Dimakos7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Καλημέρα, κάποιος που να γνωρίζει σίγουρα, υπάρχει θέμα που πληρώνω το ενοίκιο στο χέρι και όχι ηλεκτρονικά ; Έχω κάνει συμβόλαιο κανονικά ..
meli1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Ακομα οχι , αν και λενε θα αλλαξει. Σήμερα μονο τα ενοίκια των επαγγελματικών κτηρίων πρέπει να καταβάλουν το ενοίκιο μέσω τραπέζης
JLEE Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Να ζητάς απόδειξη είσπραξης γιατί αύριο μεθαύριο που θα χαλάσουν οι σχέσεις μπορεί να υποστηρίξει οτι δεν πλήρωνες τα ενοίκια.
Dimakos7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 6 λεπτά πριν, JLEE είπε Να ζητάς απόδειξη είσπραξης γιατί αύριο μεθαύριο που θα χαλάσουν οι σχέσεις μπορεί να υποστηρίξει οτι δεν πλήρωνες τα ενοίκια. Είναι γνωστός θείου μου, αλλά πλέον και οι συγγενείς στην φέρνουν !! 👍👍 1
pp6210 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 27 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε Είναι γνωστός θείου μου, αλλά πλέον και οι συγγενείς στην φέρνουν !! 👍👍 αν σου πει οτι βαριεται να φτιαχνει αποδειξει παρε εσυ μπλοκ αποδειξεων απο βιβλιοπωλειο κ φτιαχνε εσυ την αποδειξη οποτε δινεις τα χρηματα... εσενα θα καλυψεις!
haris_216 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 47 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε Είναι γνωστός θείου μου, αλλά πλέον και οι συγγενείς στην φέρνουν !! 👍👍 Ένας παραπάνω λόγος να είσαστε αμφότεροι τυπικοί γιατί "αύριο", σε ότι ίσως παρουσιαστεί, θα εμπλακούν πολλοί (εσύ, ο ιδιοκτήτης, ο θείος σου, η θεία σου. η ξαδέλφη και οι διάφοροι καλοθελητάδες που θα πάρουν την μία ή την άλλη θέση)
Dimakos7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Ένας παραπάνω λόγος να είσαστε αμφότεροι τυπικοί γιατί "αύριο", σε ότι ίσως παρουσιαστεί, θα εμπλακούν πολλοί (εσύ, ο ιδιοκτήτης, ο θείος σου, η θεία σου. η ξαδέλφη και οι διάφοροι καλοθελητάδες που θα πάρουν την μία ή την άλλη θέση) Πάντως βάσει νόμου δεν θα έχω κάποιο θέμα με την εφορία έτσι ;
haris_216 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 7 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε Πάντως βάσει νόμου δεν θα έχω κάποιο θέμα με την εφορία έτσι ; Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω ως προς το νομικό σκέλος. Το θέμα των αποδείξεων που αναφέρθηκε έχει να κάνει κυρίως με τη δική σου σιγουριά αφού χρήματα "στο χέρι" και χωρίς απόδειξη είναι σα να μην δόθηκαν, αν ο λαμβάνων ισχυριστεί ότι δεν τα πήρε ποτέ.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Dimakos7 είπε Καλημέρα, κάποιος που να γνωρίζει σίγουρα, υπάρχει θέμα που πληρώνω το ενοίκιο στο χέρι και όχι ηλεκτρονικά ; Έχω κάνει συμβόλαιο κανονικά .. Κανονικά πρέπει να σου δίνει μια απόδειξη ότι εισέπραξε τα χρήματα,για να είσαι καλυμμένος.Μόνο σε επαγγελματική μίσθωση καταβάλλονται τράπεζα.Τουλαχιστον αυτό ίσχυε μέχρι πρόσφατα. Αν δεν σου δίνει απόδειξη,όταν του δίνεις τα χρηματα,να εχεις εσυ ένα χαρτί που να λέει ότι την τάδε ημερομηνία εισέπραξε το τάδε ποσό για ενοίκιο και να το υπογράφει ο μιαθωτης.Ειναι τριτοκοσμικό μεν αλλά τουλάχιστον έτσι εχεις μια απόδειξη ότι εσυ πλήρωσες. Και το ποσό που δίνεις να είναι αυτό που αναγράφεται στο συμβόλαιο. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2024 από jmmys
terra45 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Αν θες να είσαι καλυμμένος (αφού δεν έχεις αποδεικτικό λόγω τραπεζικής κατάθεσης), πρέπει να ζητάς απόδειξη είσπραξης, αλλιώς επαφίεσαι στη δική του καλή θέληση. Αν αύριο μεθαύριο κάτι χαλάσει στη σχέση σας και πει ότι δεν έχεις πληρώσει κανένα ενοίκιο, δεν έχεις κανενός είδους κάλυψη για να αποδείξεις ότι το έκανες πέρα από τον λόγο σου. Ακόμη και τίποτε αρνητικό να μη συμβεί μεταξύ σας, κρίνε εσύ αν αυτό είναι προς το συμφέρον σου ή όχι.
StamTheMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 15 ώρες πριν, Dimakos7 είπε Είναι γνωστός θείου μου, αλλά πλέον και οι συγγενείς στην φέρνουν !! 👍👍 Αλλοι 10 λογοι για να ζητας αποδειξη. Ο μονος τροπος να σε διωξουν ΑΜΕΣΑ πριν ληξει το συμβολαιο,ειναι να ισχυριστει ο αλλος οτι δεν εχει παρει φραγκο.
tutuyo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 σε οικονομικες συναλλαγες μην εμπιστευεσαι κανεναν μετα απο 5 χρονια που εμενα σε σπιτι, οπου κατεβαλα το ενοικιο συστηματικα καθε πρωτη του μηνα, μου εκανε μανουρα οτι ειχα ξεχασει να του το δωσω. Φυσικα ειχα κρατησει τις αποδειξεις του και οταν του τις εδειξε απο τα ουρλιαχτα πηγαμε στις συγνωμες. Ζητα αποδειξη, δεν ξερεις τι μπορει να ισχυριστει ο αλλος αυριο μεθαυριο 1
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 18 hours ago, Dimakos7 said: Πάντως βάσει νόμου δεν θα έχω κάποιο θέμα με την εφορία έτσι ; Εφόσον είσαι ιδιώτης όχι, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια ακούγεται ότι έρχεται υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ψηφιστεί κάτι. Και φυσικά όπως ανέφεραν και παραπάνω, δεν δίνεις ούτε ένα ευρώ αν δεν πάρεις την αντίστοιχη απόδειξη είσπραξης. 1
arxontas2323 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 23 ώρες πριν, meli1 είπε Ακομα οχι , αν και λενε θα αλλαξει. Σήμερα μονο τα ενοίκια των επαγγελματικών κτηρίων πρέπει να καταβάλουν το ενοίκιο μέσω τραπέζης Στους επαγγελματικους χωρους πρεπει να καταβαλλεται στην τραπεζα ανεξαρτητου ποσου; ειτε 200 ειτε 500; ή εχει καποιο οριο;
Joshua21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, arxontas2323 said: Στους επαγγελματικους χωρους πρεπει να καταβαλλεται στην τραπεζα ανεξαρτητου ποσου; ειτε 200 ειτε 500; ή εχει καποιο οριο; Ούτε για τους επαγγελματικούς χώρους είναι υποχρεωτικό το ενοίκιο να καταβάλλεται μέσω τράπεζας. Απλά αν δεν πληρώνεται μέσω τράπεζας, ο επαγγελματίας δεν μπορεί να το βάζει στα έξοδα του. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2024 από Joshua21 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα