Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα , θα ήθελα να μαθω ποιος ειναι ο συνηθες/αποδεκτος χρόνος ωστε ενας συμβολαιογράφος να συνταξει συμβόλαια για πώληση οικίας ( οχι με τον νεο ηλεκτρονικο τροπο αλλα το παλιο συμβατικο ) ?
Ο συμβολαιογράφος εχει ολα τα απαιτούμενα χαρτια και έβγαλε ενημερότητες 27/2 

Επεξ/σία από villasg
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ερωτηση σχετικα με συμβολαιο σπιτιου
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, marmagia είπε

Ε εντάξει 8 εργάσιμες ημέρες πέρασαν δεν είναι ότι τα έχει έναν αιώνα και κωλυσιεργεί   

Δεν γκρινιαζω απλα επειδη δεν γνωριζω ρωτησα για να μαθω ( επειδη σχεδιαζω να λειψω απο Ελλαδα για λιγο καιρο ) να κανονισω κατι δικα μου 

Δημοσ.

Ανάλογα πόση δουλειά έχει.

Καλύτερα να ρωτήσεις τον ίδιο και να του πεις πότε σκοπεύεις να λείψεις.

• Super Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, villasg said:

Δεν γκρινιαζω απλα επειδη δεν γνωριζω ρωτησα για να μαθω ( επειδη σχεδιαζω να λειψω απο Ελλαδα για λιγο καιρο ) να κανονισω κατι δικα μου 

Αν έχει όλα τα χαρτιά που χρειάζονται και αναλόγως του φόρτου εργασίας του, υπολόγισε καμιά 10αριά ημέρες για τη σύνταξη του οριστικού συμβολαίου. Πάντα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες βέβαια: αν τα χρήματα αγοράς προέρχονται από δάνειο, αν υπάρχουν εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν, αν υπάρχει κάποια τακτοποίηση που εκκρεμεί. 

Με μια ερώτηση στον ίδιο τον συμβολαιογράφο πιστεύω ότι θα κατατοπιστείς.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, paredwse είπε

Αν έχει όλα τα χαρτιά που χρειάζονται και αναλόγως του φόρτου εργασίας του, υπολόγισε καμιά 10αριά ημέρες για τη σύνταξη του οριστικού συμβολαίου. Πάντα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες βέβαια: αν τα χρήματα αγοράς προέρχονται από δάνειο, αν υπάρχουν εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν, αν υπάρχει κάποια τακτοποίηση που εκκρεμεί. 

Ολα τα χαρτια ειναι ΟΚ , δεν εκκρεμει καμμια εργασια , δεν ειναι δανειο στην μεση , δεν υπαρχει τακτοποιηση .

18 λεπτά πριν, paredwse είπε

Με μια ερώτηση στον ίδιο τον συμβολαιογράφο πιστεύω ότι θα κατατοπιστείς.

Η απαντησει ειναι κανα μηνα χωρις περεταίρω διευκρινήσεις , δεν ειναι δικος μου ειναι του αγοραστη και γενικα το ψαχνω να δω τι και πως 

Δημοσ.
3 minutes ago, villasg said:

Η απαντησει ειναι κανα μηνα χωρις περεταίρω διευκρινήσεις , δεν ειναι δικος μου ειναι του αγοραστη και γενικα το ψαχνω να δω τι και πως 

Εφόσον έχει όλα τα χαρτιά, έχει να κάνει μόνο με το φόρτο εργασίας του συμβολαιογράφου, πόσο καλός πελάτης είσαι, πόσα πληρώνεις κτλ κτλ κτλ. Δεν υπάρχει SLA :)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε εμένα πρόσφατα ο συμβολαιογράφος τα είχε έτοιμα σε περίπου 2-3 εβδομάδες, απο την στιγμή που του πήγα ΟΛΑ τα έγγραφα, συμβολαιο γονικής παροχής συν αλλαγή οριζόντιας ιδιοκτησιας γιατί έγινε διόρθωση μεσω νομιμοποιησης των τετραγωνικών.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι, που σχετίζεται με μεταβίβαση. Όταν γίνει η μεταγραφή ακινήτου στο Κτηματολογίο, δηλαδή η οριστική καταχώρηση εγγραπτέας πράξης και η αποδοχή απο τον υπεύθυνο του κτηματολογικού γραφείου. Το ακίνητο πότε σταματάει να φαίνεται στο gov στο myktima απο τον παλιό ιδιοκτήτη στην καρτέλα "Ακινητα μου";

Γιατί πλέον φαινεται και στον νέο, και στον παλιό. Δεν θα έπρεπε στον παλιό να σβηστεί; Προσοχή! δεν εννοώ στο Κτηματολογικό Φύλλο που εκεί αναγράφονται πάντα οι μεταγραφές κλπ. αλλα στο site του ktimatologiou.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...