24€ αγόρασε κάτι από το super market που να καλύπτει αυτό το ποσό ή σε επόμενη αγορά σου με κάρτα ζήτα από τον/την ταμεία να σου χρεώσουν μόνο 1.24 στην κάρτα και τα υπόλοιπα δώστα μετρητά. Στα lidl τουλάχιστον που ζήτησα κάτι παρόμοιο, το έκαναν χωρίς κουβέντα. Μάλλον η πιο βολική απάντηση για τον ts, από αυτά που ειπώθηκαν Βέβαια πρέπει να είναι τυχερός και να πέσει σε atm που θα έχει ταυτόχρονα και 50ευρα και 20ευρα. Γιατί αν τύχει και έχει μόνο ένα από τα δύο (μου έχει συμβεί πέραν της μίας φοράς) την πατήσαμε αφού θα του προτείνει να διαλέξει ανάμεσα σε 80 ή 100€ και αυτομάτως θα έχουμε τον λόγο για το επόμενο νήμα που θα ανοιχτεί Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2024 από haris_216 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις