GREGORYMO Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Καλησπέρα , εντός 2024 έγινε αγορά διαμερίσματος το οποίο προορίζεται για πρώτη κατοικία , το οποίο όμως σε όλο το 2024 δεν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη κατοικία καθώς ανακαινίζεται (ηλεκτροδοτείται κανονικά όμως) , στο ίδιο έτος ως πρώτη κατοικία χρησιμοποιήθηκε το πατρικό στο οποίο δήλωνα φιλοξενούμενος τα τελευταία χρόνια. Η ερώτηση είναι στην φετινή δήλωση (εκτός από την αγορά κτλ) ως πρώτη κατοικία δηλώνω το πατρικό η αυτό που αγόρασα το 2024 ; η και τα 2 ως κύρια το πατρικό και ως πρώτη δευτερεύουσα αυτό που αγόρασα 2024; Και γιατί δεν δήλωσες και φέτος φιλοξενούμενος στο πατρικό?
sonikk Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 54 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε αδηλωτο? μαυρο? Η μεταβίβαση γίνεται κανονικά κ νόμιμα.
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Και γιατί δεν δήλωσες και φέτος φιλοξενούμενος στο πατρικό? Την φετινή δήλωση δεν την έχω κάνει ακόμα
GREGORYMO Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Dark_Nightfall είπε Την φετινή δήλωση δεν την έχω κάνει ακόμα Αν δηλώσεις ότι κατοικείς στο καινούργιο πού είν' το θέμα?
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Αν δηλώσεις ότι κατοικείς στο καινούργιο πού είν' το θέμα? Φορολογικό , επιβαρύνομαι με τεκμήριο διαβίωσης επιπλέον , διόρθωσέ με αν κάνω λάθος , πέρα από αυτό δεν έχω μετακομίσει ακόμα οπότε η δήλωση δεν θα ήταν ψευδής ούτως η άλλως.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Φορολογικό , επιβαρύνομαι με τεκμήριο διαβίωσης επιπλέον , διόρθωσέ με αν κάνω λάθος , πέρα από αυτό δεν έχω μετακομίσει ακόμα οπότε η δήλωση δεν θα ήταν ψευδής ούτως η άλλως. ΕΣΥ δεν έγραψες ότι στο σπίτι που μένεις ΤΩΡΑ δηλώνεις φιλοξενούμενος και σκέφτεσαι να το δηλώσεις κυρια κατοικία? Τι από τα 2 ισχύει τελικά?
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε ΕΣΥ δεν έγραψες ότι στο σπίτι που μένεις ΤΩΡΑ δηλώνεις φιλοξενούμενος και σκέφτεσαι να το δηλώσεις κυρια κατοικία? Τι από τα 2 ισχύει τελικά? Λάθος διατύπωση sorry , να το πω αλλιώς , έχει νόημα να δηλώσω φιλοξενούμενος στο πατρικό από την στιγμή που ακόμα δεν έχω μετακομίσει στο διαμέρισμα που πήρα το 2024 (το οποίο ηλεκτροδοτείται) και θα δηλωθεί ως κύρια κατοικία στο Ε1 , για να γλιτώσω το τεκμήριο διαβίωσης.
GREGORYMO Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Λάθος διατύπωση sorry , να το πω αλλιώς , έχει νόημα να δηλώσω φιλοξενούμενος στο πατρικό από την στιγμή που ακόμα δεν έχω μετακομίσει στο διαμέρισμα που πήρα το 2024 (το οποίο ηλεκτροδοτείται) και θα δηλωθεί ως κύρια κατοικία στο Ε1 , για να γλιτώσω το τεκμήριο διαβίωσης. Στο πατρικό μένεις μόνος σου η και αυτός που σε φιλοξενεί? Δεν ξέρω αν το πρόγραμμα που μπήκες έχει κάποιους περιορισμούς
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Στο πατρικό μένεις μόνος σου η και αυτός που σε φιλοξενεί? Δεν ξέρω αν το πρόγραμμα που μπήκες έχει κάποιους περιορισμούς Μένει και αυτός που με φιλοξενεί.
alexander098 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Dark_Nightfall είπε Μένει και αυτός που με φιλοξενεί. Δικαιουσαι κάποια κρατική παροχή; Όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα;
Dark_Nightfall Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, alexander098 είπε Δικαιουσαι κάποια κρατική παροχή; Όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα; Όχι
alexander098 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Όχι Θα μπορούσε να σου καλύψει τα τεκμήρια. Δεν νομίζω ότι και να δηλώσεις φιλοξενούμενος θα σε καλύψει. Επίσης μπορεί, μέχρι την επόμενη φορολογική δήλωση, να σου δημιουργήσει προβλήματα με τυχόν επιδόματα που μπορεί να δικαιουσαι( στεγασης, κοτ) 1
GREGORYMO Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε Μένει και αυτός που με φιλοξενεί. Έγραψες ότι ο 'καυγάς' είναι τα τεκμήρια. ΕΤΣΙ και αλλιώς για 1 χρόνο θα τα γλιτώσεις.
fitsoulas2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 14 ώρες πριν, sonikk είπε Η μεταβίβαση γίνεται κανονικά κ νόμιμα. αρα πρεπει και να μπορεις να δικαιολογησεις την αγορα του
Krusty Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2025 στις 3:29 ΜΜ, fitsoulas2024 είπε Εισαι βεβαιος οτι ειναι ετσι? αρα οσοι κινδυνευουν να χασουν καποιο επιδομα λογω καταθεσων, γλυτωνουν εαν βαλουν ενα συνδικαιουχο και τους δηλωσει αυτος? Ναι. Στις 18/3/2025 στις 8:51 ΠΜ, alfeios είπε Εκανα αμεσα μεταβολή "Συνενωση υψηλής κυριοτητας με επικαρπια¨, Με το συμπάθειο, δεν υπάρχει η έννοια της υψηλής κυριότητας. Μόνο ψιλή κυριότητα. Μάλιστα ήταν ο λόγος που μπέρδευα παλιά την ψιλή κυριότητα με την επικαρπία, ενώ δεν βγαίνει από την λέξη υψηλή. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από Krusty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα