erikiorai Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Γειά πριν λίγο καιρό πήρα μια ηλεκτρικη τρομπα από το temu συγκεκριμένα αυτό https://share.temu.com/sYQjIOV9XsA σήμερα είπα να δω την πίεση του ελαστικού του ποδηλατου και προς έκπληξη έπεσε στο 35PSI έβαλα να το φουσκοσωωσο στο 90PSI μολης πήγε στα 80 PSI άρχισε να διαρκή η μπαταρία με μυρουδιά και καπνό τώρα έβγαλα ετικέτα επιστροφής τώρα πια ηλεκτρικη τρομπα με προτείνεται το θέλω για ποδήλατο μπάλα και φουσκωτό intex 1
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Παίρνουν τα ποδήλατα 90psi Εγω στην 1000αρα μοτοσυκλέτα μου πίσω βάζω 42psi Δεν εχω δει τρόμπα να πηγαίνει τοσο πάνω μηπως κανείς λάθος.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, erikiorai είπε Γειά πριν λίγο καιρό πήρα μια ηλεκτρικη τρομπα από το temu συγκεκριμένα αυτό https://share.temu.com/sYQjIOV9XsA σήμερα είπα να δω την πίεση του ελαστικού του ποδηλατου και προς έκπληξη έπεσε στο 35PSI έβαλα να το φουσκοσωωσο στο 90PSI μολης πήγε στα 80 PSI άρχισε να διαρκή η μπαταρία με μυρουδιά και καπνό τώρα έβγαλα ετικέτα επιστροφής τώρα πια ηλεκτρικη τρομπα με προτείνεται το θέλω για ποδήλατο μπάλα και φουσκωτό intex Πες αλήθεια ήθελες να δεις πως σκάει το λάστιχο 90psi για πιο λόγο? 1
hp8 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Πίεση ελαστικών στο ποδήλατο δρόμου. Πως να βρείτε τα κατάλληλα psi! - Sela
erikiorai Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Στο google βρήκα τα ποδήλατα πρέπει να έχουν 90PSI 1
dpolal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Παίρνουν τα ποδήλατα 90psi Εγω στην 1000αρα μοτοσυκλέτα μου πίσω βάζω 42psi Τόσο υψηλά PSI χρειάζονται συνήθως τα ποδήλατα κούρσες, από 80 μέχρι 120Psi συγκεκριμένα και ανάλογα την διάσταση του ελαστικού. 1
erikiorai Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Οκ τώρα το πρόσεξα https://quickshare.samsungcloud.com/tniqMRSswfkD
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2024 4 hours ago, Inuyasha said: Πες αλήθεια ήθελες να δεις πως σκάει το λάστιχο 90psi για πιο λόγο? Στα ποδήλατα δρόμου τόση πίεση προβλέπεται στα ελαστικά, 90-100 psi. 5 hours ago, NikosKallithea said: Παίρνουν τα ποδήλατα 90psi
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δεν το ηξερα ότι παίρνουν τέτοιες πιέσεις. ...και περιμένεις τώρα αυτην η τρομπιτσα να πάει 120psi
spooker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί για ενα ποδήλατο δεν χρησιμοποιείτε απλή τρόμπα ποδιού? Ακόμα και ρόδα αυτοκινήτου φουσκώνει χωρίς μπαταρίες και χωρίς την πιθανότητα να χαλάσει κάτι. 1
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Παίρνεις που παίρνεις μπαταρίας, πάρε μια επώνυμη δοκιμασμένη τουλάχιστον: https://www.skroutz.gr/s/34175909/Xiaomi-Mi-Portable-Electric-Air-Compressor-1S-BHR5277GL-Trompa-CHeriou-me-Manometro.html 13 λεπτά πριν, spooker είπε Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί για ενα ποδήλατο δεν χρησιμοποιείτε απλή τρόμπα ποδιού? Ακόμα και ρόδα αυτοκινήτου φουσκώνει χωρίς μπαταρίες και χωρίς την πιθανότητα να χαλάσει κάτι. Με έχει βολέψει πάρα πολύ η Xiaomi, τη θέλω κυρίως για να ελέγχω πόση πίεση έχουν τα ελαστικά, κι αν χρειαστεί συμπληρώνω κιόλας. 3
spooker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 15 minutes ago, phanispal said: Παίρνεις που παίρνεις μπαταρίας, πάρε μια επώνυμη δοκιμασμένη τουλάχιστον: https://www.skroutz.gr/s/34175909/Xiaomi-Mi-Portable-Electric-Air-Compressor-1S-BHR5277GL-Trompa-CHeriou-me-Manometro.html Με έχει βολέψει πάρα πολύ η Xiaomi, τη θέλω κυρίως για να ελέγχω πόση πίεση έχουν τα ελαστικά, κι αν χρειαστεί συμπληρώνω κιόλας. Καλύτερα να χρησιμοποιείς εξειδικευμένο εργαλείο πίεσης ελαστικών και όχι ηλεκτρικές τρόμπες. Είναι πιο πρακτικό, ακριβές και δεν χαλάει γιατί είναι πιο απλή κατασκευή. Επίσης η μπαταρία του διαρκεί χρόνια.
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Όσο έχω ψάξει και τα επώνυμα εργαλεία (π.χ. της Michelin) δεν έχουν απόκλιση σε σχέση με την Xiaomi. 1
dpolal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, spooker είπε Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί για ενα ποδήλατο δεν χρησιμοποιείτε απλή τρόμπα ποδιού? Ακόμα και ρόδα αυτοκινήτου φουσκώνει χωρίς μπαταρίες και χωρίς την πιθανότητα να χαλάσει κάτι. Για ποδήλατο δρόμου χρειάζεσαι σοβαρή τρόμπα δαπέδου, όχι ποδιού, που να μπορεί να σηκώσει τόσο υψηλές πιέσεις. Πολλοί προτιμάνε τις ηλεκτρικές για την ευκολία.
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Επίσης νομίζω όλες αυτές οι τρόμπες με αναλογικό όργανο δε βολεύουν για να μετρήσεις με ακρίβεια την υφιστάμενη πίεση, όπως και τα όργανα που έχουν τα βενζινάδικα που παίζει ρόλο πώς και πόσο θα πιέσεις πάνω στη βαλβίδα. Ενώ αυτή της Xiaomi βιδώνει πάνω και η μέτρηση είναι σταθερή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα